2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nen de gidin bayanların yaşı sorulmaz aaaa çok ayıplmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz::kedi::kedi::kedi::kedi:

Bende 83 luyum esram ayni yastayiz ben martta girdim 27 ye :icecream:

Ben sen gelmeden yarim saat önce iyi geceler cikiyom yazmistim ama hala buralardayimm :roflol:
Sen bunlarin lafina takilmadan kac kurtar kendini canim :roflol:
Iyi gecelerrr opuyorumnanaktan

şimdi ben başladım yatıyom demeye iyimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu saatte misafirCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

şimdi ben başladım yatıyom demeye iyimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sedef giderken benide gotur yoksa benim yanliz cikacam yokk delikafadulden

Bende 83 luyum esram ayni yastayiz ben martta girdim 27 ye :icecream:

aaa ben senden 1 ay önce doğmuşum,şubatta girdim 27ye ama babam 27bitti 28e girdin diyip kızdırıyor benidelikafadulden
ben de 25.yaşımın yıldönümlerini kutluyorum son 2 yıldır:roflol::roflol::roflol:

Ben seni oyalayayım sılam :))

eşimin marifetini anlatayım

eşim her ne kadar ecz. olsada bir çok ilaca alarjisi var sadece 4-5 ilaç kullanabiliyor..

ama bize oldumu kaktırıyorrrrrr

gecen yıl annemle ben sistik olduk
idrar yolları enfeksiyonu..

annem mutluyu aradı eşimi yani oğlum bize bi ilaç getir
ok eşimde getirdi biz bir güzel içtikkkkkk

o günde günümüz var..

ay annem istifra etmekten wc den çıkamıyor.. beni bir ter bastı.. ateşlenddim mide berbat
birde misafirler var bittik resmenn
meğer bize verdiği ilacın gramı fazla gelmiş bizim bünyeye

annem diyor ki benim damat akıllı hem karıyı hem k.valdeyi birden öldürüp kurtulcak :))

en son olayımızda bu yeni oldu
annemin morali sıfır uyuyamıyor yine bize geldi bana bi ilaç ver oğlum die :)))) eşimde sinir hapı verdi en kuvvetlisinden annem 3 gün maymun gibi gezdi
babam da 1 hafta sonra geldi oğlummm şu ilaçtan bi daha versene benim hanım melek oldu 3 gün kafamı dinledim dedi :)))

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ahanda ne yazarsın yaşını demi pat diye:dilcikar:
şimdi benden büyük varsada yazmaz ihale kaldı birkere

:roflol::roflol::roflol:

gecenin bombasını patlattın blackcim gene :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:
Anacim ben bida senin esine ilac falan sormam :roflol:
Babanada cok guldum yaa :roflol:

Sedef giderken benide gotur yoksa benim yanliz cikacam yokk delikafadulden

bunlar konuşurken aralarından sessiz sessiz kaçak hadi tut elimi çömel emeklemeye başlavereliniortakvereliniortakvereliniortakdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

aaa ben senden 1 ay önce doğmuşum,şubatta girdim 27ye ama babam 27bitti 28e girdin diyip kızdırıyor benidelikafadulden
ben de 25.yaşımın yıldönümlerini kutluyorum son 2 yıldır:roflol::roflol::roflol:

Kis 30 a ne kaldi sunun surasinda yaslaniyoz be esrammm :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…