bunlar konuşurken aralarından sessiz sessiz kaçak hadi tut elimi çömel emeklemeye başlavereliniortakvereliniortakvereliniortakdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Ben seni oyalayayım sılam :))
eşimin marifetini anlatayım
eşim her ne kadar ecz. olsada bir çok ilaca alarjisi var sadece 4-5 ilaç kullanabiliyor..
ama bize oldumu kaktırıyorrrrrr
gecen yıl annemle ben sistik olduk
idrar yolları enfeksiyonu..
annem mutluyu aradı eşimi yani oğlum bize bi ilaç getir
ok eşimde getirdi biz bir güzel içtikkkkkk
o günde günümüz var..
ay annem istifra etmekten wc den çıkamıyor.. beni bir ter bastı.. ateşlenddim mide berbat
birde misafirler var bittik resmenn
meğer bize verdiği ilacın gramı fazla gelmiş bizim bünyeye
annem diyor ki benim damat akıllı hem karıyı hem k.valdeyi birden öldürüp kurtulcak :))
en son olayımızda bu yeni oldu
annemin morali sıfır uyuyamıyor yine bize geldi bana bi ilaç ver oğlum die :)))) eşimde sinir hapı verdi en kuvvetlisinden annem 3 gün maymun gibi gezdi
babam da 1 hafta sonra geldi oğlummm şu ilaçtan bi daha versene benim hanım melek oldu 3 gün kafamı dinledim dedi :)))
Ahanda bu sefer kesin kactim kimse tutamaz benii :dilcikar:
Canlarim öpüyorum hepinizi ve melekleriniziii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ben nasi cömelim kisss cocuk totomun ucundaaa :roflol:
Sen beni en iyisimi cuvala koy surukle goturr :roflol:
Ahanda bu sefer kesin kactim kimse tutamaz benii :dilcikar:
Canlarim öpüyorum hepinizi ve melekleriniziii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
esraaaaa sen face deki farmville oyunun oynuyormusun bak orda sana komşuluk yolladım bennnnnnnn
aa çömelmek diyince aklıma ne geldii,bi ay önce falandı galiba,daha bu kadar penguen bile olmamıştım,akşam bi yre gitmiştik ve malum ben tuvalet diye ayaklandım:))
kız arkadaşım da kapıda beni bekliyor,tuvalet alaturka ve ben tuvaletimi yaptıktan sonra doğrulup kalkamadım,içerde ciyaklıyorum ama girerken kapıyı da kilitlediğim için kaderimle başbaşayım:roflol::roflol::roflol:
sonsuza kadar oturmak zorunda kalcam sandım:roflol::roflol:
arkadaşım da taktik veriyor,bi yere tutun falan diye ama gülmekten konuşamıyor:roflol::roflol:
neyse sonunda başarıp kalktım ama o son alaturka maceram oldu:))))))
aa çömelmek diyince aklıma ne geldii,bi ay önce falandı galiba,daha bu kadar penguen bile olmamıştım,akşam bi yre gitmiştik ve malum ben tuvalet diye ayaklandım:))
kız arkadaşım da kapıda beni bekliyor,tuvalet alaturka ve ben tuvaletimi yaptıktan sonra doğrulup kalkamadım,içerde ciyaklıyorum ama girerken kapıyı da kilitlediğim için kaderimle başbaşayım:roflol::roflol::roflol:
sonsuza kadar oturmak zorunda kalcam sandım:roflol::roflol:
arkadaşım da taktik veriyor,bi yere tutun falan diye ama gülmekten konuşamıyor:roflol::roflol:
neyse sonunda başarıp kalktım ama o son alaturka maceram oldu:))))))
esraaaaa sen face deki farmville oyunun oynuyormusun bak orda sana komşuluk yolladım bennnnnnnn
kız ben beceremiyom o oyunu bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kizzzzzzzzzzzzz ben geldim ya nereyeeeeeee yinemi gec kaldim offffffffffffffffmafoldumbenAhanda bu sefer kesin kactim kimse tutamaz benii :dilcikar:
iyi geceler sedeffffff
h.geldin kanaryaaaaa
ben oynuyorsun sandım zuzum
oynamıyorsan hiç elleme :)
ben oynuyorsun sandım zuzum
oynamıyorsan hiç elleme :)
kizzzzzzzzzzzzz ben geldim ya nereyeeeeeee yinemi gec kaldim offffffffffffffffmafoldumben
hosbulduk canim ya,cok yorulmusumda biraz dinleneyim diye oturdum,burada biraz oyunlara dalmisim sonra dedim bir bakayim bizim kizlara sanirim herkes yavas yavas gitmeye basliyor,nasilsin iyimisin blacksiya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?