2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ıkizler Burcu Bebeği:22 Mayıs-21 Haziran

En sevdiği cümle: "sıkıldım!"

ıyi yönleri: becerikli, zeki, entellektüel, içten ve doğal

Olumsuz yönleri: sabırsız, yerinde duramaz, dengesiz, değişken, maymun iştahlı

ıkizler burcu sabırsızdır ve herşeyi sorgular. Sürekli herşeyi sorması ve herşeyin nedenini öğrenmek istemesi yüzünden bir süre sonra ansiklopedi karıştırmak durumunda kalabilirsiniz. "Neden?" soruları bir başladı mı gerisi gelecektir. Bebeğiniz daha ufacıkken bile hayalgücü ve size uydurduğu masallarla sizi sürekli şaşırtacak ve eğlendirecektir.

ıkizler burcu çocuğu rutin olaylardan çok sıkılır ve sürekli olarak ilgisini çekecek başka şeyler peşinde koşturur. Kitaplar ve puzzle'lar (yapboz oyunları) onu çok eğlendirir.
ıkizler burcu çocuğu entellektüel açıdan yaşıtlarının hep önünde yeralır. Bazen onun temposuna yetişmek sizin için bile zor olabilir. Espri anlayışları ve olaylara heyecanla yaklaşmaları nedeniyle ikizler burcu çocuğu sürekli konuşan, gülen ve "başınıza ufak belalar" açacak olan bir çocuktur.

kızlar bugun çekilen bi foto koydum koca göbüş albümüme,nasıl penguen olmuşum görün:))))

canim gecmise dalmisim senin msjida yeni gördüm.canim benim bu ikinci bebegim,ilki düsükle sonuclandi.Rabbim kimseye yasatmasin böyle bir aci.aradan bayagi zaman gecti 8 ay kadar,ama ben bu arada tr ye gittim.temmuz agust ordaydim,buraya döndügümde eylül ayidi,ve süper bir moral depolamistim ve trden döndügümde yani o ay hamile kalmistim.adet günüme 1 hafta kaldi,5 gün kaldi 3 gün kaldi heyecanla sayiyiorum, zaten bir gün gecse kesin hamileyim diyordum,asla gününü sasmaz benimki.ve günüm gecti.ben agzi kulaklarinda geziyorum,esimede 1 hafta gecsin testimi yapayim öyle söylerim diyordum,bu aradada calisiyorum ama,isimde akort,ice cafedeyim,2 gün sonra dayanamayip reglimin gectigini,ve büyük ihtimal hamile oldugumu söyledim esime.esim havalardaydi zaten canim benim,ve ertesi günü hemen kan testi yaptirmaya gittik,ve yanilmamistim hamileydim.dünyalar bizim oldu.Rabbime binlerce sükür olsun.isteyen cümlesinede nasip etsin Rabbim.hamile oldugumu duyar duymazda isimi biraktim.

sılaaaa ne güzel paylaşımdı,içim çok garip oldu,gözlerim doldu:gitme:
çook güzelmiş,çok teşekkürler:1hug:

Begenmene sevindim canim bende okudum kendimden gectim resmen okurken ve sizlerle paylasmak istedimmm olumunekankayizsmile
Gercekten bizim bebislerimizde ayni seyleri yasiyomudur acaba suan kim bilebilirkii bilmiyorumkismile

aynen öyle sekerimmm,önüne gelen onu söylüyor,bu gelecekler canavarmi acaba,bizi parmaklarindami oynatacaklar yoksam ohaoldumsmile2 saatte bir kalakcagiz,emzirmeye,o zamanda bunlari konusacagiz iste,uyumuyor,gazi var,sürekli emmek istiyor.Allahim o günlerde gelecek insaallahhhhhhhhh

Canim yaa ilki icin cok uzuldum ama kizimiz sizi cok bekletmemis allahtan ki acisini unutturmus ilkinin.
Rabbim sag saglim kucagimiza aldigimiz gunleride göstersin insallahh :Saruboceq:

link versene canim
canım benim profile girince görürsün direk:)

Begenmene sevindim canim bende okudum kendimden gectim resmen okurken ve sizlerle paylasmak istedimmm olumunekankayizsmile
Gercekten bizim bebislerimizde ayni seyleri yasiyomudur acaba suan kim bilebilirkii bilmiyorumkismile

sılamm,psikolojik sorunları olan birini hipnoz sırasında geçmişe doğru yönlendiriyorlar ve anne karnındayken dedesinin hastalandığını ve annesinin aşırı kaygılı olduğunu anlatıyorr hipnozda,bunun gibi yığınla örnek var ama aklıma ilk bu geldi..
düşün yani anne karnındaki herşeyden nasıl etkileniyorlar..
hadi bunu geç,benim gördüğüm örnekler var.miisal dayımın eşi hamileyken çok ağladı,ama hep mutsuzdu,bi türlü mutlu olmuyordu ve tahmin et çocuk nasıl oldu:)
hiç memnun edilemeyen mız mız bi tip,koca kız oldu hala öyle..sırf bu yüzden 2.çocukta hiç sallamadı,çok keyfi davrandı ve 2.çocuk da maşallah bi çocuk yani..
daha çok örneği var,içerde herşeyden haberleri var,herşeyden etkileniyorlar ve bu yüzden pozitif olmakla yükümlüyüz:))

