2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaa onu ben bile söylerimmm,parasetemol içeren ilaçları gebelerin almasında bi sakınca yok,zaten parol ve minoset parasetemol içeriyor:))
yarım doktor yaptı bu hamilelik bizi :roflol::roflol:
Amanin doktor sabahtir dibimdeymis ya benim bosuna agri cekmisimm kaydirigubbakcemile3

Kis ne leplebisi ben hamilelik boyunca daha 1 kere ictim agri kesici.Onuda ictim diye sabaha kadar uyku tutmadi acaba zarari olurmu bebegime diye.
Kislar biliyo aksamdan beri kafam catliyo agridan korkudan icemiyorumm eyvahedigeldismile
Esine de sanada tesekkurker canimmm a.s.

Canim stres yaptigim dogum seklim hala belli degil ilki sezeryan oldu buda sezeryan olsun istiyorum ama doktorum daha bisey demiyoo laelaelaelaelae

hıııımmm anladım canımyurtdışında bildigim kadarınca birinci dogum sezaryansa ve üzerinden ikiyıl gectiyse normal tercih ediyorlarmış hadi hayırlısı

Sen nerdesin kiss sedefin göbegi cikti sabahtir seni merak etmektenn :roflol:
Hepimizde gozumuz yolsa seni bekliyoruz napti acaba diyee ...
Nasilmis imdat bey kac kilo olmuss gamyoncuiremsu

hoş geldin
gözün aydın canım bebni gördünmü

kız çatladıkk,biliyosun bizi,bi de tembihledik ha iyi kiklava:
aman çok şükür iyiymiş imdat :roflol:

tü tü tü tüüüü maşallah
darısı başımızaaaa:Saruboceq:

oğluşa bakmadı bu sefer. 20 sinde gidicem artık o zaman görücez inş. zaten 4 gün önce tartılmıştı 2.150 civarlarında demişti doktor. iyi dedik biz de madem bakmayalım :)

sormayın kızlar ani misafirim çıkınca hiç ilgilenemedim ananemler teyzemfalan derken çok kalabalık oldu ev şimdi de yatıyorum yüksek müsadelerinizle yarın sabah 6 da havaalanında olacaz annemi karşılamaya
çok öpüyorum sizi iyi geceler pörtlrk göbüşlüler siziiiiiiiiiiiii

len en kart ben miyim yoksam:1shok:
83lüyüm ben

aaaaaaaaaaaaaa seni gördük ya kız maaşallahın var lokum gibisin çok güzel hatunsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

iyigeceler canım bende yatcam şimdi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sensin güzel,sensin lokum olumunekankayizsmile :içelim:

sensin güzel,sensin lokum olumunekankayizsmile :içelim:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

hadi haberini aldık artık yatabilirsin:)
iyi uykularrropuyorumnanaktan

blackcim o türk kahvesini içince geçiyor benimki:roflol:
illa tüketcem yani,harici müdahale bi halta yaramıyor:roflol:

hehe benimki her türlü yarıyorrr PP

rica ederim canım ne demek

len en kart ben miyim yoksam:1shok:
83lüyüm ben

ben 82 liyiiiiimmmmmm
kurtardııııııınnn

:)))))

Ben normalde bile ilac tuketen bi insan degilim zaten canim.Hamlelikte icmek 2 kat korkutuyo beni.
Neyse sizle sohbete daldim unuttum bile agriyi lafa tutun beni agrilarima iyi geliyoo :roflol:

sılam anacım senin ikinci dogumun bu neden sezaryan istiyorsun analmadımlmaz:

Canim benim ilki de sezeryan zaten o yuzden bunuda sezeryan istiyorum ya boshayallersmile

maşallah güzelim nazar degmesin bebişine
sende yat dinlen bebişte yorulmuştur

en yaşlıbenim galiba 80

aaaaaaaa git gide yaşlanıyoz kız bebişinle seni de gördük çok tatlısın maaşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yokmu arttıranaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

en genci benim hehe 18sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Ben sen gelmeden yarim saat önce iyi geceler cikiyom yazmistim ama hala buralardayimm :roflol:
Sen bunlarin lafina takilmadan kac kurtar kendini canim :roflol:
Iyi gecelerrr opuyorumnanaktan

aaaaaaaa git gide yaşlanıyoz kız bebişinle seni de gördük çok tatlısın maaşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yokmu arttıranaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

teşekür ederim canım ama
ihale bende kalacak galibabayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…