tşk ederim canım ya işte günler azaldıkça ağrılarımız çoğaldı heyecanlarımız çoğaldı hayırlısıyla doğumu atlatsaydık bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsaydık bütün sıkıntılar bitecekti sen neler yaptın bende giremiyorum internete ennemle babam bende sağolsun annem bana yardıma gelmiş annem bana can şenliği oluyo ya sizlerden ayrıydım sizi çok özledim canlarım:1hug:ooo nerelerdesin bakıyımm? bebiş nasıll:ecrin_bebek:
Sagol canim benimm darisi herkesin basina insallah.
Kiss sizler belki benden önce dogum yaparsinizz belli mi olur yerimseniben
tşk ederim canım ya işte günler azaldıkça ağrılarımız çoğaldı heyecanlarımız çoğaldı hayırlısıyla doğumu atlatsaydık bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsaydık bütün sıkıntılar bitecekti sen neler yaptın bende giremiyorum internete ennemle babam bende sağolsun annem bana yardıma gelmiş annem bana can şenliği oluyo ya sizlerden ayrıydım sizi çok özledim canlarım:1hug:
tşk ederim canım ya işte günler azaldıkça ağrılarımız çoğaldı heyecanlarımız çoğaldı hayırlısıyla doğumu atlatsaydık bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsaydık bütün sıkıntılar bitecekti sen neler yaptın bende giremiyorum internete ennemle babam bende sağolsun annem bana yardıma gelmiş annem bana can şenliği oluyo ya sizlerden ayrıydım sizi çok özledim canlarım:1hug:
herkese merhabaa bayanlarrrr bugun ben rekor kırdım ve 12:30 da uyandım !!!!!!!!!!!!!
kendime bile şaşırdım
sizler nasılsınızzzzzzzz
sorma ya benim de heyecanımdan çok korkum artıyo normal doğumla ilgili eyvahedigeldismile evet zaten kendimi telkin için hep öyle diyorum kucağıma alacağım anla teselli ediyoum kendimi. biz burdayız canım. gözünaydın annenler yanındaymış ama bizi ihmal etme. son ve en kritik zamanlar birbirimizden haberdar olmamız lazım. tamam mıııı
herkese merhabaa bayanlarrrr bugun ben rekor kırdım ve 12:30 da uyandım !!!!!!!!!!!!!
kendime bile şaşırdım
sizler nasılsınızzzzzzzz
kendime bile şaşırdım
sizler nasılsınızzzzzzzz
günaydın o zaman kuzummm a.s.
herkese slma.s.
saol canımmmm benimmmm
Selammm hoşgeldiinnn karşıyakalııı :)
herkese slma.s.
herkese slma.s.
canlarım benim kendinize ve bebişlere iyi bakın allaha emanet olun görüşmek üzere kan şekerim düştüherhal markete gideyim bi koşu tatlı bişeyler alayım opuyorumnanaktan
esra bak çok sancılanırsam kafanı kırarım ona göre.
hoşgeldin canım. ben seni esraya havale ediyorumm:)))
betülüm hoşgeldina.s.
nerdeydin kız sen?
dün geceden beri, habersiz,mazeretsiz gelmeyenin kafasını kırıyoruz sılayla ben:)))
hemen sen de öde borcunu,ye dayagını:)))))))
:mymeka::mymeka::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?