2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

uyku gözüm den akıyo aslında ama rahatszlıklar uyutmuyor.dogurunca bi yerde bayılmazsam iyidir :))

Canlarim cikiyorummm ay sizden ayrilmak da zor yaaa seviyom hepiniziiii :1hugpuyorumnanaktan

ay kıyamam mertimize,annelik böyle bişi galiba,o ağlayınca ağlayıp o gülünce gülmek..allahım yüzlerini hp güldürsün yavrularımızın:Saruboceq:
kızlar gece uykuları şimdiden haram oldu bana sol bacagım uysuuyor sabah kadar.bide bebiş rahatsız ediyor.sizlerde uyku sorunu çekiyormusunuz??
aynen canım,uykusuz gecelere alıştırma yapıyor bünyelerimizsempatiksalakcinni

Canlarim yuksek musadenizle ben kaciyorum daha uyumaya dalmam lazim oda en az 1 saat demek benim icinn sempatiksalakcinni
iyi geceler öpüyorum hepinizi yarina gorusuruz opuyorumnanaktan

iyi geceler canım,allah rahatlık versin ben d kaçıyorum yavaştan,en az bi saat sürer benim de uyumamboshayallersmile

canım çok gecmiş olsun bende senin gibi hamilelik şekeri çıkanlardanım Allaha şükür dogumdan sonra hiç birşeyim kalmadı
yaşadıgın sıkıntıların aynısını bende yaşadım ama sana şöylede bir mujde vereyim herkezin son aylarda heryeri şişerken sen çok rahat olacaksın ben haşalama yerine etleri sebze yemeklerini içinde tükettim haşlama bıktırıyor yoksa sende biraz gec cıkmışbebgini kilo olarak etkiledimi hiç Allah acil şifa versin

uyku gözüm den akıyo aslında ama rahatszlıklar uyutmuyor.dogurunca bi yerde bayılmazsam iyidir :))
doğurunca hepsini unuturuz gibime geliyor,o minicik kuzucuk koynumuza gelince dünyayı unuturuz kesin:))

gece vakti doğurmayalım kız bunları okuyup da:)))
çok gaza geldik bu akşam,bizimkiler aha annem beni çok istiyor diyip ayaklamasın:)))
benim kız karnımı yırtıp çıkmaya pek hevesli zaten,kendi sezaryenimi kendim yaparım dicek diye ödüm kopuyor zaten:))))))))

Canim yaa ilki icin cok uzuldum ama kizimiz sizi cok bekletmemis allahtan ki acisini unutturmus ilkinin.
Rabbim sag saglim kucagimiza aldigimiz gunleride göstersin insallahh :Saruboceq:
cok sükür öyle oldu canim,umudumu hic kaybetmemistim zaten.aminnnn canim insaallahhhhhhhhhhh.Rabbim bebek bekleyen cümlesinin kucagina almayi nasip etsin.

haklısın esracım inşallah bugünlerde geçecek:)

canlarımm,ben de kaçayımm,daha kitap okuma seansım var,anca uyurum bi saate..
seviyorum sizi muckkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan
allah rahatlık versin,bebişlerinizi görün rüyanızda:)

ayyy bilmemki,yok daha gelmesinler esracim biraz daha zaman gecsin.zaten kayinvalidem devamli erken dogumdan bahsediyor bana,bir tanidiginin kizi hamile,dru ilk cocuk ya 2 hafta önceden yada gününü gecirerek dogar demis.gecende öyle uzaktan tanidigim bir arkadas bana hazirlikli ol 37.haftada falan dedi,kendi öyle dogurdu.o yüzden bu siralar beni bir korku sardi sorma,zaten evim kalkti gidiyor,koliler esyalar,tasiniyorum ya,Allahim zamaninda gelmesini nasip etsin Rabbim

canlarımm,ben de kaçayımm,daha kitap okuma seansım var,anca uyurum bi saate..
seviyorum sizi muckkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan
allah rahatlık versin,bebişlerinizi görün rüyanızda:)
iyigeceler canim bende cikicam biraz sonra insaallah sende.muckkkkkkk,bizde seni ve bebisini seviyoruz tatliskommmm

Canlarim yuksek musadenizle ben kaciyorum daha uyumaya dalmam lazim oda en az 1 saat demek benim icinn sempatiksalakcinni
iyi geceler öpüyorum hepinizi yarina gorusuruz opuyorumnanaktan
iyigeceler canim,bende cikicam artik.kendine ve kuzuma iyi bak.haaaa silacim bu arada anahtari aldik yavas yavas tasiniyoruz artik.yarin baslayacagiz.

iyi uykular kızlar dökülmeye başlanır birazdan zaten

çok geçmiş olsun canım..inş dogurunca kola hariç diğerlerini bol bol yersin.kola içmezsen iyi olur bebek gazdan uyumaz annesi :)
sagol canimm,yok devamli degil arada icerim,tabiki dogurduktan sonrada dikkat etmemiz gerekir,bebegimizi besleyecegiz,

Son düzenleme:
asitli içeçekler sit yapıyo deniliyor kızlar ben herşeyi yiyip içiyorum ama sadece sirke benim ogluma pişik yaptı

cok sagol canim,haslama et en iyisi,kizartma et cok cikartiyor.evet bak bende ödem namina birsey yok,gayet rahatim,nefes alislarim falan.her serde vardir bir hayir derler ya.ne bileyim belki bende bu sisme konusunda rahat olucam.yok canim.simdiye kadar drum bebegimin kilosunun normal oldugunu söyledi.

asitli içeçekler sit yapıyo deniliyor kızlar ben herşeyi yiyip içiyorum ama sadece sirke benim ogluma pişik yaptı

sen sirkeli şeyler yedin diyemi pişik oldu bebeğin..geçmiş olsun canım hiç duymamıştım bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…