selam kızlar nasılsınız zaman zaman yazdıklarınızı takip ediyorum ama pek sık giremiyorum nete hamilelikler iyi gidiyordur umarım
korse olayını sezeryanla doğum yapan bi arkadaşıma sordum ilk zamanlar zaten giyildiği zaman aşırı ağrı yaptığını o nedenle giyemediğini söylemişti bende kararsız kaldım ne yapmak lazım acaba gerçekten??
bide vakit daraldıkça doğum korkusu sarmaya başladı beni kızlar yaa
hayatım ben epidurali sormuştum,uyuşturmadan diş çekilir mi,öyle düşün,tabii ki epiduralle normal doğum demişti..ama duyuyoruz,onda da ıkınma sıkıntısı olabiiyormuş ve vakum gerekebiliyormuş..
sonuçta işin uzmanı tolga bey,sen kendini emanet et gerisi allaha kalmış..
demişti tolga bey,hiç sorunsuz normal yapan var,2 ay sıkıntı çeken var..yani bünyenle de alakalı..
hep normal diyordum,mecburi kabullendim sezeryanı ama inan kafamda zerre şüphe yok,doktorumuz tecrübeli,her iki doğum şeklini de çok iyi biliyor,zamanı gelince kuzucuğun nasıl gelmek isterse öyle gelsin..
iyiyim zeyhat işte bu ara biraz stresliyim sanırım doğum korkusu sarmaya başladı bide yakın bi arkadaşım yeni doğum yaptı kızı 3 hafta erken doğdu hep bi tırstım
3 hafta mı akannehir akannehir akannehir akannehiriyiyim zeyhat işte bu ara biraz stresliyim sanırım doğum korkusu sarmaya başladı bide yakın bi arkadaşım yeni doğum yaptı kızı 3 hafta erken doğdu hep bi tırstım
yesikacım izne ayrıldım canım ben artık iki haftadır evdeyim evi düzene koyuyorum uzun zamandır yapmayı planladığım işlerim vardı otura kalka işlerimi tamamlıyorum bundan sonra daha rahatım işlerimi azalttım iyice
sezeryan olacak kızlar doğumu genel anesteziylemi yoksa spinalmi yaptıracaksınız
slm herkese...
korseyi doğum şeklinize göre alın derim...sezeryan için bel korsesi normal doğum için bacaklardan göğüs altına göre olanlar iyi..ama nereden alacaksanız belirleyin doğum sonrası alın..çünkü doğumdan sonra ne olacağımız belli değil..
zeyhatcım nasılsın az kaldı seninde..dr gittinmi?ben sezeryan olucam dr konuşmadık ama genel istiyorum..korkağım bennn..
iyiyim zeyhat işte bu ara biraz stresliyim sanırım doğum korkusu sarmaya başladı bide yakın bi arkadaşım yeni doğum yaptı kızı 3 hafta erken doğdu hep bi tırstım
bişey daha soracam doğumdan sonra korse giyin diyolar da nasıl bişey olacak. bacaklı olanlardan değil de tek bele sarılan varmı acaba?
yok zeyhatcım yaaa onu hayal bile edemiyorum o derece korkuyorum ve normal yapmak zorunda kalmaktan da korkuyorum
e sezeryandan da korkuyorum ama normali hiç düşünemediğim için o biraz daha cazip geliyo mecburensezeryandan sonra da felaket ağrılar yaşayacağım gibi geliyo bide hiç soğukkanlı değilim sağlık konusunda napıcam bilmiyorum yani aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık
yesicacım ya aynen utanmasam bende oturcam ağlıcam artık ağrılar sızılar bi yandan hareketlerimizin sınırlanması bi yandan aldığım kilolar cabası bide doğum stresi utanıyorum valla ağlamaya
aynı şeyi dün eşime söyledim bende iyiki erkek doğmuşsun ama oda diyoki ben de senin yaşadığın mutluluğu yaşayamayacam sonuçta senin canından bi parça( dedim yemişim yaşayacağım mutluluğu senin kadar mutlu olsam yeter:))[/
ağrının şiddeti bence dr a da bağlı inşallah eli iyidir ben daha önce rahim ameliyatı oldum ve çok rahattım zaten serumlarla ağrı kesicilerler sıkıntılarını azaltıyorlar o yüzden 2 gece hastanede kalmak iyi :)
pazartesi gittim canım bebek tersmiş hala daha dönmez dedi dr sezeryan yaparız mayısın son haftası veya haziranın ilk haftası dedi. Progestronları 34. haftanın sonuna kadar kullan dedi. Ben magnezyumları 2 ye düşürmüştüm oda geri 3 e çıkar ve doğuma kadar bırakma sancını başlatırsın dedi.
Bu haftaya kadar gebeliğini getirdin nazarımız değmesin maşallah aman ene erken doğum olmasın deyip durdu.
Bende daha önce ameliyathaneye çok girdim eşim benle olsaydı doğumda spinal isterdim ama o pek girmeyi düünmüyor o yüzden genel olurum ameliyathane bana pek sıcak bir ortammış gibi gelmiyor tecrübeyle sabittir :)
biz senle herhalde çok yakın zamanlarda doğum yapacağız sen ne yaptın ilaçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?