2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

üff seneye biz de ankarada başlatalım bari:)

sezeryanda bayıldılar mıakannehir
amanınnnn,ilk defa duydumm:1shok:
sakinleştiriciye ihtiyacımız olmaz inşallah ama eşimin olur ondan eminim:)

sor bak tolga beye anlatır:)) ama korkulucak bişi değil sadece bebeği görememiş oluosun.. ben anlatıcaktımda mailda sonra yazarım demiştim kalmıştı öyle şimdi hatırladım:) bi tanesi çok heyecanlı bi ark.ım sonuna kadar duruo en sonunda bayılıo:) öbürünün durumu farklı gerçi sorunlu oldu biliosun bebeği ağlamadığı için korkusundan bayıldı.. ama hepsi iiler şimdi allaha şükür:Saruboceq: seninde sorunsuz olucak inşallah bide tolga beyin eli gerçekten hafifmiş hepsi çok çabuk iileşti çok ağrıları olmadı yania.s

benim eşim giremiyecek malesef doktor benlemi ilgilensin eşimlemi ben seni o halde görmeye dayanamam dedi . bende iyişallah heyecan yapmam epidural yapacağını söyledi doktorum bugün ayyyyyy o anı ilk ben görmek istiyorum ilk ağlayışını ilk çıkışını :asigim:

çakma haziran anneleri olcaz desene kaydirigubbakcemile3
ilk zeyno gibiydi ama dediğin gibi ite kaka tutcaz galiba onu sempatiksalakcinni

Esim bu hafta calisiyo olmasaydi hastaneye gider gun alirdik dogum icin ama malesef hafta sonuna kadar calisiyo bu hafta pazartesiye kaldi bizim gun alma iside o yuzden.
Hastanede de kontrol ediyolarmis baya hemen pat diye vermiyolarmis dogum icin gunu bilmiyorumkismile
Gec olsunda guc olmasin napalim yüzdük ypzdpk kuyruguna geldik zatenn en fazla 3 haftamiz var canimmm olumunekankayizsmile

Benim esimde cok etkilenir ya ama ben yanimda olsun istiyorum bakalim dicem yanimda sende gel doguma diye simdiden deyip gozunu korkutmak istemiyorum bilmiyorumkismile

Allahtan ben yapi olarak cok saglamimdir dayanirim yoksa napardim hic bilmiyorummm bilmiyorumkismile

dediğin gibi geç olsunda güç olmasın canım pazartesiye ne kaldı zaten şunun şurasında

Epidural anestezi ile sezaryan,
1) Anne uyumadığı için Can'ını çıktığı anda görebilir.
2) Uyuşturucu verilmediği için Can çok sağlıklı doğar.
3) Genel anestezide Can'ın az ilaç alması için çok hızlı çıkarılması gerekir. Bu nedenle kan kaybı fazla olur, dokular daha fazla zedelenir. Oysa epidural anestezide aceleye gerek yoktur. Böylece ameliyat sonrası iyileşme daha çabuk olur.
4) Genel anestezi alındığında, alınan gazlara bağlı olarak Can çıktıktan sonra uterus iyi kasılamaz ve kan kaybı fazla olur. Epidural anestezide ise böyle bir risk yoktur.
5) Ameliyat sonrası ağrı duyulmaz. Çünkü sadece kesilen yerler uyuşmuştur. Gaz sancısı oluşmaz.

Benim esimde cok etkilenir ya ama ben yanimda olsun istiyorum bakalim dicem yanimda sende gel doguma diye simdiden deyip gozunu korkutmak istemiyorum bilmiyorumkismile

Allahtan ben yapi olarak cok saglamimdir dayanirim yoksa napardim hic bilmiyorummm bilmiyorumkismile

bende zor ikna ettim ama sezeryan için ikna etmiştim, normal oluncada girebilio mu acaba girebiliosada ona ikna olurmu benim kociş bilmiorum vallabilmiyorumkismile
canım sen tecrübelisin en azından bizim gibi değilsin yani daha kolay olur sanırım senin için:dance:

Yok canim ne tecrubesi ben sadece sezeryandan sonra olan agri ve sanci acisindan tecrubeliyim.Ben ilk dogumumdan inan hic bisey anlamadim.
Oyuzden de bu epidurel olsun istiyorum ya hic degilse ne olup bitiyo etrafimda bilirim:ecrin_bebek:

ben kan revan görmediğim sürece sorun yok,kan alınırken yada iğne yapılırken de görmezsem sorun yok..
sezeryanda da önünde perde oluyormuş,bişi görmüyormuşsun ondan korku duymuyorum ama o an ne olur bilemem tabi:)))
aynen tolga beyin sezeryanından memnun herkes

amanın sağlıkla gelsinler de alalım koynumuzaa:asigim:

az kaldı az kaldı diyoruz ama hakkaten az kaldı opuyorumnanaktan

ben geldım kızlar slllllmmmmm hemen konuya dalıyorum benım eşimde gircek doguma yanımda olcak zaten esıme sorarken hiç şüphem yoktu sogukkanlı olmasa işini yapamaz heralde... dedım benım bagırmalarıma dayanabılcenmıohaoldumsmile oda dedı dayanırım onemlı olan sana destek dedı gerci ama bakcaz artık

tolga bey her iki doğuma da eşleri alıyor:teytey:
her doktor kabul etmiyormuş,şanslıyız bu konuda da:)

slm hoşgeldin.. bağırma dediğine göre normal doğum olucak?

Ayy bu leylaya cok uzuluyorum ben yaaa bi o kaldi yapayanlizz :çok üzgünüm:

hoşgeldin şenaycıma.s.
benim eşim de girecek ama diyor ki sen ayık ben baygın sedyede yanyana çıkmayız inşallahdelikafadulden

Hosgeldin canim a.s.
Girsin tabi anlasinlar ne zorluklarla geliyo bebisler dunyaya delikafadulden
Benimki yok dayanamam falan derse de ikna etmeye caliscamm boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…