2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aferin aferin,gücünü tüketene kadar gezklava:
hadi eksiklerin de bitti,bakalım şimdi gezmek için nasıl bi bahane bulacaksınsempatiksalakcinni

aldıklarınızı güle güle kullanın canımm..
hayatım ne ağır vasıtası,bi göbüşün var,o da futbol topu gibi

tunalıdan nerden ne aldın ki,kazık yemedin dimi?lmaz:

biz her sabah dayak yemeden yasamıyoss. alışkanlık oldu. önce dövüyo sonra seviyoo olumunekankayizsmile

kız annemden öğrendim,çok döverdi beni çocukken,sonra da severdisempatiksalakcinni

şimdi sorunca da sen öyle bi çocuktun ki dövmemek için peygamber sabrı lazımdı diyor:)))))))
o nedenle sabah akşam dua ediyorum kızım babasına çeksin diye:)))

dün sıla söylemişti,ben de tekrar edeyim..
iyi ki eskiler gitmiş ve iyi ki meydan bize kalmış:))))

allah razı olsun,sayelerinde tüm günümüz güzel geçiyor..
artık bebişlerimiz için dua eden,onları merak eden,hatta hem dövüp hem seven teyzeleri var:)))

doğru söylüosun valla bugünde çıkıcaktımda eşim yeter dedi artık otur biraz yerindelmaz: bende dinledim kociçi oturdum oturduğum yerdea.s canım ama başta enerjim oluo sonra hemen tükenio bide günün yarısı wc lerde geçio zaten:roflol: sırf onun yüzünden rahat rahat su içemiorum dışardabilmiyorumkismile
canım bana diosunda seninde bi göbüşün var ki bende daha ileri haftadasın maşallah
tunalı dört yolda bebek mağazaları var bikaç tane oraya dadandım bu ara güzel şeyler oluo uygun hemde cuma gittiğinde bi bak ihtiyacın varsa:dance:
bide bana bi bambu sepet geldi mothercareden sepet ayağı baktım da tekstilini nerden bulucam ona uygun sanırım diktirmem gerekio onunlada uğraşamam şimdi park yatak var o işimi görür olmazsa:uhm:

evet canım yaa,müthiş enerjik oluyorum ben de ama bi atımlık barut misali hemen tükeniyor:))
tamam işte bitmiş artık,dinlen bolca..
bizim eksiğimiz kalmadı çok şükür,hani erken gelir diye tamamladık herşeyi..tabi benim tez canlılığımın da etkisi var..kocamın başının etini yiyodum, o da bi günlük iş diye sallıyordu ama hakkaten bi günde hallettik tamamına yakınını:))

sepet için tekstil funnababyde var canım,ölçülerine baksana sepetin,sonra netten funnababynin sitesinden bak,uyarsa ordan alırsın..mothercaredan daha uygun fiyatlı olur kesin:)) diktirmek istersen de ulustaki suluhanda bu işi yapan bi yer var hani şu şekercinin biraz ilerisinde..

kızlar ben çıkıyorum yemeklerimi yapayım evi toplayayım azcık ütüm var yineeeeeee

aksama görüşürüzzzzzzzzzz

ok blackcim,kolay gelsin,öptümm

betülüm funnababy dedim ama onda sepetle birlikte satılıyormuş,sen en iyisi suluhana bak:))

canım ben sepetin ayağına bakmıştım mothercarede başka yerdede yok sanırım ayak, bu arada orda kalın emzirme sütyeni gördüm sen istiodun ya hani bu balensiz ince süngerli ama beden sıkıntısı var karumun ordakinde isitiosan bi bak yinede.. sabah özelcanı aradım sepetin tekstili için ayrı satılmıo dedi bide çok şaşırdım daha kendimi tanıtmadan kız beni sesimden tanıdı annenizle gelmiştiniz değilmi diye hayret ettim yaniakannehir bide saolsunlar çok yardımcı oldular diye ben onlara krem götürücektim ondanda unutmamış olabilirlerkaydirigubbakcemile3
canım funnababy nin sitesine baktım şimdi ayrı olarak yok, dediğin gibi suluhanda bulurum ancak ordada hep saten yapıolar erkeğe yakışmıo bence saten ya neyse ben biraz daha düşünim en iisi kararsız bi insan olduğum içinboshayallersmile

