canim gecmise dalmisim senin msjida yeni gördüm.canim benim bu ikinci bebegim,ilki düsükle sonuclandi.Rabbim kimseye yasatmasin böyle bir aci.aradan bayagi zaman gecti 8 ay kadar,ama ben bu arada tr ye gittim.temmuz agust ordaydim,buraya döndügümde eylül ayidi,ve süper bir moral depolamistim ve trden döndügümde yani o ay hamile kalmistim.adet günüme 1 hafta kaldi,5 gün kaldi 3 gün kaldi heyecanla sayiyiorum, zaten bir gün gecse kesin hamileyim diyordum,asla gününü sasmaz benimki.ve günüm gecti.ben agzi kulaklarinda geziyorum,esimede 1 hafta gecsin testimi yapayim öyle söylerim diyordum,bu aradada calisiyorum ama,isimde akort,ice cafedeyim,2 gün sonra dayanamayip reglimin gectigini,ve büyük ihtimal hamile oldugumu söyledim esime.esim havalardaydi zaten canim benim,ve ertesi günü hemen kan testi yaptirmaya gittik,ve yanilmamistim hamileydim.dünyalar bizim oldu.Rabbime binlerce sükür olsun.isteyen cümlesinede nasip etsin Rabbim.hamile oldugumu duyar duymazda isimi biraktim.Iyiyim canim gece oldu eren bey basladi gene taklalar atmaya göbegimde
Bu saatler oldumu iyice cosuyo oglusumm
Sen nasilsin kizimiz nasi canim.
Hamile oldugumuzu ögrendigimiz gunu anlatiyoduk sende anlatsana nasi ögrendin hamileligini :ecrin_bebek:
Ne guzel iste basak hanim herkese unutturmus dayisinin gideceginii kaydirigubbakcemile5
Ben napim canimm 18 kiloda ben aldimmm delikafadulden
Yokmu atiran yoksa en sisko hamis ben miyimmmm laelaelaelaelae
link versene canimkızlar bugun çekilen bi foto koydum koca göbüş albümüme,nasıl penguen olmuşum görün:))))
sılaaaa ne güzel paylaşımdı,içim çok garip oldu,gözlerim doldu:gitme:
çook güzelmiş,çok teşekkürler:1hug:
aynen öyle sekerimmm,önüne gelen onu söylüyor,bu gelecekler canavarmi acaba,bizi parmaklarindami oynatacaklar yoksam ohaoldumsmile2 saatte bir kalakcagiz,emzirmeye,o zamanda bunlari konusacagiz iste,uyumuyor,gazi var,sürekli emmek istiyor.Allahim o günlerde gelecek insaallahhhhhhhhhsağlıcakla gelsin prensesimiz o aldır diyen doktorlar da kurban olsun kakasınakaydirigubbakcemile3
şans konusunda yerden göğe haklısın,çook şükür..
allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..dua edelim biz de,allahım ona açılan elleri çevirmez..
hadi uyu da yarın söylenme uykusuzum diye..
bak yarın kaçışın yok ona göresempatiksalakcinni
he valla,bugunleri madem arayacakmışız suyunu çıkaralım :lepi:
benim de öyle ama bi göbek var akıllara ziyan:roflol::roflol::roflol:
canim gecmise dalmisim senin msjida yeni gördüm.canim benim bu ikinci bebegim,ilki düsükle sonuclandi.Rabbim kimseye yasatmasin böyle bir aci.aradan bayagi zaman gecti 8 ay kadar,ama ben bu arada tr ye gittim.temmuz agust ordaydim,buraya döndügümde eylül ayidi,ve süper bir moral depolamistim ve trden döndügümde yani o ay hamile kalmistim.adet günüme 1 hafta kaldi,5 gün kaldi 3 gün kaldi heyecanla sayiyiorum, zaten bir gün gecse kesin hamileyim diyordum,asla gününü sasmaz benimki.ve günüm gecti.ben agzi kulaklarinda geziyorum,esimede 1 hafta gecsin testimi yapayim öyle söylerim diyordum,bu aradada calisiyorum ama,isimde akort,ice cafedeyim,2 gün sonra dayanamayip reglimin gectigini,ve büyük ihtimal hamile oldugumu söyledim esime.esim havalardaydi zaten canim benim,ve ertesi günü hemen kan testi yaptirmaya gittik,ve yanilmamistim hamileydim.dünyalar bizim oldu.Rabbime binlerce sükür olsun.isteyen cümlesinede nasip etsin Rabbim.hamile oldugumu duyar duymazda isimi biraktim.
