2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

korse olayını sezeryanla doğum yapan bi arkadaşıma sordum ilk zamanlar zaten giyildiği zaman aşırı ağrı yaptığını o nedenle giyemediğini söylemişti bende kararsız kaldım ne yapmak lazım acaba gerçekten??

bide vakit daraldıkça doğum korkusu sarmaya başladı beni kızlar yaa

selam kızlar nasılsınız zaman zaman yazdıklarınızı takip ediyorum ama pek sık giremiyorum nete hamilelikler iyi gidiyordur umarım

hoşgeldin canım. bildiğin hamile ağrılarıyla sızılarıyla gidiyo çok şükür sempatiksalakcinni çalışıyor musun yoksa.

iyiyim zeyhat işte bu ara biraz stresliyim sanırım doğum korkusu sarmaya başladı bide yakın bi arkadaşım yeni doğum yaptı kızı 3 hafta erken doğdu hep bi tırstım

yesikacım izne ayrıldım canım ben artık iki haftadır evdeyim evi düzene koyuyorum uzun zamandır yapmayı planladığım işlerim vardı otura kalka işlerimi tamamlıyorum bundan sonra daha rahatım işlerimi azalttım iyice

ben hergün korkudan bi fasıl ağlıyorum eyvahedigeldismile normal doğum istiyorum bi de utanmadan. bu korkuyla nasıl doğuracaksam.
ama bişey deyimmi kızlar kocamın yerinde olmak isterdim. havadan baba olacak :roflol:

ewt canım ya doğru söylüosun bebişe bağlı artık.. tolga bey sordu bana normal mi istiosun diye ewt dedim yani adı üstünde normali normal doğum:) öylemi düşünüosun diye yokladı beni, bende niye siz öyle düşünmüo musunuz dedim:)) o bişey demedi ama çiğdeme sezeryan için en konforlu doğum şekli gibi bişi söylemişti:) neyse bunun bide çatı muayenesi var ondan sonra konuşalım dedik ve konuyu kapattık:) ama allah var öyle düşünüo olsa bile hiçbir şekilde yönlendirme yapmadı kararı bana bıraktı, bu bile benim için yeterli, zaten güveniodum şimdi iki kat arttı güvenimŞeniz artık ona bırakıcam nasıl uygun görürse öyle olsun..

slm herkese...
korseyi doğum şeklinize göre alın derim...sezeryan için bel korsesi normal doğum için bacaklardan göğüs altına göre olanlar iyi..ama nereden alacaksanız belirleyin doğum sonrası alın..çünkü doğumdan sonra ne olacağımız belli değil..

zeyhatcım nasılsın az kaldı seninde..dr gittinmi?ben sezeryan olucam dr konuşmadık ama genel istiyorum..korkağım bennn..

iyiyim zeyhat işte bu ara biraz stresliyim sanırım doğum korkusu sarmaya başladı bide yakın bi arkadaşım yeni doğum yaptı kızı 3 hafta erken doğdu hep bi tırstım

esranın dediği gibi iyi düşün iyi olsun canım sanırım normal doğum yapacaksın

3 hafta mı akannehir akannehir akannehir akannehir

o zaman gelirsin son zamanlarda korkularımızı birlikte yeneriz

yok zeyhatcım yaaa onu hayal bile edemiyorum o derece korkuyorum ve normal yapmak zorunda kalmaktan da korkuyorum

e sezeryandan da korkuyorum ama normali hiç düşünemediğim için o biraz daha cazip geliyo mecburen sezeryandan sonra da felaket ağrılar yaşayacağım gibi geliyo bide hiç soğukkanlı değilim sağlık konusunda napıcam bilmiyorum yani aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık

yesicacım ya aynen utanmasam bende oturcam ağlıcam artık ağrılar sızılar bi yandan hareketlerimizin sınırlanması bi yandan aldığım kilolar cabası bide doğum stresi utanıyorum valla ağlamaya

aynı şeyi dün eşime söyledim bende iyiki erkek doğmuşsun ama oda diyoki ben de senin yaşadığın mutluluğu yaşayamayacam sonuçta senin canından bi parça ( dedim yemişim yaşayacağım mutluluğu senin kadar mutlu olsam yeter:))

pazartesi gittim canım bebek tersmiş hala daha dönmez dedi dr sezeryan yaparız mayısın son haftası veya haziranın ilk haftası dedi. Progestronları 34. haftanın sonuna kadar kullan dedi. Ben magnezyumları 2 ye düşürmüştüm oda geri 3 e çıkar ve doğuma kadar bırakma sancını başlatırsın dedi.

Bu haftaya kadar gebeliğini getirdin nazarımız değmesin maşallah aman ene erken doğum olmasın deyip durdu.

Bende daha önce ameliyathaneye çok girdim eşim benle olsaydı doğumda spinal isterdim ama o pek girmeyi düünmüyor o yüzden genel olurum ameliyathane bana pek sıcak bir ortammış gibi gelmiyor tecrübeyle sabittir :)

biz senle herhalde çok yakın zamanlarda doğum yapacağız sen ne yaptın ilaçları

3 hafta erken yani 37 haftalık doğmuş...miyadlı doğum sayılır canım tırsma...sağlıkla gelsin bebişler de ne zaman olursa farketmez...
benim dr 38 haftalık yapıcak sezeryanı ama kız olsaydı erken alacaktım dedi..

bişey daha soracam doğumdan sonra korse giyin diyolar da nasıl bişey olacak. bacaklı olanlardan değil de tek bele sarılan varmı acaba?

canım sezeryanda korse taktırmıolar bildiğim kadarıyla ama normal doğum yaparsam takmayı düşünüorum ben lohusa korsesi diye geçio netten bak istersen..senin normal mi olucak gidişat nasıl?

evet 3 hafta erken yaptı doğumunu ve beklemiyoduk şaşırdık allahtan sağlıcakla kavuştu kızına darısı bizlere de olsun inşallah

zaten benim oğlan döner mi bilmem. o kadar rahat ki öleee yan gelip yatıyo. ne yapsam da başını aşağı alsam. dönse hissderdim değil mi kızlar? gerinip esneyip hıçkırıp duruyo tekme salvo ne varsa yapıyoama yok döneceği bunun. bak aşağıda kuş var deyip döndüreyim şunu

ben cuam gitmiştim aynen benimkide ters hala..dr ayın 10 una kadar iğne ve progestana devam dedi..magnezyumu sonuna kadar kullanıcam..
aynen benim dr da bir ara doğuruyordun neyseki atlattık dedi..
26sı gibi almayı planlıyorum ama 15inde kesin belirleriz tarihi dedi...
hayırlısı..:))

benim annemin çok güzel bir korsesi var medikalciden amıştı daha önce karın germe ameliyatı oldu annem göğüs altından dizlere kadar diyebilirim önden kopçeli ağı açık üzerine iç çamaşır gigiyorsun ikide bir korseyi giy çıkar deri yok vc de.

dr a göstereceğim bakalım kabul edese bende onu giymeyi düşünüyorum

zeyhatcım drumu zaten tavsiye üzerine seçtim eli hafif işinin ehli bir dr dediler öğretmen arkadaşlarım çabuk ayaklanırsın dediler ama artık biraz da bünye meselesi sanırım bakalım artık kaçış yok zaten bi şekilde yaşanacak bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…