sılam eczacının hanımı geldi ona ilacın adını ver de eşine sorsunolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Hosgeldin kiss nerdesin sennn :mymeka:
Esrayla konusmustukta gelince tokatlicaz diyee :roflol:
hoşgeldiiiinŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ben geldim kızlar. misafirim vardı ancak gittiler de gelebildim :)
kontrolumuz iyi geçti :) merak etmeyn imdat beyi kaydirigubbakcemile3
hoş geldin güzelim nasılsınkaydirigubbakcemile5
Senin kilo derdi yok herhalde sedefim kac kilosun bakim sennn CADIARZU
Kilon fazlaysa listenin basina seni yazicam haberin olsunnn lülülülülülü
Canim basim agriyo ya aksamdan beri yarin kontrolum varda simdiden stresi sardi :bbo:
sılam bak ben bıle stres yapmayı bıraktım sen baslamışsın strese olmuyo boyle amaaaaaaaa:sinifsinif:
Eczacinin hanimi sor bakim bi kocana paracetemol 500 luk icsem zarari olurmu CADIARZU
Eczacinin hanimi sor bakim bi kocana paracetemol 500 luk icsem zarari olurmu CADIARZU
bağlantım gitti,nazar mı değdi ne
sılacım sana güvenip gece vakti tost bile yiyorum bak büyük sorumluluk alıyorsun ona göre :roflol:
sedefim ayı yogi oldum fotoğraf karelerine sığmıyorum hakkaten:))))))))
black seni dövcez kaçışın yokkkklava:
aaa onu ben bile söylerimmm,parasetemol içeren ilaçları gebelerin almasında bi sakınca yok,zaten parol ve minoset parasetemol içeriyor:))
yarım doktor yaptı bu hamilelik bizi :roflol::roflol:
yok kız yemin billah hamilelikte kilolar aldı başını gidiyodu emzire emzire yolladım şimdi tığ gibiyim geçen gün komşumun kızı geldi ilk defa tanıştık çok güzel bakımlı bi bayan ayyyyyy kızın çok tatlı maaşallah dedi sende küçüksün be yavrum dedi güldüm tahmin edin bakiiim kaç gösteriyom dedim valla 18 19 ancasınızdır dedi:1shok::1shok::1shok::1shok: amma küçük gösteriyomuşum kız biz ailecek minyom tipliyiz yani zayıfım 2 çocuk anası oldğum belli değil göbek gitti idealim yaniibayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
anacım herifi uyut gelsende wc gidiyorum de kopgel yanımıza:jeyyar:h.bulduk canım iyiyim de kocam sölenio gene oooffffffff ne dırdırcı herfi bu
bilgisayar da bilgisayar yüzünü göremez oldum dio bir yandan :)
ben geldim kızlar. misafirim vardı ancak gittiler de gelebildim :)
kontrolumuz iyi geçti :) merak etmeyn imdat beyi kaydirigubbakcemile3
yok kız yemin billah hamilelikte kilolar aldı başını gidiyodu emzire emzire yolladım şimdi tığ gibiyim geçen gün komşumun kızı geldi ilk defa tanıştık çok güzel bakımlı bi bayan ayyyyyy kızın çok tatlı maaşallah dedi sende küçüksün be yavrum dedi güldüm tahmin edin bakiiim kaç gösteriyom dedim valla 18 19 ancasınızdır dedi:1shok::1shok::1shok::1shok: amma küçük gösteriyomuşum kız biz ailecek minyom tipliyiz yani zayıfım 2 çocuk anası oldğum belli değil göbek gitti idealim yaniibayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
Hehe blac gelir gelmez yedi bile benden samarii :roflol:bağlantım gitti,nazar mı değdi ne
sılacım sana güvenip gece vakti tost bile yiyorum bak büyük sorumluluk alıyorsun ona göre :roflol:
black seni dövcez kaçışın yokkkklava:
canınız sağ olsunnnn
:)))
Kiss nazar degircen kendi kendine poponu kasii kaydirigubbakcemile3yok kız yemin billah hamilelikte kilolar aldı başını gidiyodu emzire emzire yolladım şimdi tığ gibiyim geçen gün komşumun kızı geldi ilk defa tanıştık çok güzel bakımlı bi bayan ayyyyyy kızın çok tatlı maaşallah dedi sende küçüksün be yavrum dedi güldüm tahmin edin bakiiim kaç gösteriyom dedim valla 18 19 ancasınızdır dedi:1shok::1shok::1shok::1shok: amma küçük gösteriyomuşum kız biz ailecek minyom tipliyiz yani zayıfım 2 çocuk anası oldğum belli değil göbek gitti idealim yaniibayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
Canim stres yaptigim dogum seklim hala belli degil ilki sezeryan oldu buda sezeryan olsun istiyorum ama doktorum daha bisey demiyoo laelaelaelaelaegecmiş olsun limon dilimle koy anlına
niye sitres yapıyorsun ki oglunu göreceksin sevin
sedef kac yasındasın merak ettım bende kucuk gosterırımde ne şanslıyız vaalla:1hug:
anacım herifi uyut gelsende wc gidiyorum de kopgel yanımıza:jeyyar:
bende 24 yasındayım canım benım a.sgeceleri saymazsak 19 şaka kız 26 bitiyo yaşlanıyom artık 35 olunca da yaş 35 şiirini mırıldancam sen kaç yaşındasın
kız çatladıkk,biliyosun bizi,bi de tembihledik ha iyi kiklava:
aman çok şükür iyiymiş imdat :roflol:
tü tü tü tüüüü maşallah
darısı başımızaaaa:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?