anason çayı diyorum başka da bişi demiyorumm kötükedihüso

Esram cok tatli gozukuyosun zeynebimle ya neresi penguen gibi

sen güzel bakıyorsun ya canımın içi ondan öyle görüyorsun olumunekankayizsmile

bugun türkçülük bayramıydı ya günün anlam ve önemine uygun olsun diye kırmızı beyaz giydimkaydirigubbakcemile3 yoksa hep siyah beyaz giyiyorum tam penguen oluyorummkaydirigubbakcemile3

canım bende sigarayı kestigim için fazla kilo aldım heralde senin gibi doktorum yavas diyodu ayda 4 4 gittimdelikafadulden
evt birde o var canim bende öyle sigarayi birakinca cok hizli kilo aldim.simdi su son iki aydir sekeri kestim beyazlari,unu tuz,hamur isleri,vs.gözümün önünde ucusuyorlar artik.esime simdiden liste yapiyorum hastahaneye bana baklava,pizza kola daha cok bunlari getirmesini söylüyotum.Rabbim kimseyi aclikla sinav etmesin.cok zor acmi kaliyorum hayir ama her istedigimi yiyemiyorum,meyva bile sinirli su anda,Allahtan gecen ay belli oldu bu seker.o ana kadar herseyi yedim.su anda sürekli sebze,haslama,ve tahilli ürünler,ekmek makarna pirinc hepsi esmer,plesanta ciktigi an o sekerde bitecek bunada sükür anne olmak böyle birsey demek yemeyip yedirmek.saglikli sihhatli kavusalimda yavrularimiza daha ne isteriz

Annelik bebek daha ana rahmine dustugu an buyuk bi sorumluluk demek zaten canim taki bizler dunyaya gözlerimizi kapayana dek onlar rabbimden bize emanet.
Bugun mertimde disarda cok yaramazlik yapti babasi hakli olarak kizdi biraz ona oglum niye durmuyosun diye bana bi sarilisi var mertimin kiyamam anne babam beni cok uzdu diyo bende basladim onla bir aglamaya esimde gorunce uzuldu tabi :asigim:

kızlar gece uykuları şimdiden haram oldu bana sol bacagım uysuuyor sabah kadar.bide bebiş rahatsız ediyor.sizlerde uyku sorunu çekiyormusunuz??

Canlarim yuksek musadenizle ben kaciyorum daha uyumaya dalmam lazim oda en az 1 saat demek benim icinn sempatiksalakcinni
iyi geceler öpüyorum hepinizi yarina gorusuruz opuyorumnanaktan

kızlar gece uykuları şimdiden haram oldu bana sol bacagım uysuuyor sabah kadar.bide bebiş rahatsız ediyor.sizlerde uyku sorunu çekiyormusunuz??

Kiss uyku sorunu cekmesek ne isimiz var bu saatte burda :roflol:
Yanliz deilsin merak etme sabaha kadar kac tur atiyorum ben evin icinde delikafadulden

çok geçmiş olsun canım..inş dogurunca kola hariç diğerlerini bol bol yersin.kola içmezsen iyi olur bebek gazdan uyumaz annesi :)

kusura bakmayın kızlar katılamadım oglumuyandı onunla ilgilendim

merhaba canım hosgeldinnn
hoş bulduk güzelim nasılsın
hoşgeldin canımm,çok şükür tarih vermedi doktorumuz,bu haftayı da kurtardık,cuma yine kontrol var bakalım..
ama suyumuz hala çok az bi değişiklik yok..
sen nasılsın,oğluşun nasıl?
çok sevindim güzelim gözün aydın birgün bile çok önemli inşallah cuma da güzel haberle gelirsin
ben çok iyiyim biraz sütüm cekiliyor gibi oldu iki gün onun sıkıntısını yaşadım ALLAHA şükür şimdi normala döndüm
oglum baharını alıyor paso 3 gündür uyumak istiyor
yarın onu dikiliye götürecem aylık kontrolleri var hemde pazarda biraz gezeriz
Hosgeldin canimm...
hoş bulduk güzelim nasılsın
hoş bulduk güzelim sen nasılsın

çanım benim kocanın hayaın boyunca sana verecegi bence en güzel müzde olmuş

Canlarim yuksek musadenizle ben kaciyorum daha uyumaya dalmam lazim oda en az 1 saat demek benim icinn sempatiksalakcinni
iyi geceler öpüyorum hepinizi yarina gorusuruz opuyorumnanaktan

hayırlı geceler canım bende kacıyorum herkese hayırlı gecelerzemuszemus

Canim son aydasin artik azdaha sabir kizin dunyaya gelsinn ne canin cekiyosa yersin insallah doya doyaaaaaaacokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…