2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

elevit gerçekten banada çok kilo aldırdı bide normal yememe rağmen:1no2: 28. haftada bıraktırdı banada doktorumda anca yavaşladı kilo almam:çok üzgünüm:

canım kime gidiyosun sen hangi hastanede? sen o vermiyorsa bile git al bi vitamin yada yazdır ona..senin kemiğinden dişinden besleniyor o cocuk olan sana olur.kan tahlilide iste halsizim çok de yapar mutlaka ozmn.

medicalpark a gidiyorum ben canım ahmet yılmaz benim çocuğun kilosu normal acaba gerekmi duymuyor bu doktor nedir bilmiyorumkismile bununki almış alacağı kadar dahada almasına gerekmi yok diyor ne diyo delikafadulden

çok güzel olur canım annemde benim yorganımı beyaz elbisemi saklamış

bende yorganımı oğluma kullanmayı düşünüyorum kış için

bence onlara büyüdüklerinde verilecek en güzel hediyelerden biri anılarını saklamak.o günleri görürüz inşallah.

Kislar bugun hep slm verip kaciyo gibi oldum ama arkadasim aradi simdi ban ugrucakmis cikmam lazim öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

medicalpark a gidiyorum ben canım ahmet yılmaz benim çocuğun kilosu normal acaba gerekmi duymuyor bu doktor nedir bilmiyorumkismile bununki almış alacağı kadar dahada almasına gerekmi yok diyor ne diyo delikafadulden

maşallah tatlım demekki bebeğin gelişimi dr u rahat tutan.o zmn sen kendin için bol bol sütünü iç dememe gerek yok zaten içiyorsundur.

işallah cnm..peki bakımı nasıl zor oluyor mu..
öylemi

Sezeryan dogum olacagi kesinse canim 38 haftalikken aliyolar bebegi
Benimde sezeryan olucagi bugun belli oldu pazartesi alicam sezeryan icin randevu hastaneden bakalim hangi tarihe vericekler bilmiyorumkismile

kızlar genel anesteziyi doktorlar pek tercih etmiyorlaar,hem ayılması zor hem bebeğin ilk anını anneden önce herkes görüyor ki onca ay taşıyıp her sıkıntısını çeken olarak annenin hakkı ilk olarak kucağına almak..
ben iğneden bile çok korkarım,gerçi her yanım dlik deşik oldu kaç aydır ama hala tırsıyorum ona rağmen genel anestezi istemem..
görmüyüyorsunuz v hissetmiyorsunuz hiçbirşeyi..
artık tıp çok ilerledi,minicik kesiden alıyorlar bebeği ve hemen iyileşiyor iz kalmıyor nerdeyse..
işin ehli bi doktorunuz varsa korkulacak bişi yok.
hep iyi şeyler düşünün ki iyi olsun..

hoşgeldin canım

ben komple narkoz istiyorum uyu uyan

ameliyahae ortamı stresli yada soğuk kanlı değilim ben hiç lokal düşünmüyorum

Bende ilk zmanlar çok meraklıydım o epidural sezeryana normal doğumda olsaa epidural sezeryanda olsa diordum ama şimdi bütün cesaretimi kaybettim ....:sinifsinif:
Geçen Nstye bağladıklarında bile heyecan yaptım ki ameliyathanede ölece 1 saat boyunca nasıl durıucam ohaoldumsmile
gerçi genel narkoznuda benim bünyem kadırmıyo inşallah normal olurda gerek kalmaz narkoza filkan :sinifsinif:

Sezeryan dogum olacagi kesinse canim 38 haftalikken aliyolar bebegi
Benimde sezeryan olucagi bugun belli oldu pazartesi alicam sezeryan icin randevu hastaneden bakalim hangi tarihe vericekler bilmiyorumkismile

ayy hadi hayırlısıııı..bunu ögrenmem iyi oldu

Canim benimm tamam simdi bi hap icicem insallah faydasi olur.
Dunden beri bas agrisindan kivraniyorum 1 tane agri kesici bile almadim ama artik dayanacak gucum kalmadi bilmiyorumkismile
Öpüyorum esram kactim benn opuyorumnanaktan

canım ben şu son bir kaç yılda 8 kere ameliyathaneye girdimki en alışık olması gereken ben hiç cesaret edemiyorum oraya yattığım an bir an önce bayılmak istiyorum diyorum ben paniğim anında kalp atışlarım falan tavan yapıyor

Pamugum sezeryan olucaksan genel olmani tavsiye etmen benim ilki genel anesteziylen oldu saf gibi oluyo insan ilk gunu bebeginin bile farkinda olmuyo narkozun etkisi tum gun sariyo bedenini.
Ben bilincim yerinde olmak istiyorum ya ilkinde sanki dogum yapmadim ameliyat oldum da yanima bi cocuk biraktilar gibi oldu.
Bunda oglumun ilk cigliklarini duymak istiyorumm kesinlikle epidural sezeryan olucamm yerimseniben

Canim benimm tamam simdi bi hap icicem insallah faydasi olur.
Dunden beri bas agrisindan kivraniyorum 1 tane agri kesici bile almadim ama artik dayanacak gucum kalmadi bilmiyorumkismile
Öpüyorum esram kactim benn opuyorumnanaktan

tamam anlaştıkolumunekankayizsmile
şifa olsun inşallah..
opuyorumnanaktan

dedim ya ben de iğneden bile korkarım bu cesaretim doğum anı kaçmazsa srıf zeynomun ilk anını görmek için epiidural diyorum..
tabi tırsıp bayılmazsam akannehir
sakinleştrici biişi verseler olmuyor mu acep:))

Genel anesteziyle dogum yapmis biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum sezeryan olucaksaniz epidurelle olunn boshayallersmile
Ayrica önceki epidurel sezeryan yapanlarin yazilarinida arastirdim her okudugum mesajda herkes memnun kalmisti ki genelden daha iyi olacagi kesinnn :CüvCüv:

bebeğimin ilk hallerini görmek istiyorum sonra hep pişman oluyorsun

bana verdiler ama gene korktum aslında ameliyathane ekibi hep iyidir oraya girdiğinde yığınla insan tepende oluyor hepsi senle muahbebt ediyor sanırım sakinleştirmek için taktik

ben normal değilim paniğim kolalrım falan bağlanıp ışığı ayarladıkları a narkozcu gelse diye bekliyorum canım acımasada ordaki ortam beni çok geriyor

tabi bunu yapabilecek o kadar insan var gülüp oyanayıp doğum yapan ama ben o kadar cesur değilim canım malesef tabi kimseyide ürkütmek istemem benim tamamen kendimle alakalı bir durum

kızlar ben kaçtım yemek yapma vakti malum:)) kendinize çoook iyi bakın kocaman öptüm herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…