2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bunlar konuşurken aralarından sessiz sessiz kaçak hadi tut elimi çömel emeklemeye başlavereliniortakvereliniortakvereliniortakdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Ben nasi cömelim kisss cocuk totomun ucundaaa :roflol:
Sen beni en iyisimi cuvala koy surukle goturr :roflol:

delikafadulden
delikafadulden

esraaaaa sen face deki farmville oyunun oynuyormusun bak orda sana komşuluk yolladım bennnnnnnn

Ahanda bu sefer kesin kactim kimse tutamaz benii :dilcikar:
Canlarim öpüyorum hepinizi ve melekleriniziii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ahanda bu sefer kesin kactim kimse tutamaz benii :dilcikar:
Canlarim öpüyorum hepinizi ve melekleriniziii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla bende yatıyom iyigeceler fazla lak lak yapmayın okuması zor oluyo haaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ben nasi cömelim kisss cocuk totomun ucundaaa :roflol:
Sen beni en iyisimi cuvala koy surukle goturr :roflol:

aa çömelmek diyince aklıma ne geldii,bi ay önce falandı galiba,daha bu kadar penguen bile olmamıştım,akşam bi yre gitmiştik ve malum ben tuvalet diye ayaklandım:))
kız arkadaşım da kapıda beni bekliyor,tuvalet alaturka ve ben tuvaletimi yaptıktan sonra doğrulup kalkamadım,içerde ciyaklıyorum ama girerken kapıyı da kilitlediğim için kaderimle başbaşayım:roflol::roflol::roflol:
sonsuza kadar oturmak zorunda kalcam sandım:roflol::roflol:
arkadaşım da taktik veriyor,bi yere tutun falan diye ama gülmekten konuşamıyor:roflol::roflol:
neyse sonunda başarıp kalktım ama o son alaturka maceram oldu:))))))

:roflol:

ALLAH iyiliğini versinnnnnn

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

esraaaaa sen face deki farmville oyunun oynuyormusun bak orda sana komşuluk yolladım bennnnnnnn

kız manyağıydım o oyunun ama buraya takılınca pek salladığım yok:) ürünler çürüyor hep))
senin talebi kabul ettim ama sayfayı açmadı,komşu olmadıysak bi daha eklerim..

ben oynuyorsun sandım zuzum
oynamıyorsan hiç elleme :)

niye ki kız ekip biçiyom ama hediye mi ne geliyo işte ne bilim beceremiyom öptüm sizi iyigeceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan neyse yarın bu konu hakkında görüşürüz belki yarın işim var hemen gelemem alış verişe gitcem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ben oynuyorsun sandım zuzum
oynamıyorsan hiç elleme :)

evet hastalık yapabilir:))
biz geçen temmuz ayında falan sardık bak yıl olacak nerdeyse:))))
buraya takılmasam ciddi bi çiftçi olacaktım:))

kizzzzzzzzzzzzz ben geldim ya nereyeeeeeee yinemi gec kaldim offffffffffffffffmafoldumben

hoşgeldin canım,işte bi gece kuşu daha aramızdaaaa a.s.

sılacığıımıza da iyi uykulaarropuyorumnanaktan

hosbulduk canim ya,cok yorulmusumda biraz dinleneyim diye oturdum,burada biraz oyunlara dalmisim sonra dedim bir bakayim bizim kizlara sanirim herkes yavas yavas gitmeye basliyor,nasilsin iyimisin blacksiya

iyiyim canım sen nasılsın buranın gittikçe bagımlısı olduk zaten bilmiyorum bebişleri alınca ne olcak artık bir yandan emzirir bir yandan yazmaya çalısırız :roflol:

BARDAĞI YERE BIRAKIN BUGÜN
Profesör elinde içi dolu bir bardak tutarak dersine başladı. Herkesin göreceği bir şekilde tutuyordu ve ardından sordu. -"Bu bardağın ağırlığı sizce ne kadardır?" -50gm!' .... '100gm!' .....'125gm'..diye öğrenciler yanıtladı. -"Bardağı tartmadıkça gerçekten ben de bilemem, " dedi profösör, "ama, benim sorum şu ki :"Bu bardağı böyle birkaç dakikalığına tutsaydım ne olurdu?" -'Hiçbir şey' diye yanıtladı öğrenciler. -"Tamam peki 1 saat boyunca tutsaydım ne olurdu?" diye sordu profesör bu kez. -"Kolunuz ağrımaya başlardı efendim" diye öğrencilerden biri yanıtladı -"Haklısın, peki şimdi ben 1 gün boyunca tutsam ne olurdu?" -"Kolunuz iyice ağrır, kas spazmı, batar vs gibi sorunlar yaşardınız ve hastaneye gitmek zorunda kalırdınız!". Tüm öğrenciler çeşitli yorumlar yaptı ve gülüştüler. -"Çok iyi. Peki tüm bu sorunlar olurken bardağın ağırlığında bir değişme olur muydu?"diye sordu profesör. -"Hayır." diye yanıtladı herkes. -Peki o zaman kolun ağrımasına ve kas spazmına neden olan neydi? Öğrenciler bulmaca çözermişçesine düşünmeye başladılar. -"Acıdan ve ağrıdan kurtulmak için ne yapmam gerekir bu durumda?"diye tekrar profesör sordu. -"Bardağı bırakın düşsün!" diye öğrencilerden biri yanıt verdi. -"Kesinlikle! " dedi, profesör. "Hayatın problemleri de böyle bir şeydir. Onları kafanda birkaç dakika tutarsın. Bir sorun yokmuş gibi görünür. Uzun bir süre düşünürsün. Başınız ağrımaya başlar.Daha uzun düşünün. Artık seni bitirmeye ve hiçbir şey yapamamana neden olur.Hayatınızdaki mücadeleleri ve problemleri düşünmek önemlidir,Fakat DAHA ÖNEMLıSı onları her günün sonunda, uyumadan önce yere bırakmaktır (bardak gibi). Bu şekilde strese girmez, ve her gün taze bir beyin ile uyanır ve her konuyla ve yolunuza çıkan her mücadele ile başa çıkabilecek güçte olursunuz! "Bardağı yere bırakın bugün!"

beğendim de paylaşayım dedim hemencik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…