yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenSimdi uyumaya calisayimda canim uyuyamassam en son care mecbur alicam artik agri kesicii :çok üzgünüm:
Oyyy canimsiniz yaa 1 ayda öyle cok sevdimm ve alistimki hepinize inanin giden arkadaslara minnettarim bu yuzden sayelerinde birbirimizi tanidikkk ve mukemmel bi dostluk kurduk.Önceki sistem devam etseydi topigi okur okur giderdim ben heppp
iştahlı olması çok güzel aama yemeklerin tadına bakmak için erken değil mi canım yaa,hele ki meyve falan :uhm:
ilk 6 ay senin sütün yeterli değil mi?
yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
Yok doktor vermedi ama eczaneden alirken hamileler icin diyerek almistik agri kesiciyibilmiyorumkismile
]
Canim masallah oglusuna herkese deme böyle nazar defer cocuga
iştahlı olması çok güzel aama yemeklerin tadına bakmak için erken değil mi canım yaa,hele ki meyve falan :uhm:
ilk 6 ay senin sütün yeterli değil mi?
neeeeeeeeeeeee tostmu kız fil gibi olcan haaa resim çekinirken ekranı kaplıycan:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
adı ne eğer almak istemezsen koyunları yıldızları saykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eğer uyursan geçer
:roflol::roflol::roflol:
SELAM KIZZZZZZZLARRRRRRRRRRRRR ben geldimmmmmmmmmmm
allahtan sılam hocamız varda kilo işini halledeceksiniz anam bunlar sahur niyetine gece de yerlerolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilelülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
sılacım tam sıkıntını anlayamadım ama yarın inşallah herşey gönlüne göre olur
ben geldim kızlar. misafirim vardı ancak gittiler de gelebildim :)
kontrolumuz iyi geçti :) merak etmeyn imdat beyi kaydirigubbakcemile3
ben geldim kızlar. misafirim vardı ancak gittiler de gelebildim :)
kontrolumuz iyi geçti :) merak etmeyn imdat beyi kaydirigubbakcemile3
Canim basim agriyo ya aksamdan beri yarin kontrolum varda simdiden stresi sardi :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?