2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kayboldu bak dedim yine :)

ama ben cıkıyorum kızlar hem kocis gelcek yemege hem ev kalk gidelim diyo azcık toparlayayım yatagımı bile toplamadım daha bugunnn

Ayy kafayi yicem mert cocuklar icin klozet kapagina konan oturagini kafasina gecirmis cikmiyo simdideee laelaelaelaelae
Geldigim gibi gidiyorumm ...

klava:
Ayy kafayi yicem mert cocuklar icin klozet kapagina konan oturagini kafasina gecirmis cikmiyo simdideee laelaelaelaelae

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

giderayak güldürdün beniiiiiiiiiiiii

ayyyyyyyyy sende zeytin yagını boca et aralarından bak nasıl cıkıyorrrrrrrrrrrrrrrrr hahahahahahahah

canım bak sen mertimin mağifetleri diye bi kitap çıkar. biz de okuyalım. hayır başımıza gelecekleri önceden bilelim değil mi :roflol:

kayboldu bak dedim yine :)

ama ben cıkıyorum kızlar hem kocis gelcek yemege hem ev kalk gidelim diyo azcık toparlayayım yatagımı bile toplamadım daha bugunnn

ben de kalkmalıyım birazdan. yemek yapayım kendime. kocam evde yiyemiyo. kendime göre kolay şeyler hazırlıyorum. bebek olmasa onu da yapmam.

giderayak güldürdün beniiiiiiiiiiiii
ayyyyyyyyy sende zeytin yagını boca et aralarından bak nasıl cıkıyorrrrrrrrrrrrrrrrr hahahahahahahah
Ben demin ne yapcami sasiyodum simdi bende guluyom kendi halimize :roflol:
Bbasi cikardi ama cok agladi kulaklari cok sikisti cikarirkenn.
Cok agladi ya simdide kulaklari kipkirmizi geziniyo ortaliktaa ohaoldumsmile

Benim zeki oglumdan baska kimin aklina gelebilirki onu kafaya sokmak laelaelaelaelae

canım bak sen mertimin mağifetleri diye bi kitap çıkar. biz de okuyalım. hayır başımıza gelecekleri önceden bilelim değil mi :roflol:

Anlatsam roman olur derler ya onun gibi benim mertimde.
Buyuyunce anlatsam yaptiklarini kendi bile inanmaz herhalde halinee :roflol:
Aman ciktiya bi ara cikmicak diye korktum ya cikmasaydi kescektim zatenn laelaelaelaelae

Hadin gidin kizlar bakin isinize ben daha kahvalti sofrasindayim mertin olayi girdi kahvalti falan yarida kaldi kahvaltim bitsin bende kacarim öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismiledelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden aboooooooooooooooo düşman başına

sılam hoşgeldin bende hoşgeldimaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım nasılsınız bakalım bugun

biz dünün eklem acılarını yatarak atlatmaya alışıyoz oğluşumla. her yanım tutulmuş. ee akşama kadar yumurta gibi oturuyorum alışık değilim ya.
hakikaten kızlar ben yumurtya çook benziyorum :roflol:

siz nasılsınız bakıyım

kızlar geçmişi okuyo ben gece yaptım o işi:)) tembeller. yangelip yatanlar tüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…