Hosgeldin kanaryammm a.s.kizlarrrrrrrrrrrrrr neler kaynatiyosun bakimmmm,herkese merhabalar
ay okuyum dedim inşallah yok canım bir istiyor anlatamam bir yerim şişmesindelikafadulden
Sizinki gercekten mukemmel bi ani olmus canimmm olumunekankayizsmile
Benim ilk oglumun hamileligimi ögrenmem kabus gibi olmusti hatirlamak bile istemiyorum.
Guatr icin kontrole gitmistim ve makinaya girmek icin radyasyon ignesi vurulmustum.Ve bikac gun sonra ögrendimki hamileyim nasil korktum bebegime bisey olucak diye sormadigimiz doktor kalmadii cok agladimm hamileyim ya bebegime bisey olmussa diye.Inan bana mertimi sag saglim kucagima alana kadar surdu bu korkum o yuzden mertimin hamilelik donemi bitmek tukenmek bilmemisti benim icinn :kedi:
Ikincisi de planli oldugu icin 3 gun gecikmeden sonra test yaptim ben geliyorum annecim dedi bana erenimm
hey maşallahh:roflol:
burdayım kiii:))
süt ve bebe büsküvisi saatim geldi ya,onları almaya gitmiştim :kedi:cokacimcoook
hikayeleri okuyunca bi garip oldum :a015:
benimki komik,hiç beklemiyordum çünkü sadece bi kez denemiştik o ay,regl olmama da vardı,laf olsun diye test yaptım,silik çıktı 2.çizgi,alıp eczaneye gittim,adamın burnuna dayadım bu test bozuk yenisini almaya geldim diye,adam %99 hamilesiniz kan testi yaptırın dedi,kalakaldım:))
eşime söyledim biz şok tabi,kan testinden sonra bile hala şoktaydık,sanki leylek getirdi demi o çocuğu,hem yaptık hem şaşırdık:))))))))
hepimizin yavrusu allahın hediyesi,mucizesi,rabbim çook güzel hayatlar sunsun onlara,hep gülsün yüzleri:Saruboceq:
geldimmmm sekerimmm bugünlerin tadini cikartalim demi amaaaason zamanlarda hergün delik deşik uykuyla yaşıyorum,en uzun 3 saat kesintisiz uyuyabiliyorum,şimdiden alıştırma oluyor galiba:)))
güle güle şeker,iyi uykular..opuyorumnanaktan
gel gece kuşu:))opuyorumnanaktan
hosbulduk canimmmmmmmmm nasilsinnnnnHosgeldin kanaryammm a.s.
Canim senin siscek bi yerin yok merak etme bisecik olmazz :roflol:
hem sissede patlasada icmek yok o meretiiilmaz:
Hosgeldin kanaryammm a.s.
Canim senin siscek bi yerin yok merak etme bisecik olmazz :roflol:
hem sissede patlasada icmek yok o meretiiilmaz:
hepde bana denk geliyor gitmennnnnnnnnn:1no2: iyigeceler canimmayyyyyyyyyy ben yatıyom valla size iyigeceler çok kaynatmayın haaa okuması uzun sürer siz ilerlersiniz ben takip ederim yetişemem tamam mısempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:a015::a015::a015::a015:
canım sen şükür atlatmıssın benımkıde cok zor oldu bir kaç doktor aldır dedi bize de allahım bende korktum cok ama artık sag salım alsam koynuma yaffrumu içim rahat edicek
Iyi geceler canimmmmmm sende kendine iyi bakkk opuyorumnanaktan
Desene planli oldugu halde supriz yapmayi basardi yine zeynebim sizee kaydirigubbakcemile5
bendeeeee ama gören hic kilo almamissin diyor,sadece göbegim sis,şişecek yerim kalmadı gercekten 17 kilo alınca canım:1shok:
sürpriz yumurtam o benim
seveceğimi biliyordum ama insanın çocuğunun daha doğmadan bu kadar kıymetli olacağını bilmiyordum..
daha şimdiden karnımda mıncıklıyorum,doğunca yerim herhaldedelikafadulden
merti kucağına alınca ne hissettin,yani karnındayken sevdiğin bebeğin kucağına gelince nasıl oluyor?
biliyorum canim yazdim sana,msj.cok sükür iyiyim sedefcim sen nasilsin.yogun tempodayim,tasiniyorum,gönül isterki gitme,ama bebegin var erken kalkiyorsundur.kanarya fb ben gidiyom kız yatıcam uykum geldi hoşgeldin naber nasılsın
Iyiyim canim gece oldu eren bey basladi gene taklalar atmaya göbegimdehosbulduk canimmmmmmmmm nasilsinnnnn
Ne guzel iste basak hanim herkese unutturmus dayisinin gideceginii kaydirigubbakcemile5ben ilk bebeğimi düşürdüm 2. cisi planlı oldu ama korkarak kocaman karnım olcak diye başak da da korkuyodum abim askere gitti o gün kardeşim de askere gidiyodu gittiği gün bizimkiler zırıl zırıl ağlıyodu ertesi gün test yaptım çıktı anneme söyledim oğullarını unuttular bana seviniyolar zaten onlar sevinsin diye test yapmıştım yoksa daha erkendi:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Ben napim canimm 18 kiloda ben aldimmm delikafaduldenşişecek yerim kalmadı gercekten 17 kilo alınca canım:1shok:
bendeeeee ama gören hic kilo almamissin diyor,sadece göbegim sis,
canimm gelemiyorumki islerim oluyor.kız sende erken gel napiiim yanlış anlama haaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?