ay kıyamam mertimize,annelik böyle bişi galiba,o ağlayınca ağlayıp o gülünce gülmek..allahım yüzlerini hp güldürsün yavrularımızın:Saruboceq:Annelik bebek daha ana rahmine dustugu an buyuk bi sorumluluk demek zaten canim taki bizler dunyaya gözlerimizi kapayana dek onlar rabbimden bize emanet.
Bugun mertimde disarda cok yaramazlik yapti babasi hakli olarak kizdi biraz ona oglum niye durmuyosun diye bana bi sarilisi var mertimin kiyamam anne babam beni cok uzdu diyo bende basladim onla bir aglamaya esimde gorunce uzuldu tabi :asigim:
aynen canım,uykusuz gecelere alıştırma yapıyor bünyelerimizsempatiksalakcinnikızlar gece uykuları şimdiden haram oldu banasol bacagım uysuuyor sabah kadar.bide bebiş rahatsız ediyor.sizlerde uyku sorunu çekiyormusunuz??
Canlarim yuksek musadenizle ben kaciyorum daha uyumaya dalmam lazim oda en az 1 saat demek benim icinn sempatiksalakcinni
iyi geceler öpüyorum hepinizi yarina gorusuruz opuyorumnanaktan
evt birde o var canim bende öyle sigarayi birakinca cok hizli kilo aldim.simdi su son iki aydir sekeri kestim beyazlari,unu tuz,hamur isleri,vs.gözümün önünde ucusuyorlar artik.esime simdiden liste yapiyorum hastahaneye bana baklava,pizza kola daha cok bunlari getirmesini söylüyotum.Rabbim kimseyi aclikla sinav etmesin.cok zor acmi kaliyorum hayir ama her istedigimi yiyemiyorum,meyva bile sinirli su anda,Allahtan gecen ay belli oldu bu seker.o ana kadar herseyi yedim.su anda sürekli sebze,haslama,ve tahilli ürünler,ekmek makarna pirinc hepsi esmer,plesanta ciktigi an o sekerde bitecek bunada sükür anne olmak böyle birsey demek yemeyip yedirmek.saglikli sihhatli kavusalimda yavrularimiza daha ne isteriz
doğurunca hepsini unuturuz gibime geliyor,o minicik kuzucuk koynumuza gelince dünyayı unuturuz kesin:))uyku gözüm den akıyo aslında ama rahatszlıklar uyutmuyor.dogurunca bi yerde bayılmazsam iyidir :))
buda benden arkadaslar,cok duygusal bir yazi
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...bek-dogmadan-1-gun-once-allah-la-konusur.html
cok sükür öyle oldu canim,umudumu hic kaybetmemistim zaten.aminnnn canim insaallahhhhhhhhhhh.Rabbim bebek bekleyen cümlesinin kucagina almayi nasip etsin.Canim yaa ilki icin cok uzuldum ama kizimiz sizi cok bekletmemis allahtan ki acisini unutturmus ilkinin.
Rabbim sag saglim kucagimiza aldigimiz gunleride göstersin insallahh :Saruboceq:
ayyy bilmemki,yok daha gelmesinler esracim biraz daha zaman gecsin.zaten kayinvalidem devamli erken dogumdan bahsediyor bana,bir tanidiginin kizi hamile,dru ilk cocuk ya 2 hafta önceden yada gününü gecirerek dogar demis.gecende öyle uzaktan tanidigim bir arkadas bana hazirlikli ol 37.haftada falan dedi,kendi öyle dogurdu.o yüzden bu siralar beni bir korku sardi sorma,zaten evim kalkti gidiyor,koliler esyalar,tasiniyorum ya,Allahim zamaninda gelmesini nasip etsin Rabbimdoğurunca hepsini unuturuz gibime geliyor,o minicik kuzucuk koynumuza gelince dünyayı unuturuz kesin:))
gece vakti doğurmayalım kız bunları okuyup da:)))
çok gaza geldik bu akşam,bizimkiler aha annem beni çok istiyor diyip ayaklamasın:)))
benim kız karnımı yırtıp çıkmaya pek hevesli zaten,kendi sezaryenimi kendim yaparım dicek diye ödüm kopuyor zaten:))))))))
iyigeceler canim bende cikicam biraz sonra insaallah sende.muckkkkkkk,bizde seni ve bebisini seviyoruz tatliskommmmcanlarımm,ben de kaçayımm,daha kitap okuma seansım var,anca uyurum bi saate..
seviyorum sizi muckkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan
allah rahatlık versin,bebişlerinizi görün rüyanızda:)
canlarımm,ben de kaçayımm,daha kitap okuma seansım var,anca uyurum bi saate..
seviyorum sizi muckkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan
allah rahatlık versin,bebişlerinizi görün rüyanızda:)
iyigeceler canim,bende cikicam artik.kendine ve kuzuma iyi bak.haaaa silacim bu arada anahtari aldik yavas yavas tasiniyoruz artik.yarin baslayacagiz.Canlarim yuksek musadenizle ben kaciyorum daha uyumaya dalmam lazim oda en az 1 saat demek benim icinn sempatiksalakcinni
iyi geceler öpüyorum hepinizi yarina gorusuruz opuyorumnanaktan
sagol canimm,yok devamli degil arada icerim,tabiki dogurduktan sonrada dikkat etmemiz gerekir,bebegimizi besleyecegiz,çok geçmiş olsun canım..inş dogurunca kola hariç diğerlerini bol bol yersin.kola içmezsen iyi olur bebek gazdan uyumaz annesi :)
cok sagol canim,haslama et en iyisi,kizartma et cok cikartiyor.evet bak bende ödem namina birsey yok,gayet rahatim,nefes alislarim falan.her serde vardir bir hayir derler ya.ne bileyim belki bende bu sisme konusunda rahat olucam.yok canim.simdiye kadar drum bebegimin kilosunun normal oldugunu söyledi.canım çok gecmiş olsun bende senin gibi hamilelik şekeri çıkanlardanım Allaha şükür dogumdan sonra hiç birşeyim kalmadı
yaşadıgın sıkıntıların aynısını bende yaşadım ama sana şöylede bir mujde vereyim herkezin son aylarda heryeri şişerken sen çok rahat olacaksın ben haşalama yerine etleri sebze yemeklerini içinde tükettim haşlama bıktırıyor yoksa sende biraz gec cıkmışbebgini kilo olarak etkiledimi hiç Allah acil şifa versin
asitli içeçekler sit yapıyo deniliyor kızlar ben herşeyi yiyip içiyorum ama sadece sirke benim ogluma pişik yaptı
sit ne canim anlayamadim benasitli içeçekler sit yapıyo deniliyor kızlar ben herşeyi yiyip içiyorum ama sadece sirke benim ogluma pişik yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?