bende 24 yasındayım canım benım a.s
Amanin doktor sabahtir dibimdeymis ya benim bosuna agri cekmisimm kaydirigubbakcemile3aaa onu ben bile söylerimmm,parasetemol içeren ilaçları gebelerin almasında bi sakınca yok,zaten parol ve minoset parasetemol içeriyor:))
yarım doktor yaptı bu hamilelik bizi :roflol::roflol:
hemen soruyorum
içersin ama alerjin yoksa iç dio bu paracetemol zaten bir çok ağrı kesicide de varmıs
ağrı kesici ateş düşürücüymüş
hayırdır canım?
sabah akşam içebilir sorun yok dedi ama niye kullanıcakmıs dio eşim
sorun olmaz diye de leblebi gibi kullanmayın diio
Canim stres yaptigim dogum seklim hala belli degil ilki sezeryan oldu buda sezeryan olsun istiyorum ama doktorum daha bisey demiyoo laelaelaelaelae
aaaaaaaaaa aynı yaştayız kızsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:
Sen nerdesin kiss sedefin göbegi cikti sabahtir seni merak etmektenn :roflol:
Hepimizde gozumuz yolsa seni bekliyoruz napti acaba diyee ...
Nasilmis imdat bey kac kilo olmuss gamyoncuiremsu
hoş geldin
gözün aydın canım bebni gördünmü
kız çatladıkk,biliyosun bizi,bi de tembihledik ha iyi kiklava:
aman çok şükür iyiymiş imdat :roflol:
tü tü tü tüüüü maşallah
darısı başımızaaaa:Saruboceq:
len en kart ben miyim yoksam:1shok:
83lüyüm ben
oğluşa bakmadı bu sefer. 20 sinde gidicem artık o zaman görücez inş. zaten 4 gün önce tartılmıştı 2.150 civarlarında demişti doktor. iyi dedik biz de madem bakmayalım :)
sormayın kızlar ani misafirim çıkınca hiç ilgilenemedim ananemler teyzemfalan derken çok kalabalık oldu evşimdi de yatıyorum yüksek müsadelerinizle yarın sabah 6 da havaalanında olacaz annemi karşılamaya
çok öpüyorum sizi iyi geceler pörtlrk göbüşlüler siziiiiiiiiiiiii
aaaaaaaaaaaaaa seni gördük ya kız maaşallahın var lokum gibisin çok güzel hatunsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
sensin güzel,sensin lokum olumunekankayizsmile :içelim:
oğluşa bakmadı bu sefer. 20 sinde gidicem artık o zaman görücez inş. zaten 4 gün önce tartılmıştı 2.150 civarlarında demişti doktor. iyi dedik biz de madem bakmayalım :)
sormayın kızlar ani misafirim çıkınca hiç ilgilenemedim ananemler teyzemfalan derken çok kalabalık oldu evşimdi de yatıyorum yüksek müsadelerinizle yarın sabah 6 da havaalanında olacaz annemi karşılamaya
blackcim o türk kahvesini içince geçiyor benimki:roflol:
illa tüketcem yani,harici müdahale bi halta yaramıyor:roflol:
Amanin doktor sabahtir dibimdeymis ya benim bosuna agri cekmisimm kaydirigubbakcemile3
Kis ne leplebisi ben hamilelik boyunca daha 1 kere ictim agri kesici.Onuda ictim diye sabaha kadar uyku tutmadi acaba zarari olurmu bebegime diye.
Kislar biliyo aksamdan beri kafam catliyo agridan korkudan icemiyorumm eyvahedigeldismile
Esine de sanada tesekkurker canimmm a.s.
len en kart ben miyim yoksam:1shok:
83lüyüm ben
Ben normalde bile ilac tuketen bi insan degilim zaten canim.Hamlelikte icmek 2 kat korkutuyo beni.canım her ne kadar eşim ecz. olsada ben koca karı ilaçlarından yanayım ki eşim annemi ve beni 2 kere zehirlemiş insandır ilk zamanlarında hehehehhe bas ağrısı için ben ya limonu diler üzerine t.kahvesi döker sararım yazma ile
ya da patates sararım
ki patatesi buzlukta beklettin mi daha da faydalı oluyor :)))
sılam anacım senin ikinci dogumun bu neden sezaryan istiyorsun analmadımlmaz:
en yaşlıbenim galiba 80
ben 82 liyiiiiimmmmmm
kurtardııııııınnn
:)))))
aaaaaaaa git gide yaşlanıyoz kız bebişinle seni de gördük çok tatlısın maaşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yokmu arttıranaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?