kızlar bugun çekilen bi foto koydum koca göbüş albümüme,nasıl penguen olmuşum görün:))))
canım benim profile girince görürsün direk:)link versene canim
Begenmene sevindim canim bende okudum kendimden gectim resmen okurken ve sizlerle paylasmak istedimmm olumunekankayizsmile
Gercekten bizim bebislerimizde ayni seyleri yasiyomudur acaba suan kim bilebilirkii bilmiyorumkismile
aynen öyle sekerimmm,önüne gelen onu söylüyor,bu gelecekler canavarmi acaba,bizi parmaklarindami oynatacaklar yoksam ohaoldumsmile2 saatte bir kalakcagiz,emzirmeye,o zamanda bunlari konusacagiz iste,uyumuyor,gazi var,sürekli emmek istiyor.Allahim o günlerde gelecek insaallahhhhhhhhh
Esram cok tatli gozukuyosun zeynebimle ya neresi penguen gibi
evt birde o var canim bende öyle sigarayi birakinca cok hizli kilo aldim.simdi su son iki aydir sekeri kestim beyazlari,unu tuz,hamur isleri,vs.gözümün önünde ucusuyorlar artik.esime simdiden liste yapiyorum hastahaneye bana baklava,pizza kola daha cok bunlari getirmesini söylüyotum.Rabbim kimseyi aclikla sinav etmesin.cok zor acmi kaliyorum hayir ama her istedigimi yiyemiyorum,meyva bile sinirli su anda,Allahtan gecen ay belli oldu bu seker.o ana kadar herseyi yedim.su anda sürekli sebze,haslama,ve tahilli ürünler,ekmek makarna pirinc hepsi esmer,plesanta ciktigi an o sekerde bitecek bunada sükür anne olmak böyle birsey demek yemeyip yedirmek.saglikli sihhatli kavusalimda yavrularimiza daha ne isterizcanım bende sigarayı kestigim için fazla kilo aldım heralde senin gibi doktorum yavas diyodu ayda 4 4 gittimdelikafadulden
sılamm,psikolojik sorunları olan birini hipnoz sırasında geçmişe doğru yönlendiriyorlar ve anne karnındayken dedesinin hastalandığını ve annesinin aşırı kaygılı olduğunu anlatıyorr hipnozda,bunun gibi yığınla örnek var ama aklıma ilk bu geldi..
düşün yani anne karnındaki herşeyden nasıl etkileniyorlar..
hadi bunu geç,benim gördüğüm örnekler var.miisal dayımın eşi hamileyken çok ağladı,ama hep mutsuzdu,bi türlü mutlu olmuyordu ve tahmin et çocuk nasıl oldu:)
hiç memnun edilemeyen mız mız bi tip,koca kız oldu hala öyle..sırf bu yüzden 2.çocukta hiç sallamadı,çok keyfi davrandı ve 2.çocuk da maşallah bi çocuk yani..
daha çok örneği var,içerde herşeyden haberleri var,herşeyden etkileniyorlar ve bu yüzden pozitif olmakla yükümlüyüz:))
kızlar gece uykuları şimdiden haram oldu banasol bacagım uysuuyor sabah kadar.bide bebiş rahatsız ediyor.sizlerde uyku sorunu çekiyormusunuz??
