canım sen şükür atlatmıssın benımkıde cok zor oldu bir kaç doktor aldır dedi bize de allahım bende korktum cok ama artık sag salım alsam koynuma yaffrumu içim rahat edicek
aminnn canımm aslında cok sanslılarız biz benım teyzemın kızı 10 yıl ugrastı kıyamam
ayyyyyyyyyy ben yatıyom valla size iyigeceler çok kaynatmayın haaa okuması uzun sürer siz ilerlersiniz ben takip ederim yetişemem tamam mısempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:a015::a015::a015::a015:
he valla,bugunleri madem arayacakmışız suyunu çıkaralım :lepi:geldimmmm sekerimmm bugünlerin tadini cikartalim demi amaaaa
bendeeeee ama gören hic kilo almamissin diyor,sadece göbegim sis,
Cok degisik bi duygu ya inan bana anlatmasi guc insan önce bi sasiriyo bu benim mi diye ilk saatler garip oluyo biraz ama yaninda bebegini kokusunu aldikca sanki hep onunlaymissin gibi hic ayirmak istemiyosun yanindan.Hatta ben geceleri uyuyamiyodum hastanede ya yanimdan alip gotururse biri diye nobet tuttum resmen oglusumun basinda.sürpriz yumurtam o benim
seveceğimi biliyordum ama insanın çocuğunun daha doğmadan bu kadar kıymetli olacağını bilmiyordum..
daha şimdiden karnımda mıncıklıyorum,doğunca yerim herhaldedelikafadulden
merti kucağına alınca ne hissettin,yani karnındayken sevdiğin bebeğin kucağına gelince nasıl oluyor?
Canim yeter 1 paket bittikce buyuklugune göre yine alirsin bezini.Ben yurtdisindayim verdigin markalari bilmiyorum nasi canimmm :1no2:canlar bugün alışverişe gitmiştik kızım için yeni dogan prima 70 li aldım yeterlimi sizce kimisi hemen büyüyo bebekler stok yapma dediler 2 tane nivea nın ıslak mendilini dalininde bebek deterjanını aldım sizce nasıl secimler
ahhhhhhhh esra doğum yapıp odaya alıyolar sonra da bebeğini getiriyolar yaaaaaaaaa işte o duygu anlatılmaz yaşanır tarifsiz bi duygudur öylece ağlarsın:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
bende 55 le kaldim canim,biraz boyda olunca kilom hic belli olmuyor benimde.ben ilk zamanlar cok fazla kilo aldim ayda 3-4 kilo falan,su son aylarda durdu.sebebide bende hamilelik sekeri cikti o sanirim yüzden hizli kilo almistim.su anda hersey kontrol altinda birde saglikli ve kontrollü yedigim icin son 2 aydir kilo almiyorum48le hamile kaldım canım ben herkes banada kilo almamışsın diyor önceden zayıf oldugum için
ayyyyyyyyyyyy kızlar bana müsade sabahın köründen beri ayaktayım uyku diyemırıldanıyorum hepinizi öpüyorum iyigecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
canlar bugün alışverişe gitmiştik kızım için yeni dogan prima 70 li aldım yeterlimi sizce kimisi hemen büyüyo bebekler stok yapma dediler 2 tane nivea nın ıslak mendilini dalininde bebek deterjanını aldım sizce nasıl secimler
ayyyyyyyyyyyy kızlar bana müsade sabahın köründen beri ayaktayım uyku diyemırıldanıyorum hepinizi öpüyorum iyigecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
gayet isabetli seçimler canım,evet stoğa gerek yok,lazım oldukça alırsın,bir de ne kadar süre yenidoğan boyunu kullanacağın belli olmaz,kalır elinde..canlar bugün alışverişe gitmiştik kızım için yeni dogan prima 70 li aldım yeterlimi sizce kimisi hemen büyüyo bebekler stok yapma dediler 2 tane nivea nın ıslak mendilini dalininde bebek deterjanını aldım sizce nasıl secimler
allahım sabırsızlanıyorum böyle duyunca:asigim::asigim::asigim::asigim:ahhhhhhhh esra doğum yapıp odaya alıyolar sonra da bebeğini getiriyolar yaaaaaaaaa işte o duygu anlatılmaz yaşanır tarifsiz bi duygudur öylece ağlarsın:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
aynen canim,yanlarda hic yok,sanirim bizim kilolarin nereye gittigi belli,sağlıcakla gelsin prensesimiz o aldır diyen doktorlar da kurban olsun kakasınakaydirigubbakcemile3
şans konusunda yerden göğe haklısın,çook şükür..
allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..dua edelim biz de,allahım ona açılan elleri çevirmez..
hadi uyu da yarın söylenme uykusuzum diye..
bak yarın kaçışın yok ona göresempatiksalakcinni
he valla,bugunleri madem arayacakmışız suyunu çıkaralım :lepi:
benim de öyle ama bi göbek var akıllara ziyan:roflol::roflol::roflol:
canım güle güle kullanın saglıkla bende nivea agırlıklı aldım pişik kremi vs..
prima ile huggies aldım degışık degısık alıyorum ama fazla stok yapmıycam
detarjanı ise bende dalinin en iyisi oldugunu duydum da ben daha gidip alamadım
yat guzelım sen yoksa oc basında uyucannnnn
gayet isabetli seçimler canım,evet stoğa gerek yok,lazım oldukça alırsın,bir de ne kadar süre yenidoğan boyunu kullanacağın belli olmaz,kalır elinde..
nivea güzel ama unibaby yenidoğan alırsan daha iyi olur çünkü saf su ve pamuktan oluşuyor..dalin sıvı deterjana ben bayıldım,herşeyimizi onla yıkadık,missler gibi kokuyor,eve sindi bebek kokusu:)
allahım sabırsızlanıyorum böyle duyunca:asigim::asigim::asigim::asigim:
yarına uykunu al kaçışın yyoookopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bayanlar benim de uykum geliyor yavas yavas giderimm şimdiden hepinize iyi gecelerr
bende 55 le kaldim canim,biraz boyda olunca kilom hic belli olmuyor benimde.ben ilk zamanlar cok fazla kilo aldim ayda 3-4 kilo falan,su son aylarda durdu.sebebide bende hamilelik sekeri cikti o sanirim yüzden hizli kilo almistim.su anda hersey kontrol altinda birde saglikli ve kontrollü yedigim icin son 2 aydir kilo almiyorum
iyi uykulaarrr opuyorumnanaktanbayanlar benim de uykum geliyor yavas yavas giderimm şimdiden hepinize iyi gecelerr
unibaby bulamadım canım o yüzden hops baby yeni dogan için çıkarmış saf su felan yazıyodu yinede nivea aldım ii canım daline sevindim memnun kaldıgına kararsız kalmıştım
sılam süpersiiiiiiinnnnnnnnnn
teşekkürler paylaşımın için gözlerim doldu zor tuttum kendimi
eveeeeeet cok güzeldiiiiii:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?