2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

iştahlı olması çok güzel aama yemeklerin tadına bakmak için erken değil mi canım yaa,hele ki meyve falan :uhm:
ilk 6 ay senin sütün yeterli değil mi?

iIk 6 ay anne sutu yeterli canim 6 aydan sonra ek gidalara baslamak gerekiyo.
Ama bebis istahliysa ve seviyosa azar azar herseyin tadina bakmasinda bi sakinca yok:ecrin_bebek:

yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yok doktor vermedi ama eczaneden alirken hamileler icin diyerek almistik agri kesiciyibilmiyorumkismile

adı ne eğer almak istemezsen koyunları yıldızları saykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eğer uyursan geçer

]

Canim masallah oglusuna herkese deme böyle nazar defer cocuga

haklısın canım aslında mevlam hepimiizn bebelerini korusun
iştahlı olması çok güzel aama yemeklerin tadına bakmak için erken değil mi canım yaa,hele ki meyve falan :uhm:
ilk 6 ay senin sütün yeterli değil mi?

canım benim yemeklerin suyuna parmagımı batırıp diline degdiriyorum 1 yada 2kez okadar bugün kontrolundede söyledim sorun yokmuş cünkü sadece suyunu emiyor meyveninde
altı ay sütün varsa evet ama bebegin her ay maksumun 600 gr ve üzeri alması gerekiyor aksi taktirde ayına göre mamya yada ek gıdaya geciriyorlar

neeeeeeeeeeeee tostmu kız fil gibi olcan haaa resim çekinirken ekranı kaplıycan:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

allahtan sılam hocamız varda kilo işini halledeceksiniz anam bunlar sahur niyetine gece de yerlerolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilelülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

sılacım tam sıkıntını anlayamadım ama yarın inşallah herşey gönlüne göre olur

Senin kilo derdi yok herhalde sedefim kac kilosun bakim sennn CADIARZU
Kilon fazlaysa listenin basina seni yazicam haberin olsunnn lülülülülülü

sılam eczacının hanımı geldi ona ilacın adını ver de eşine sorsunolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ben geldim kızlar. misafirim vardı ancak gittiler de gelebildim :)
kontrolumuz iyi geçti :) merak etmeyn imdat beyi kaydirigubbakcemile3

ben geldim kızlar. misafirim vardı ancak gittiler de gelebildim :)
kontrolumuz iyi geçti :) merak etmeyn imdat beyi kaydirigubbakcemile3

Sen nerdesin kiss sedefin göbegi cikti sabahtir seni merak etmektenn :roflol:
Hepimizde gozumuz yolsa seni bekliyoruz napti acaba diyee ...
Nasilmis imdat bey kac kilo olmuss gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…