evt birde o var canim bende öyle sigarayi birakinca cok hizli kilo aldim.simdi su son iki aydir sekeri kestim beyazlari,unu tuz,hamur isleri,vs.gözümün önünde ucusuyorlar artik.esime simdiden liste yapiyorum hastahaneye bana baklava,pizza kola daha cok bunlari getirmesini söylüyotum.Rabbim kimseyi aclikla sinav etmesin.cok zor acmi kaliyorum hayir ama her istedigimi yiyemiyorum,meyva bile sinirli su anda,Allahtan gecen ay belli oldu bu seker.o ana kadar herseyi yedim.su anda sürekli sebze,haslama,ve tahilli ürünler,ekmek makarna pirinc hepsi esmer,plesanta ciktigi an o sekerde bitecek bunada sükür anne olmak böyle birsey demek yemeyip yedirmek.saglikli sihhatli kavusalimda yavrularimiza daha ne isteriz
hoş bulduk güzelim nasılsınkusura bakmayın kızlar katılamadım oglumuyandı onunla ilgilendim
merhaba canım hosgeldinnn
çok sevindim güzelim gözün aydın birgün bile çok önemli inşallah cuma da güzel haberle gelirsinhoşgeldin canımm,çok şükür tarih vermedi doktorumuz,bu haftayı da kurtardık,cuma yine kontrol var bakalım..
ama suyumuz hala çok az bi değişiklik yok..
sen nasılsın,oğluşun nasıl?
hoş bulduk güzelim nasılsınHosgeldin canimm...
hoş bulduk güzelim sen nasılsınbenim işimi görecek kadar bi araba aldı ama sonuçta borcunu 3 sene ödeyeceğizsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
canım hayırlısı olsun mevlam kazasız belasız kullanmayı nasip etsin sana
artık arabana kızını atıp bana gelirsinkaydirigubbakcemile5
hoşgeldinnna.s. nasılsın şeker?
benım hıkayemı anlatmak istiyorum kızlar
biz tam 1 sene bebek için ugrastık olmadı..
sonrada kızamıkçık aşısı vuruldum ben nasılsa olmuyor cocugumuz die düşünmeye basladık hatta doktora gidelim mi falan diye düşünüyorduk..
asıdan sonra 3 ay bebiş yapmayın dediler ama biz nasıl olsa olmuyor die korunmadık.
neyse,
benim adet günüm geldi geçti hatta 1 hafta biz test yaptık evde olanlardan tek çizgi çıktı..
benım de aklıma erken menepoza girdim falan geliyor esıme hatta benden arıl walla olmuo benım cocugum dedım.. cunku esım cok ıstıyordu
sonra aradan bir hafta daha gectı esım dedıki hastaneye gel de bır kan tahlılı yaptıralım sana benım evımle de hastane arası 10 adım :)) gittim hemen
ama ben biliyorum ki kolestrol seker tahlili olcam cunku rutin yaptırıyoruz biz
kanımı aldılar ben eve geldim yarım saat sonra esım aradı hastanenin önündeyim dedi bak pencereden ok dedim baktım elimdeki kagıdı görüyor musun canım dedi evet dedim işte sonucların dedi. :)))
eeeeeeeee dedim karıcım tebriler anne oluyorsun hamilesin dedi..
Canlarim yuksek musadenizle ben kaciyorum daha uyumaya dalmam lazim oda en az 1 saat demek benim icinn sempatiksalakcinni
iyi geceler öpüyorum hepinizi yarina gorusuruz opuyorumnanaktan
evt birde o var canim bende öyle sigarayi birakinca cok hizli kilo aldim.simdi su son iki aydir sekeri kestim beyazlari,unu tuz,hamur isleri,vs.gözümün önünde ucusuyorlar artik.esime simdiden liste yapiyorum hastahaneye bana baklava,pizza kola daha cok bunlari getirmesini söylüyotum.Rabbim kimseyi aclikla sinav etmesin.cok zor acmi kaliyorum hayir ama her istedigimi yiyemiyorum,meyva bile sinirli su anda,Allahtan gecen ay belli oldu bu seker.o ana kadar herseyi yedim.su anda sürekli sebze,haslama,ve tahilli ürünler,ekmek makarna pirinc hepsi esmer,plesanta ciktigi an o sekerde bitecek bunada sükür anne olmak böyle birsey demek yemeyip yedirmek.saglikli sihhatli kavusalimda yavrularimiza daha ne isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?