2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlaaaar koptum valla,kahvaltı yapamaya çalışıyorum ama gülmekten yapamadım:))))))))
yesicamm çok merak ettik senii,aman çok şükür iyi olduğunuz için affettk:)
allah da sizi güldürsün,ne güzel başladım güne:))

bi de şu mert yok mu. zavallı nasıl korkmuştur.

ben de kalkmalıyım birazdan. yemek yapayım kendime. kocam evde yiyemiyo. kendime göre kolay şeyler hazırlıyorum. bebek olmasa onu da yapmam.

ben kocisi doyurdum da birazdan cıkıcam pttye gitmem lazım leylaya saf kakao yağı buldum onu yollayayım

kıyamam cok gecmıs olsunnn yafruma öp kulacıklarından onu benim için

beeen gellldımm

canım hoş geldiiiiiinn

blac canım ben herkesi topladım başıma birazdan kalkıp eve bakıcam biraz nasıl kalkacaksam

yesicam,cicilerinizi güle güle kullanın,askıyı bulamazsan ben yollarım sana
dün herkes güzel haberlerle geldi ondan keyfimiz yerinde çok şükür,biz de bi hafta daha yırttık,elleriyle tünel kazmaya çlışıyor diyordum usg ile de iş üstünde yakaladık,haklıymışım:))))))

ay hala gülüyorum yaa,black kocana misafirliğe git bari bu akşam:)))
mert de her gün bi bomba:)))))
allah sılaya sabır versin:)))

kazı mı:roflol: askiye bildiriyom hemen kaçak işi

aaa evet okudum blacksiya inş gelırım yaaa ısterım tabı haber verırım canım bakayım bı topıgede

ay hala gülüyorum yaa,black kocana misafirliğe git bari bu akşam:)))
mert de her gün bi bomba:)))))
allah sılaya sabır versin:)))

ayyyyy kocam şimdi yanımda okudu yazdıklarını diyorki yakında bende burda topik accam HAZİRAN BABALARI diye görceksiniz diooooooooo

haziran babaları :roflol:
önce haziran babaanneleri açılacakmışş onların kulakları daha çokk çınladı babalarından

kızlar bi bomba da ben anlatayım,
dün muayenede kafsinkaf ile karşılaştık,ben nst de olduğum için çok ayaküstü oldu ama görüştük sonunda..
neyse bizim kocalar da tanışmış,eşim demiş bunlar her akşam kahvede falan filan,detayı bilmiyorum bu kadar söyledi,şikayet etmiş olabilir:)))
betülün eşi de demiş ki;
al telefonumu vereyim diyorum,konuşun,uğraşmayın yazışmakla:))))))) adamcağıza nasıl bi fenalık geldiyse:)))
benimki de demiş ki 50 kişi bunlar,hangi biriyle konuşacaklar:))))))))
burası olmasa onlara sarcaz haberleri yok,olmazsa bigün akşam hiç girmeyip onlara ekşiyelim:)))))))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…