2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sorma ben de öyle sarmıstım gecen yıl sonra bilg. bozuldu yaptırmadık 3 ay falan o zaman bırakmıstım

eşim bugun onu dio keske yaptırmasaydık bilg. die

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

çok güzel demişsin hoçamda bazı konular ..............

aynen canim ya,ama gec kaldim biraz,sanirim yavas yavas gidiliyor neyse bende cikicam biraz sonra malum ev toparliyorum,sen nasilsin esracim
iyiyim canım sen nasılsın buranın gittikçe bagımlısı olduk zaten bilmiyorum bebişleri alınca ne olcak artık bir yandan emzirir bir yandan yazmaya çalısırız :roflol:

bende iyiyim cok sükür canim aynen öyle,pek gelemiyorum ama aklim sizde,bebekler dogdugunda eger zaman bulabilirde görüsürsek pek sorun olmaz emzirip babalara devrederiz ama biraz büyüdüklerinde kucagimizda onlarla birlikte yazmak icin pek sansimiz yok gibi.sürekli klavyeye vuracaklari icin yazmakta zorlaniriz bilmiyorumkismileyazarken arada söyle yazilar cikabilir yani jndbhfcnbdkööääsnsxyfa::ecrin_bebek: gibi,

cok güzel esracim,cok dogru bardagi yere birakmak gerekir

kanaryacım başımıza gelecekleri çok güzel özetlemişsin:))

bugun benim geyik günümdü sanırım,koca bir gün boyunca hiç susmadım,elim ayrı çenem ayrı çalıştı:)))
ve bu arada da deli gibi tıkındım:))
ilginç bi gündü:))
yoruldum yattığım yerde:))))))

neyse kizlar bende cikiyorum,gözlerim birbirine karisiyor,kafamçokkarıştıbugün az görüsebildik ama bunada sükür.kendinize iyi bakin iyigeceleropuyorumnanaktan

kızlarrrrrrr ne dicem size bugun biri eşime demişki kalfalardan birinin karısı yeni doğum yaptı
sakın eşiniz soguk seyler yiyip içmesin sonra bebek gazlı olur..

ayyyyyy doğru mu bu ya sinir oldum

kızlarrrrrrr ne dicem size bugun biri eşime demişki kalfalardan birinin karısı yeni doğum yaptı

yok bee,çok fena atmışş..
eğer öyle olursa benim kız gazman olur,8 aydır dondurma yiyorum hergün:))))))))

üşütürsen gaz olur ya,onu çok fena uyarlamış o biri:))))

evt canim malesef basimiza gelecek gercekler,hadi ya ben kacirdim geyigi desene,neyse birgün denk gelirde beraber geyik yapariz ,kib,iyigeceler öpt canim byyyy

dogru canım maleseffffffffffffffff daha neler neler varda anlatmyayım

blackcim ve böcükcüm size iyi geceler diliyorumm,ben kaçıyorumm,çook öptüm
allah rahatlık versin

yok bee,çok fena atmışş..
eğer öyle olursa benim kız gazman olur,8 aydır dondurma yiyorum hergün:))))))))

üşütürsen gaz olur ya,onu çok fena uyarlamış o biri:))))

canım benim yanlış nladın hamileykendegil lohusayken ve sonrasında

doğru muuuuuuu hadi ya senin başına mı geldi yoksa tüh iyi mi sevindiydim doğru değildir die

dogumdan sonrasında var canım corapgiy ayakların üşümesin hırka giy soguk yeme içme yerlere başma akannehir ölecektim ben beeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…