hoşgeldin canım. ben seni esraya havale ediyorumm:)))
hoşbuldum canımopuyorumnanaktan hesabımı verdim ona şimdiyerimseniben
haklısınız canım ama mazeretim var vallahi dün bütün gün dışardaydım doğum çantam için son eksiklerimi tamamladım bide yine dayanamayıp oğluşuma bişiler aldımdelikafadulden vakit nasıl geçti anlamadım ağır vasıta gibiyim zatenkaydirigubbakcemile3 akşam olmuş ben hala tunalıdayım gücümde öyle tükenmiştiki sanırım eve gidemicem dedim, o kadar yorulmuşum yani.. sonra eşim geldi aldıda eve zor attım kendimikaydirigubbakcemile o da kızdı zaten ne zorun var bu kadar yoruosun kendini diye.. velhasıl sende kafamı kırabilirsin yaniyerimseniben
biz her sabah dayak yemeden yasamıyoss. alışkanlık oldu. önce dövüyo sonra seviyoo olumunekankayizsmile
aferin aferin,gücünü tüketene kadar gezklava:
hadi eksiklerin de bitti,bakalım şimdi gezmek için nasıl bi bahane bulacaksınsempatiksalakcinni
aldıklarınızı güle güle kullanın canımm..
hayatım ne ağır vasıtası,bi göbüşün var,o da futbol topu gibi
tunalıdan nerden ne aldın ki,kazık yemedin dimi?lmaz:
doğru söylüosun valla bugünde çıkıcaktımda eşim yeter dedi artık otur biraz yerindelmaz: bende dinledim kociçi oturdum oturduğum yerdea.s canım ama başta enerjim oluo sonra hemen tükenio bide günün yarısı wc lerde geçio zaten:roflol: sırf onun yüzünden rahat rahat su içemiorum dışardabilmiyorumkismile
canım bana diosunda seninde bi göbüşün var ki bende daha ileri haftadasın maşallah
tunalı dört yolda bebek mağazaları var bikaç tane oraya dadandım bu ara güzel şeyler oluo uygun hemde cuma gittiğinde bi bak ihtiyacın varsa:dance:
bide bana bi bambu sepet geldi mothercareden sepet ayağı baktım da tekstilini nerden bulucam ona uygun sanırım diktirmem gerekio onunlada uğraşamam şimdi park yatak var o işimi görür olmazsa:uhm:
evet canım yaa,müthiş enerjik oluyorum ben de ama bi atımlık barut misali hemen tükeniyor:))
tamam işte bitmiş artık,dinlen bolca..
bizim eksiğimiz kalmadı çok şükür,hani erken gelir diye tamamladık herşeyi..tabi benim tez canlılığımın da etkisi var..kocamın başının etini yiyodum, o da bi günlük iş diye sallıyordu ama hakkaten bi günde hallettik tamamına yakınını:))
sepet için tekstil funnababyde var canım,ölçülerine baksana sepetin,sonra netten funnababynin sitesinden bak,uyarsa ordan alırsın..mothercaredan daha uygun fiyatlı olur kesin:)) diktirmek istersen de ulustaki suluhanda bu işi yapan bi yer var hani şu şekercinin biraz ilerisinde..
kızlar ben çıkıyorum yemeklerimi yapayım evi toplayayım azcık ütüm var yineeeeeee
aksama görüşürüzzzzzzzzzz
ok blackcim,kolay gelsin,öptümm
betülüm funnababy dedim ama onda sepetle birlikte satılıyormuş,sen en iyisi suluhana bak:))
canım ben sepetin ayağına bakmıştım mothercarede başka yerdede yok sanırım ayak, bu arada orda kalın emzirme sütyeni gördüm sen istiodun ya hani bu balensiz ince süngerli ama beden sıkıntısı var karumun ordakinde isitiosan bi bak yinede.. sabah özelcanı aradım sepetin tekstili için ayrı satılmıo dedi bide çok şaşırdım daha kendimi tanıtmadan kız beni sesimden tanıdı annenizle gelmiştiniz değilmi diye hayret ettim yaniakannehir bide saolsunlar çok yardımcı oldular diye ben onlara krem götürücektim ondanda unutmamış olabilirlerkaydirigubbakcemile3
canım funnababy nin sitesine baktım şimdi ayrı olarak yok, dediğin gibi suluhanda bulurum ancak ordada hep saten yapıolar erkeğe yakışmıo bence saten ya neyse ben biraz daha düşünim en iisi kararsız bi insan olduğum içinboshayallersmile
esracım bu arada tolga bey şu an için normal doğum yapabilirsin gibi gözüküo dedi, ben biliosun normal doğum istiorum aslında ama bi yandanda korkuorum sanki bebiş için daha mı riskli normal doğum ya bide epiduralli yapıcam dedi zaten istesende normal yapmam dedi epidural normal doğumdada ıkınma problemi oluo falan diye duydum napıcam bilmiorum yani normal normal diye tutturdum şimdide ondan korkuorum banada yaranılmıo yani sinir oluorum kendime
esra sen sepet beşik aldın mı? ben sepet düşünüyorum. park yatak büyük geliyo.
bişey daha soracam doğumdan sonra korse giyin diyolar da nasıl bişey olacak. bacaklı olanlardan değil de tek bele sarılan varmı acaba?
ben sepet ya da park yatak almadım canım,odasında yatacak ilk günden yok öyle yağma kötükedihüso
ama odasında kanepe var,ben orda takılırım:) hem kocama da yazık her gece viyak viyak uyandırmasın,zaten çok yoruluyor..
bi de çok horluyor,çocuğuma yazık:))
hem yaza geliyor cam pencere açmazsak benim herif sıcaktan buhar olur,pek yangındır kendisi:)))
korseyi doktoruma sormadım,kimi öneriyor kimi önermiyor..
ama benim bu göbüşün gitmesi için 3 korse giyip üstüne de kum torbası falan koymam lazım olacak galiba:))))))
ama bele sarılanı var,lohusa korsesi diye ayrı bişi de var..
sen giyecek misin?
selam kızlar nasılsınız zaman zaman yazdıklarınızı takip ediyorum ama pek sık giremiyorum nete hamilelikler iyi gidiyordur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?