ok blackcim,kolay gelsin,öptümm

betülüm funnababy dedim ama onda sepetle birlikte satılıyormuş,sen en iyisi suluhana bak:))

esracım bu arada tolga bey şu an için normal doğum yapabilirsin gibi gözüküo dedi, ben biliosun normal doğum istiorum aslında ama bi yandanda korkuorum sanki bebiş için daha mı riskli normal doğum ya bide epiduralli yapıcam dedi zaten istesende normal yapmam dedi epidural normal doğumdada ıkınma problemi oluo falan diye duydum napıcam bilmiorum yani normal normal diye tutturdum şimdide ondan korkuorum banada yaranılmıo yani sinir oluorum kendime

:))))) hakkaten nasıl tanımışlar:))) kremin etkisi olabilr:)))
karumun ordakine bakmıştım ama o dediğin sütyenden yoktu,klasik olandan vardı,kız da göstermedi klava:
gittim 20liraya aldım,bi de marks&spencerdan alacaktım az daha,ikisi 70liraydı:))
aldığım külotlar bile sütyenden pahalıydı,çok iyi denkgeldi valla:))
ihtiyacın olduğunda söyle alayım sana da,bana çok yakın bi yerde satılıyor çünkü:)
bir de hani sporcu bikinisi gibi olan sütyenimsiler var ya ondan aldım,tanesi 7lira:))

sepet için acele etme o zaman,denkgelir bi yerden..
bizim de cibinliğin aparatını bi de bi raf istemiştik onu unutmuşlardı getirsinler diye bekliyordum,baktım ses yok,aradım geçen bu hafta teslim edelim dediler,bekliyorum yarın gelir belki..

esra sen sepet beşik aldın mı? ben sepet düşünüyorum. park yatak büyük geliyo.

bişey daha soracam doğumdan sonra korse giyin diyolar da nasıl bişey olacak. bacaklı olanlardan değil de tek bele sarılan varmı acaba?

hayatım ben epidurali sormuştum,uyuşturmadan diş çekilir mi,öyle düşün,tabii ki epiduralle normal doğum demişti..ama duyuyoruz,onda da ıkınma sıkıntısı olabiiyormuş ve vakum gerekebiliyormuş..
sonuçta işin uzmanı tolga bey,sen kendini emanet et gerisi allaha kalmış..
demişti tolga bey,hiç sorunsuz normal yapan var,2 ay sıkıntı çeken var..yani bünyenle de alakalı..
hep normal diyordum,mecburi kabullendim sezeryanı ama inan kafamda zerre şüphe yok,doktorumuz tecrübeli,her iki doğum şeklini de çok iyi biliyor,zamanı gelince kuzucuğun nasıl gelmek isterse öyle gelsin..

esra sen sepet beşik aldın mı? ben sepet düşünüyorum. park yatak büyük geliyo.

bişey daha soracam doğumdan sonra korse giyin diyolar da nasıl bişey olacak. bacaklı olanlardan değil de tek bele sarılan varmı acaba?

ben sepet ya da park yatak almadım canım,odasında yatacak ilk günden yok öyle yağma kötükedihüso
ama odasında kanepe var,ben orda takılırım:) hem kocama da yazık her gece viyak viyak uyandırmasın,zaten çok yoruluyor..
bi de çok horluyor,çocuğuma yazık:))
hem yaza geliyor cam pencere açmazsak benim herif sıcaktan buhar olur,pek yangındır kendisi:)))

korseyi doktoruma sormadım,kimi öneriyor kimi önermiyor..
ama benim bu göbüşün gitmesi için 3 korse giyip üstüne de kum torbası falan koymam lazım olacak galiba:))))))

ama bele sarılanı var,lohusa korsesi diye ayrı bişi de var..
sen giyecek misin?

selam kızlar nasılsınız zaman zaman yazdıklarınızı takip ediyorum ama pek sık giremiyorum nete hamilelikler iyi gidiyordur umarım

giy dersen giyerim sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…