Pamugum sezeryan olucaksan genel olmani tavsiye etmen benim ilki genel anesteziylen oldu saf gibi oluyo insan ilk gunu bebeginin bile farkinda olmuyo narkozun etkisi tum gun sariyo bedenini.
Ben bilincim yerinde olmak istiyorum ya ilkinde sanki dogum yapmadim ameliyat oldum da yanima bi cocuk biraktilar gibi oldu.
Bunda oglumun ilk cigliklarini duymak istiyorumm kesinlikle epidural sezeryan olucamm yerimseniben
kızlaar canı kaşık salatası istedi ama üşendim tek tek minicik doğramaya,attım rondoya herşeyi,
kaşık salatası oldu kaşık çorbası:))) tutturamadım çok çalıştırdım rondoyu:))
sos falan yaptım,gözünü kapatıp tattım soru yok ama görüntü hiç güzel değil:)))))
şu çocuğu bi doğurayım en uğraştıcı yemekleri yapcam,ne hale geldim yaa,yemek yapmak en sevdiğim işti benim :sinifsinif:
mrb kızlar benimde haziran 29 da tahmini doğum tarihi. kpss olayından dolayı pek girmiyorum nete. ama ne güzel paylaşımlarınız olmuş:) hepsini kaçırdım yaaaa taşınma falan derken doktoruda ihmal ettim kısmetse yarın gidcm ama nasıl muayene ediyolar son haftalarda kızlar yine ultrasondan karından bakarlar değilmi:) offf doğuracam nerdeyse ama şu muayeneye alışamadım ya
sagol canım hoşbulduk ayyy korkularım başladı benim yarıngidecm doktora bakalım ne olcak Allah hepimizin yardımcısı olsun doğumla sınav stresi birbirine girdi doğumdan 1 hafta sonrada sınava gircem dua edin bana eyvahedigeldismile hala nasıl olcak ne yapcam şaşkın şaşkın geziniyorum kafamçokkarıştı
slm kızlarr herkes nasıllll
bizim bugün kontrolumüz vardı. kordonu hala boynunda. nst ye girdik 170 ile 180 arası çıktı bebek huzursuz dedi doktorum kilosuda tahminimden az olmuş doktor kilosu sorun değil gelişimi iyi dedi ama yarın sabah tekrar giricem nst ye onun sonucuna göre konuşuruz dedi doktorum şimdi niye böyle oldu anlamadım ben nst sonucu böyle çıkan oldumu aranızda kızlarrrr
kızlaar canı kaşık salatası istedi ama üşendim tek tek minicik doğramaya,attım rondoya herşeyi,
kaşık salatası oldu kaşık çorbası:))) tutturamadım çok çalıştırdım rondoyu:))
sos falan yaptım,gözünü kapatıp tattım soru yok ama görüntü hiç güzel değil:)))))
şu çocuğu bi doğurayım en uğraştıcı yemekleri yapcam,ne hale geldim yaa,yemek yapmak en sevdiğim işti benim :sinifsinif:
:)))))inanmıyorum bu kadar olur esra bugun benım de canım onu istedi ama zor geldi hahahahahah ayyyyyyyyyyyyyy bu kadar olur kıssssssss
canım sen ona azıcıkda salça at olsun salsa sossssssss :)
mrb kızlar benimde haziran 29 da tahmini doğum tarihi. kpss olayından dolayı pek girmiyorum nete. ama ne güzel paylaşımlarınız olmuş:) hepsini kaçırdım yaaaa taşınma falan derken doktoruda ihmal ettim kısmetse yarın gidcm ama nasıl muayene ediyolar son haftalarda kızlar yine ultrasondan karından bakarlar değilmi:) offf doğuracam nerdeyse ama şu muayeneye alışamadım ya
ben 32. haftadayım daha alttan muayene olmadım ama kaçınılmaz sona yaklaşıyoruz gibi geliyor :roflol:
Genel NARKOZU bilirim sılacım iki kez aldım çok kötü oluuor insan bide bne kusarak atıyorum narkozu remen işkence yani çok istiyırum epidural ama heyecan yaparsam ameliuyathanede diye korkuyorumm
slm kızlarr herkes nasıllll
bizim bugün kontrolumüz vardı. kordonu hala boynunda. nst ye girdik 170 ile 180 arası çıktı bebek huzursuz dedi doktorum kilosuda tahminimden az olmuş doktor kilosu sorun değil gelişimi iyi dedi ama yarın sabah tekrar giricem nst ye onun sonucuna göre konuşuruz dedi doktorum şimdi niye böyle oldu anlamadım ben nst sonucu böyle çıkan oldumu aranızda kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?