yesicaaaaa akşamdan kalan dayak borcun var,hemen halledeyim::))
:mymeka::mymeka::mymeka:
selam milletta.s.
gece 2de yattım,3:30 da ve 7de tuvalete kalktım,sağa sola dönmek iiçin uyanmaları saymıyorum:))
7de zorla uyudum ama 9:30da gene uyandım,inat yaptım kalkmadım ve sonuç 10:30 da ayaklandım-tatlicadiarzu-
en uzun uykum 3,5 saat sürdü yani-tatlicadiarzu-
amaaa buna rağmen enerji fışkırıyor
siz nasılsınız bakimm:)
sıla niye gelmedi yaa,saat 1 olmuşş..
slmuykusuz geceler bizimle yine desene..aldığımız vitaminler sanırım ayakta tutuo bizi.yoksa ben dayanamazdım bu kadar uykusuzluga
ben bepantenle birde lansinosh tu sanırım onlar var diye biliyorum iksiinide almadım sadece nemlendirici sürüyorum
şenaycım zeyhatın dediği gibi o iki krem. ama ben çok tembelim daha başlamadım
Slm canlarim anca gelebildim doktordan.
Yarim saat nts surdu siradaki hastalari bekler derken bu saat oldu sempatiksalakcinni
Sonunda doktorum hastaneye sevk kagidini verdi sezeryan dogum icin.Hemde söyler söylemez kagidi yazmaya basladi sok etti beni.Esim calisiyo haftaya pazartesi gunu izinli pazartesiye hastaneye gidip sezeryan dogum icin randevu almak kaldi geriye sadece sukurler olsun artik kafamdaki en buyuk soru isareti kalkti:Saruboceq:
Cati muayenesi yapti sadece bugun 2 hafta sonra gelince son bi kontrol yapariz herseyiyle zaten ondan sonraki haftada alinir bebek dedi.
Artik sezeryana tamam dedigi icin ultrason icin hic bisi demedim göremedim yani oglusumu bugunn :çok üzgünüm:
Mayis sonunda kavusuyorum yani oglusuma kizlarrr :teytey:
Yarim saat nts surdu siradaki hastalari bekler derken bu saat oldu sempatiksalakcinni
Sonunda doktorum hastaneye sevk kagidini verdi sezeryan dogum icin.Hemde söyler söylemez kagidi yazmaya basladi sok etti beni.Esim calisiyo haftaya pazartesi gunu izinli pazartesiye hastaneye gidip sezeryan dogum icin randevu almak kaldi geriye sadece sukurler olsun artik kafamdaki en buyuk soru isareti kalkti:Saruboceq:
Cati muayenesi yapti sadece bugun 2 hafta sonra gelince son bi kontrol yapariz herseyiyle zaten ondan sonraki haftada alinir bebek dedi.
Artik sezeryana tamam dedigi icin ultrason icin hic bisi demedim göremedim yani oglusumu bugunn :çok üzgünüm:
sen sezeryanla doğum yapacaksan çatı muanesini neden yaptı doktorun bide bu çatı muanesini nasıl yaptı merak ettim
gözunaydın canım herşey belırlenmış ne guzel darısı başımıza:Saruboceq:
sılaaaaa hoşgeldinn
erenim nasılmışşşşşş
slacım gözün aydın yakında bebeğin senle
slm kıslar nasılsınız görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?