2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sılacığı nasıl sevindim bilsem şu senin zihnindeki belirsizliğin silinmesine. çok da kolay olmuş doğrusu :)) hayırlı uğurlu olsun canım benim. erenimi zaten ay sonunda görecekmişsin . şimdi görmesen de olur:)) ayy heyecanlandım şimdi. bebişler geliyor mu yaffff

ooo nerelerdesin bakıyımm? bebiş nasıll:ecrin_bebek:
tşk ederim canım ya işte günler azaldıkça ağrılarımız çoğaldı heyecanlarımız çoğaldı hayırlısıyla doğumu atlatsaydık bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsaydık bütün sıkıntılar bitecekti sen neler yaptın bende giremiyorum internete ennemle babam bende sağolsun annem bana yardıma gelmiş annem bana can şenliği oluyo ya sizlerden ayrıydım sizi çok özledim canlarım:1hug:

Sagol canim benimm darisi herkesin basina insallah.
Kiss sizler belki benden önce dogum yaparsinizz belli mi olur yerimseniben

inşallah canım benim mayısın sonu veya haziranın ilk haftası olacakdoğumun bebek dönemeiş hala ters dr o aralar sezeryan alırız dedi

herkese merhabaa bayanlarrrr bugun ben rekor kırdım ve 12:30 da uyandım !!!!!!!!!!!!!

kendime bile şaşırdım

sizler nasılsınızzzzzzzz

sorma ya benim de heyecanımdan çok korkum artıyo normal doğumla ilgili eyvahedigeldismile evet zaten kendimi telkin için hep öyle diyorum kucağıma alacağım anla teselli ediyoum kendimi. biz burdayız canım. gözünaydın annenler yanındaymış ama bizi ihmal etme. son ve en kritik zamanlar birbirimizden haberdar olmamız lazım. tamam mıııı

fıstık yoksun ne zamandır..
iyi olmana sevindim,tabi annnen baban yanında sen iyi olmayacaksın da kim olacak:)
heyecan sarıyor giderek,azkaldı valla,geldi geliyor yumurcaklar hihoyyyt

bizi ihmal etme ama,söyle sizinkilere kızlar beni özler de:1hug:

herkese merhabaa bayanlarrrr bugun ben rekor kırdım ve 12:30 da uyandım !!!!!!!!!!!!!

kendime bile şaşırdım

sizler nasılsınızzzzzzzz

ahaaa uykunun gözüne vurmuşsun
ben şahsım adına uykusuz ama enerji topuyumsempatiksalakcinniguclubacismile

canımm,doğumla ilgili düşüncen neyse doğumun öyle olurmuş,çok kolay bi doğum canlandır kafanda hep..
beni dinle,tutmazsa gel kafamı kırsırnaşık şey

ben de özlemişim zeyhat öyle uyumayı canım darısı basınıza

kızım kıpırdadı durdu ama daha rahat uyudumm o kıpıırdadıkça..

talarcım hakkında hayırlısı olsun doğum nasıl olursa olsun hayırlısı ben ona inanıyorum

yesicacım anneleri gelipte buraları unutan nasıl biliyor demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))))))))))))

canlarım benim kendinize ve bebişlere iyi bakın allaha emanet olun görüşmek üzere kan şekerim düştüherhal markete gideyim bi koşu tatlı bişeyler alayım opuyorumnanaktan

betülüm hoşgeldina.s.

nerdeydin kız sen?
dün geceden beri, habersiz,mazeretsiz gelmeyenin kafasını kırıyoruz sılayla ben:)))
hemen sen de öde borcunu,ye dayagını:)))))))
:mymeka::mymeka::mymeka:

haklısınız canım ama mazeretim var vallahi dün bütün gün dışardaydım doğum çantam için son eksiklerimi tamamladım bide yine dayanamayıp oğluşuma bişiler aldımdelikafadulden vakit nasıl geçti anlamadım ağır vasıta gibiyim zatenkaydirigubbakcemile3 akşam olmuş ben hala tunalıdayım gücümde öyle tükenmiştiki sanırım eve gidemicem dedim, o kadar yorulmuşum yani.. sonra eşim geldi aldıda eve zor attım kendimikaydirigubbakcemile o da kızdı zaten ne zorun var bu kadar yoruosun kendini diye.. velhasıl sende kafamı kırabilirsin yaniyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…