2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm uykusuz geceler bizimle yine desene..aldığımız vitaminler sanırım ayakta tutuo bizi.yoksa ben dayanamazdım bu kadar uykusuzluga

Slm canlarim anca gelebildim doktordan.
Yarim saat nts surdu siradaki hastalari bekler derken bu saat oldu sempatiksalakcinni

Sonunda doktorum hastaneye sevk kagidini verdi sezeryan dogum icin.Hemde söyler söylemez kagidi yazmaya basladi sok etti beni.Esim calisiyo haftaya pazartesi gunu izinli pazartesiye hastaneye gidip sezeryan dogum icin randevu almak kaldi geriye sadece sukurler olsun artik kafamdaki en buyuk soru isareti kalkti:Saruboceq:
Cati muayenesi yapti sadece bugun 2 hafta sonra gelince son bi kontrol yapariz herseyiyle zaten ondan sonraki haftada alinir bebek dedi.
Artik sezeryana tamam dedigi icin ultrason icin hic bisi demedim göremedim yani oglusumu bugunn :çok üzgünüm:
Mayis sonunda kavusuyorum yani oglusuma kizlarrr :teytey:

sen sezeryanla doğum yapacaksan çatı muanesini neden yaptı doktorun bide bu çatı muanesini nasıl yaptı merak ettim

Dunki bas agrim gecmek bilmedi sabaha karsi 4 tu uyudugumda.Ama israrla hep icmedim aklinialirimsmileZaten topikten ciktim esim geldi isten ona dedimm saatlerdir basim agriyo bi hap icsemmi acaba diye demez olaydim onun dirdiri 2 kat agritti kafami.Hamileyken ne hapiymis falanmis filanmis alsanaalsanasmile
Sabaha kadar kac kez uyandim bilmiyorumm laelaelaelaelae
Simdi iyiyim bas agrim cok az ama uykusuzum bu seferdeelaelaelaelaelae

gözunaydın canım herşey belırlenmış ne guzel darısı başımıza:Saruboceq:

sen sezeryanla doğum yapacaksan çatı muanesini neden yaptı doktorun bide bu çatı muanesini nasıl yaptı merak ettim

Canim sezeryan olucagi daha bugun kesinlesti hem benim doktorum her kontrolumde yapiyo zaten cati muayenesini.Bide her seferinde su alip onu kontrol ediyo.
Burda prosedur biraz farkli anlicann bilmiyorumkismile
Valla altini kontrol ediyo iste bide göbegime bakiyo ne kadar asagiya inmis diyee ohaoldumsmile

gözunaydın canım herşey belırlenmış ne guzel darısı başımıza:Saruboceq:

Sagol canim benim Allah razi olsun darisi merakla bekleyen herkesin basina insallah :Saruboceq:
Tek gidip randevu almam kaldi iste sezeryan dogum icin sanirim epidurel sezeryan olucam genel olmak istemiyorum bu seferr lmaz:

Canlarim ben kactim sabah dogru durust bisey yemeden ciktim evden ...
Bi kendime gelim karnimi falan doyurim sonra ugrarim gene öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

sılamm,gözünaydın:dance::dance::dance:
erenimizin kalp atışları iyiymiş,sezeryana okey çıkmış,ooo çook güzel haberleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…