Beceriksiz seni kizinda sen gibi olursa vay oglumun halinee :roflol:
ben geldimmm
aşkk olsun ben çok güzel yemek yaparımmm,
bi pirinç pilavı yaparım parmaklarını bile yersin cokacimcoook
kızım hiç bişeyde çekmese de olur ama yemek yapma kabiliyeti çeksin yeter:dance:
Yok ben sana benzeyen glein istiyorum hem kabiliyeti hemde guzelligi annesine ceksin insallahhh bayanssulusmile
kızlar yaprak dökümünü netten canlı izleyemiyo muyuz. ben mutfaktayım da şuan
olumunekankayizsmile canımsınopuyorumnanaktan
ama bi eve iki tane benden fazla gelir,kocam kafayı yer:))
aaa bugun hıdırellez sılamm,evin yakınlarında gül var mı,dibine dileğini yazıp koysanaa:)
biz iğne yaptırdık, dönüşte sitenin bahçesinde gül bulamadık ağaç dibine koyduk:)
allahım kabul etsin:Saruboceq:
Hidrellez ne oluyo canim ben anlamam hic böyle gunlerdenCADIARZU
Burda dikili gul ne arasin canim ya burasi Almanya bol bol ot ve agac var kaydirigubbakcemile3
Allah kabul etsin duanida insallahh :Saruboceq:
Esram cumaya gidiyosun dimi kontrole bidaha.
Peki doktor suyu iyice azalmis derse hemen mi alicak seni doguma CADIARZU
Canim 170 180 arasi dedigin ne anlamadim :uhm:
Bende bugun kontroldeydin nts ye girdim ama doktor bebegin durumu iyi dedi bana.
Ben anlamiyorum bu nst deki sayilardan.
Kilosunu falan der etme hic bebegin daha doguma var o zamana kadar daha kilo alir canim.
Insallah yarin sabaha nts sonuclari iyi cikar da sende rahat edersin canim ama sakin stres yapma böyle oldu bugun diye yarin nts ye gene yansir senin stresin bilmiyorumkismile
Dualarim seninle ve bebegin den insallah yarina iyi sonuclar alirsiniz canimm:Saruboceq:
canım sninle aynı durumdayız,benim senden farklı olarak suyum da çok az:çok üzgünüm:
geçen çrş nst de benim de çok yüksekti kızımın kalp atışları..
bebek strese girmiş demişti doktorum..kordon yüzünden kan akışı da çok iyi değildi,doğum için gün verebilirim demişti,bu pzt gittik herşey daha iyiydi..
boynunda kordon olunca pozisyonlarına da bağlı olarak arada gariplikler olabiliyor sanırım..
hareketlerini iyi takip edersen ve nst takiplerinde de sorun yoksa sorun olmaz tatlım..
yani içini ferah tut,yarın kalp atışları daha normal seyredebilir..
canım benim 5 mayısı 6 mayısa bağlayan gece hıdır ve ilyas a..s
yeryüzüne iner bereket dağıtırlarmış,edilen dualar kabul olurmuş,o yüzden bu gece ev araba vs isteklerini gül ağacının dibine çizersin..
daha değişiik adetler var,yörelere göre değişiyor tabi..ateş üzerinden atlanır falan..denizlide yapılır aslında,görmüşsündür belki..
dua etmek ve dilek dilemek için bahane oluyor işte..
cuma günü kontrol ve iyice azalırsa suyum hemen doğum tarihi verecek..
50birimin altına inmesin de biraz daha kalsın inşallahh:Saruboceq:
zaten 35+5 oluyor cumaya,38e ne kaldı,dursun zilli:)
canım benim 5 mayısı 6 mayısa bağlayan gece hıdır ve ilyas a..s
yeryüzüne iner bereket dağıtırlarmış,edilen dualar kabul olurmuş,o yüzden bu gece ev araba vs isteklerini gül ağacının dibine çizersin..
daha değişiik adetler var,yörelere göre değişiyor tabi..ateş üzerinden atlanır falan..denizlide yapılır aslında,görmüşsündür belki..
arkadaşlar ben geldim herkese ii akşamlaropuyorumnanaktan
canım yaa izmirin hıdırellez kutlamaları ne güzel olur aaahh ahh şimdi orda olmak vardı sabahlara kadar eğlenirdikboshayallersmile burda hiç öyle bişey yok, gerçi burda hiçbişey yok ot gibi memleket mübarek:umursamaz: çocuğumu izmirde büyütemicem ona yanıorum:1no2:
su durumu hariç hakkatten senle herşeyimiz aynı oluyo canım. demek sendede yüksek çıktı neyseki sonradan düzelmiş sizin az kaldı az kaldı ama doğurana kadar yüreğim ağzımda hep hayırlısı ile bir kucağımıza alsaydık sağlıcakla. yarın inşallah normal çıkar. peki kızın kaç kilo olmuş canı
arkadaşlar ben geldim herkese ii akşamlaropuyorumnanaktan
canım yaa izmirin hıdırellez kutlamaları ne güzel olur aaahh ahh şimdi orda olmak vardı sabahlara kadar eğlenirdikboshayallersmile burda hiç öyle bişey yok, gerçi burda hiçbişey yok ot gibi memleket mübarek:umursamaz: çocuğumu izmirde büyütemicem ona yanıorum:1no2:
cumaya inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. suyun aynı duruyodur inşallahhhhhh
amin canım inşallah:Saruboceq:
sen de yarın güzel haberlerle gel,cuma ben geleyim böylece bu haftayı güzel haberlerle kapatalım..bu hafta şimdiye kadar hep güzel haberler geldi bebişlerimizdenhihoyyyt
Canim seninle aramizda 2 gun var bizim.Bende cumaya tam 36 haftalik olucam insallah.canım benim 5 mayısı 6 mayısa bağlayan gece hıdır ve ilyas a..s
Kis ben bu yasima kadar hic hidrellez falan kutlamadim sadece tv lerde duydum o kadar bilmiyorumkismile
kalp atışları 120 - 160 arası oluyosa iyi normal oluyo canım bizimki hızlı çıkmış oluyo kalp atışları doktorun iyi dediyse iyidir canım. kilosuda 2 kilo çıktı hayırlısı bakalım. duaların için çok sağol canım
evet bu hafta hep güzel haberler gelmişti annişlerden inşallah canım bizde tekrar güzel haberleri veririz burdan
Kislar biz haziran anneleri topigimdeyiz ama yarimizdan fazlasi mayista dogum yapicak hazirana dogum yapcak kimse kalmicak bu gidislee kaydirigubbakcemile3
Hepimizde guzel haberler vericet insallah hep birbirimizee ...
Bakalim topigimizin ilk bebisi kim olucakkk
hoşgeldn betüşümopuyorumnanaktan
annemler hıdırellez kutlamasından canlı yayın yapar birazdan ben de deli olurumboshayallersmile
oof off düştük bozkırın ortasına,ne hıdırellez bilinir ne bayram seyran..
Kislar biz haziran anneleri topigimdeyiz ama yarimizdan fazlasi mayista dogum yapicak hazirana dogum yapcak kimse kalmicak bu gidislee kaydirigubbakcemile3
Hepimizde guzel haberler vericet insallah hep birbirimizee ...
Bakalim topigimizin ilk bebisi kim olucakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?