hoş bulduk güzelim benim eşim doguma girmedi ben ocak annelerindenim size muhabete geliyorumhoşgeeeldiiiiiiiinnnnna.s. iyiz sen nasılsın senın eşinde gircekmı dogumaaaa
Iyiyim canim sukur sen nasilsin oglus nasii
Bugun doktordan sezeryan dogum icin sevk kagidi aldik.
Pazartesiye hastaneye gidip gun alicaz insallahhh :Saruboceq:
ben kaçıyorum kızlar hepinize iyi geceler
inşallah yarın güzel haberlerle gelirim görüşüz öptümmmmmmmmmmm
ben geldim kızlar iyi gecler nasılsınız bakalım bugün
iyiyim saol canım oglum allaha şükür çok iyi ama naz aglamaları bide olmasa
hadi hayırlısı canım şimdi sana pazartesi gelmez
hoş bulduk güzelim nasılsınhoşgeldin canımopuyorumnanaktan
Yok canim elime sevk kagidimi aldimya artik icim daha rahat inan bana dun dusunmekten bas agrisi oldu sabah 4 e kadar uyuyamasim uyudum saat basi uyandim saat 10 gelmek bilmedi:kedi:
Annesi olucak o kadarrr birak nazlansin azzz ...
kızlar yaaa oburıks oldum habıre acıkıyorum artı bıde acayıp su ıcıyorum damacanayı yanıma koycam bu gidişle:umursamaz:
hoş bulduk güzelim nasılsın
afiyet olsun güzelim bebişine can olsun kan olsun
suyu çok içmen çok güzel suyunu artırırsın
bende iyiyim güzelimiim tşk hemşo sen?opuyorumnanaktan
böcüğüm hoşgeldin:)
Canim benim ilkide sezeryan oldugu icin bunu ben istedim sezeryan olsun diye boshayallersmilehıııııııımmmmmmm
dogum şeklin beli oldumu
sılacım,anestezi uzmanı işin ehli olursa hiç tehlike yok,içini rahat tut..zaten incecik bi iğneymiş,sinek ısırırığı kadar acıtıyormuş,ki beline yapılacak görmeyeceksin bile..
Ben oy vermistim simdi bidaha verdim kabul etti.
Bizde 2 laptop var canim biri mini biri buyuk sanirim ilk verdigim öteki laptopmuss kaydirigubbakcemile3
2 kez oylamis oldum yanii :lepi:
Bizde 2 laptop var canim biri mini biri buyuk sanirim ilk verdigim öteki laptopmuss kaydirigubbakcemile3
saol canım opuyorumnanaktanvalla hamıle kalmadan once 1 badak su bıle belkı ıcerdım
Canim su kadar faydali bisey yok bence.
Benim oglusum hasta olunca doktor yemek yemesse yemesin ama mutlaka su icsin diyo hepp boshayallersmile
Oglumda ayni anasi gibi aksama kadar bardak elinde gezer zatii kaydirigubbakcemile3
Canim benim ilkide sezeryan oldugu icin bunu ben istedim sezeryan olsun diye boshayallersmile
doktor dogum şeklini dün söylemedi dedingibi hatırlıyordum ben önemli olan ikinizde sag salim kurtulunda
[]
teşekür ederimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?