2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sen sirkeli şeyler yedin diyemi pişik oldu bebeğin..geçmiş olsun canım hiç duymamıştım bunu.
ikike sirke koydum çorbama pişik olacak gibi oldu ordan anladım
sizede tavsiyem kızlar ben hemen saf zeytin yagı sürüyorum hiç pişik yaşamadık kızarıklıga cok iyi geliyor pişik kremi zaten sebamet kulandım hiç sıkıntı yaşamadık
arkadaşlar gaz sancısınada zeytin yadı birebir
sit ne canim anlayamadim ben

pişik yazarken yanlışlık oldu canım düzeltmekte bir anda zor geldi ondan:kedi:

öncelikle hesabı ödeyim :roflol:. yoksa anladığım kadarıyla bazı cadı hamişler beni yiyecekmiş. ben çoook şişkoyum hepinize yeterim. cokacimcoook
dün kociş izinliydi. apar topar çıktık evden. sorumluluklarımı yerine getiremeden. zaten o evi süpürene kadar ancak giyinebildim. çok ağır haraketlerim.. kafamçokkarıştı o da söylenince gelemedim yanınıza. senağlama neyse dün neyatın diye sorun koca bi hiç. allahım plastik askısını bulamadık :roflol: ceylan bebeye gittik. bikaç bişey aldık gerekli gereksiz boşa para. ama eşim dayanamadı benim suçum yok :roflol:
bi de kendime nasıl bulduysam gecelik aldım iki tane. ayyy biri ucuz olsun dedim Larfe aldım ama hamile işi olmadığı için medine fukaralarına benzedim evde deneyince sempatiksalakcinni . onu en kötü anlarımda giyerim heralde. diğeri cicikom denemeden aldım 40 beden ama denedim evde tam oldu. eşim size söylene söylene ald. herşeyi onlardan duyup öğreniyosun diye. öyle deme ben de onlara bi iki şey diyorum diye. aman akıl verme kimseye dedi. ağlattı yolda senağlama sonra gönlümü almaya çalıştı ama. ben kimseyi kırmam. kırılınca kendim de atlatamıyorum çünkü. neyse sabah sabah kaçırmayalım keyfimizi..

hıh gelelim bebişlereee. eşimden laptobu istedim gecenin bi yarısı. bebikleri merak ediyorum çünkü. tek tek okudum. alatariell canım doğurmamış çok sevindim.. esracığımın hala iç organları varmış az da olsa :roflol: cokacimcoook kafsinkafın bebişi de iyiymiş. ee diğerleri de iyiymiş. okudum rahat ettim. huzurla başımı yastığa koydum sositososito yani gelemesem de sizden haberdar olmadan uyumak gelmedi içimden. bebişler iyiymiş de anaları söylenip durmuş oram buram diye ona çok güldümm :roflol: ee tabi kendime de..
maşallah kuzularıma

benim özrümü kabul edin diye size dün aldıklarımın hatta önceden aldığım pijama ve çantamın resimlerini göstereyim ::)))))) yani sırf beni yemeyin diye sabahın köründe fotoğraf çektim. kahvaltımı bile yapamadım daha

yesica kız hoşgeldin ama cezalısın tek ayağını kaldır emilmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:

Kod:

sen şu kocanı yollasana bize bi meydan dayağı yedirek:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

canım güzelce saglıkla kullanın aldıklarınızı hesap vermeseydin ben atlayıp geliyordum zate :))) eminim esrada takılırdı benimleeeeeeee lülülülülülü

özlettin çok güzelim kendini bir daha yok öyle gezmek aaa otur oturdugun yerde olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

hem kocise de kızma benim kocam da buraı bir kıskanıyor bir kıskanıyor anlatamam dün en son salona gelde yarım saat bari misafirim ol dedi :))))) hahayy hepsi öyle takma kafanaaa

kızlar yükledim resimleri bi saat uğraştım ya :sinifsinif:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13030476#post13030476

senağlama senağlama senağlama

u cicikom cokkkkkkk güzel ya da bana göre pek yok

güle güle kullan canım tekrardan

kızanlarım ben şimdi gidiyorum gelince görüşürüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan oldu mu kızlar öpüyorum

Slm canlarimm ben geldimmm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…