2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Genel NARKOZU bilirim sılacım iki kez aldım çok kötü oluuor insan bide bne kusarak atıyorum narkozu remen işkence yani çok istiyırum epidural ama heyecan yaparsam ameliuyathanede diye korkuyorumm

kızlaar canı kaşık salatası istedi ama üşendim tek tek minicik doğramaya,attım rondoya herşeyi,
kaşık salatası oldu kaşık çorbası:))) tutturamadım çok çalıştırdım rondoyu:))
sos falan yaptım,gözünü kapatıp tattım soru yok ama görüntü hiç güzel değil:)))))

şu çocuğu bi doğurayım en uğraştıcı yemekleri yapcam,ne hale geldim yaa,yemek yapmak en sevdiğim işti benim :sinifsinif:

inanmıyorum bu kadar olur esra bugun benım de canım onu istedi ama zor geldi hahahahahah ayyyyyyyyyyyyyy bu kadar olur kıssssssss

canım sen ona azıcıkda salça at olsun salsa sossssssss :)

mrb kızlar benimde haziran 29 da tahmini doğum tarihi. kpss olayından dolayı pek girmiyorum nete. ama ne güzel paylaşımlarınız olmuş:) hepsini kaçırdım yaaaa taşınma falan derken doktoruda ihmal ettim kısmetse yarın gidcm ama nasıl muayene ediyolar son haftalarda kızlar yine ultrasondan karından bakarlar değilmi:) offf doğuracam nerdeyse ama şu muayeneye alışamadım ya

Merhaba Hoşş geldinnn

kpss de basarılar arada bir mola ver bizle de iki muhabbet edersin :)

Allah sağlıkla kucagına almaı nasip etsin bebişini de..

ben 32. haftadayım daha alttan muayene olmadım ama kaçınılmaz sona yaklaşıyoruz gibi geliyor :roflol:

sagol canım hoşbulduk ayyy korkularım başladı benim yarıngidecm doktora bakalım ne olcak Allah hepimizin yardımcısı olsun doğumla sınav stresi birbirine girdi doğumdan 1 hafta sonrada sınava gircem dua edin bana eyvahedigeldismile hala nasıl olcak ne yapcam şaşkın şaşkın geziniyorum kafamçokkarıştı

Dualarımız tüm hamişlere canım Allah nerde varsa kurtarsın sağlıkla..

kpssye basvurular ne zaman belli oldu mu?
doğumdan sonra zor olmayacakmı senin için?

slm kızlarr herkes nasıllll

bizim bugün kontrolumüz vardı. kordonu hala boynunda. nst ye girdik 170 ile 180 arası çıktı bebek huzursuz dedi doktorum kilosuda tahminimden az olmuş doktor kilosu sorun değil gelişimi iyi dedi ama yarın sabah tekrar giricem nst ye onun sonucuna göre konuşuruz dedi doktorum şimdi niye böyle oldu anlamadım ben nst sonucu böyle çıkan oldumu aranızda kızlarrrr

Canim 170 180 arasi dedigin ne anlamadim :uhm:
Bende bugun kontroldeydin nts ye girdim ama doktor bebegin durumu iyi dedi bana.
Ben anlamiyorum bu nst deki sayilardan.
Kilosunu falan der etme hic bebegin daha doguma var o zamana kadar daha kilo alir canim.
Insallah yarin sabaha nts sonuclari iyi cikar da sende rahat edersin canim ama sakin stres yapma böyle oldu bugun diye yarin nts ye gene yansir senin stresin bilmiyorumkismile
Dualarim seninle ve bebegin den insallah yarina iyi sonuclar alirsiniz canimm:Saruboceq:

Beceriksiz seni kizinda sen gibi olursa vay oglumun halinee :roflol:

inanmıyorum bu kadar olur esra bugun benım de canım onu istedi ama zor geldi hahahahahah ayyyyyyyyyyyyyy bu kadar olur kıssssssss

canım sen ona azıcıkda salça at olsun salsa sossssssss :)
:)))))
hakkaten bu kadar olurmuş canım:))
öyle böyle yedik valla,tadı güzeldi ama kaşık salata değilldi :roflol::roflol:
canın çok istediyse at rondoya yap,tavsiye ederimcokacimcoook

hoşgeldin canım..
bana da hala usg ile bakıyor doktorum,doktordan doktora değişiyor tabi..
kontrollerini ihmal etme canım,önemli son zamanlardaki kontroller..

ben 32. haftadayım daha alttan muayene olmadım ama kaçınılmaz sona yaklaşıyoruz gibi geliyor :roflol:

Kiss 32 haftada daha 1 kere bile alttan kontrol olmamissin ben 36 hafta olcak nerdeyse 10 kesin gecmistir her seferinde alttan kontrol oluyorum yaa -tatlicadiarzu-

Canim hosgeldinn...
Artik ihmal etme soktorunu bu aylar kontroller cok önemli.Insallah yarina guzel haberler alirsin doktorundan.
Sinavida takma kafaya bebisin sana ugur getirecektir annesii zemuszemus

Genel NARKOZU bilirim sılacım iki kez aldım çok kötü oluuor insan bide bne kusarak atıyorum narkozu remen işkence yani çok istiyırum epidural ama heyecan yaparsam ameliuyathanede diye korkuyorumm

Canim heycan tabiki olucak bebegin dunyaya geliyor heycan olmamasi mumkun degil.
Ama esinde girer dogumda yanina onla bir sohbet eder atarsin stresi genel oldumu esinide almiyolar yanina nasil olsa baygin olucaksin diye aklinialirimsmile
Ben hem esim o ani yasasin hemde ben yasayayim diye zaten yari narkoz istiyorum o ani yasamak kesinlikle bambaska bi duygu olsa gerekk bilmiyorumkismile

Yaprak dökümü basladi ben kactim kislar bitsin gelirimmm

canım sninle aynı durumdayız,benim senden farklı olarak suyum da çok az:çok üzgünüm:

geçen çrş nst de benim de çok yüksekti kızımın kalp atışları..
bebek strese girmiş demişti doktorum..kordon yüzünden kan akışı da çok iyi değildi,doğum için gün verebilirim demişti,bu pzt gittik herşey daha iyiydi..
boynunda kordon olunca pozisyonlarına da bağlı olarak arada gariplikler olabiliyor sanırım..
hareketlerini iyi takip edersen ve nst takiplerinde de sorun yoksa sorun olmaz tatlım..

yani içini ferah tut,yarın kalp atışları daha normal seyredebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…