ay kızlaaaar koptum valla,kahvaltı yapamaya çalışıyorum ama gülmekten yapamadım:))))))))
yesicamm çok merak ettik senii,aman çok şükür iyi olduğunuz için affettk:)
allah da sizi güldürsün,ne güzel başladım güne:))
ben de kalkmalıyım birazdan. yemek yapayım kendime. kocam evde yiyemiyo. kendime göre kolay şeyler hazırlıyorum. bebek olmasa onu da yapmam.
Ben demin ne yapcami sasiyodum simdi bende guluyom kendi halimize :roflol:
Bbasi cikardi ama cok agladi kulaklari cok sikisti cikarirkenn.
Cok agladi ya simdide kulaklari kipkirmizi geziniyo ortaliktaa ohaoldumsmile
Benim zeki oglumdan baska kimin aklina gelebilirki onu kafaya sokmak laelaelaelaelae
beeen gellldımm
biz dünün eklem acılarını yatarak atlatmaya alışıyoz oğluşumla. her yanım tutulmuş. ee akşama kadar yumurta gibi oturuyorum alışık değilim ya.
hakikaten kızlar ben yumurtya çook benziyorum :roflol:
siz nasılsınız bakıyım[/QUO
aynen benımde haşatım cıktı dun hem gezelım hemde bir iki bişeyler alalım dedık ama acayıp yoruldum eee hamışız bırazcık yumurtaya benzeyelımdelikafadulden benim kocamda bana yıne başladın paytak paytak yürümüye der hoşuna gidiyormuşşş:roflol:
biz dünün eklem acılarını yatarak atlatmaya alışıyoz oğluşumla. her yanım tutulmuş. ee akşama kadar yumurta gibi oturuyorum alışık değilim ya.
aynen benımde haşatım cıktı dun hem gezelım hemde bir iki bişeyler alalım dedık ama acayıp yoruldum eee hamışız bırazcık yumurtaya benzeyelımdelikafadulden benim kocamda bana yıne başladın paytak paytak yürümüye der hoşuna gidiyormuşşş:roflol:
canım izmirli hamileler diye bir topik var oraya da bir bak istersen bu hafta sonu toplanıcaklar bende dahil tabi gelmek istersen haber ver ok
haha yesica yanlıslıkla senden alıntı yaptımmmmmmmm
senayyy okudunn muuu
bu arada yesicacım ben butun gun burda oldummu sen kaybolursun ben yokum sen otur emiiiiii
ayy bi de yolda kavga ettik ya bi ara hızlı hızlı yürüyo sinirinden. elimi de bırakmıyo. içimden dedim ki ahanda şimdi yumurta çatlıycak rafadanız ya ondan. tabi söylemedim ona. yürüyemiyorum yavaş dedim. ben de hızlı yürürüm aslında. hele bide sinirliysem saatte 120 yaparım. ama gıcıklık olsun diye yavaşlattım.
yesicam,cicilerinizi güle güle kullanın,askıyı bulamazsan ben yollarım sana
dün herkes güzel haberlerle geldi ondan keyfimiz yerinde çok şükür,biz de bi hafta daha yırttık,elleriyle tünel kazmaya çlışıyor diyordum usg ile de iş üstünde yakaladık,haklıymışım:))))))
canım izmirli hamileler diye bir topik var oraya da bir bak istersen bu hafta sonu toplanıcaklar bende dahil tabi gelmek istersen haber ver ok
haha yesica yanlıslıkla senden alıntı yaptımmmmmmmm
senayyy okudunn muuu
bu arada yesicacım ben butun gun burda oldummu sen kaybolursun ben yokum sen otur emiiiiii
tamam işte sen çıkınca ben de çıkayım eve bakıyım. gelince çağrı bırak oturuyum :roflol:
ayy bi de yolda kavga ettik ya bi ara hızlı hızlı yürüyo sinirinden. elimi de bırakmıyo. içimden dedim ki ahanda şimdi yumurta çatlıycak rafadanız ya ondan. tabi söylemedim ona. yürüyemiyorum yavaş dedim. ben de hızlı yürürüm aslında. hele bide sinirliysem saatte 120 yaparım. ama gıcıklık olsun diye yavaşlattım.
rafadan yumurta:))))))))))))
üff yavaş yürümek aklıma gelmiyor,eskisi gibi yürümeye kalkıyorum ne zaman ki nefesim tıkanıyor aklıma geliyor benim:)))
zaten alışverış dedın mı kocalar bı tuhaf olur nefret ederler gezınmekten alışveriş içinayy bi de yolda kavga ettik ya bi ara hızlı hızlı yürüyo sinirinden. elimi de bırakmıyo. içimden dedim ki ahanda şimdi yumurta çatlıycak rafadanız ya ondan. tabi söylemedim ona. yürüyemiyorum yavaş dedim. ben de hızlı yürürüm aslında. hele bide sinirliysem saatte 120 yaparım. ama gıcıklık olsun diye yavaşlattım.
ay hala gülüyorum yaa,black kocana misafirliğe git bari bu akşam:)))
mert de her gün bi bomba:)))))
allah sılaya sabır versin:)))
ay kıyamam ben sana sen de az degılsın walla
rafadan yumurta:))))))))))))
üff yavaş yürümek aklıma gelmiyor,eskisi gibi yürümeye kalkıyorum ne zaman ki nefesim tıkanıyor aklıma geliyor benim:)))
aynen aynen motor ısnıp tekliyince aklıma geliyo
ayyyyy kocam şimdi yanımda okudu yazdıklarını diyorki yakında bende burda topik accam HAZİRAN BABALARI diye görceksiniz diooooooooo
ay kıyamam ben sana sen de az degılsın walla
haziran babaları mıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkız görüşemeyiz o zaman bizim yerimize geçerlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar bi bomba da ben anlatayım,
dün muayenede kafsinkaf ile karşılaştık,ben nst de olduğum için çok ayaküstü oldu ama görüştük sonunda..
neyse bizim kocalar da tanışmış,eşim demiş bunlar her akşam kahvede falan filan,detayı bilmiyorum bu kadar söyledi,şikayet etmiş olabilir:)))
betülün eşi de demiş ki;
al telefonumu vereyim diyorum,konuşun,uğraşmayın yazışmakla:))))))) adamcağıza nasıl bi fenalık geldiyse:)))
benimki de demiş ki 50 kişi bunlar,hangi biriyle konuşacaklar:))))))))
burası olmasa onlara sarcaz haberleri yok,olmazsa bigün akşam hiç girmeyip onlara ekşiyelim:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?