canım bu sabahın anneler günü anketi yeni anneler,cılgın anneleriannemle ben diye
Ayy ben son gunlerde iyice saödim utu falan islerini bilmiyorumkismile
Hic bisey yapasim gelmiyo ya bi supurge yapim heryanim agriyoo :sinifsinif:
Ben hic izlemiyorum o programi o saatler mertin cizgi film saati cunkii kaydirigubbakcemile3
şimdi ankarada 16 yerinden bıçaklanan bi kadın vardı,izleyen hatırlar..
rahmetli benim eşimin iş arkadaşının kayınvalidesiydi..
bunca zaman tüm herkesi sorgulamışlar katil bulunmadı..bugun kızı geldi salya sümük ağladı yayında kocasıyla bozuşmuşlar,öyle olunca başladılar damadı suçlamaya..
ama kız ve kardeşi resmen katil ilan etiler çocuğu..allah bilir tabi kimin ne yapacağı belli olmaz ama eşim hayatta yapacak biri değil diyor..
bi de cinayet günü tüm gün şantiyedeymiş çocuk,kamera var her yerde ve polis kırk kere sorgulamış,o olsa çoktan yakalarlardı..
kadın milleti az değil ya,karısı 5 aylık hamile tamam ama arası bozuldu diye de katil damgası vurmaz ki insan..3 aydan fazla oldu,bunca zaman susup şimdi suçlaması ilginç..
eşimle onu konuşuyorduk işte..
çocuk yayına bağlanmıyor diye herkes yapıştırdı etiketi,forumlarda falan bile asıp kestiler yani daha kanıt yok biişi yok..
bunca zaman tüm herkesi sorgulamışlar katil bulunmadı..bugun kızı geldi salya sümük ağladı yayında kocasıyla bozuşmuşlar,öyle olunca başladılar damadı suçlamaya..
ama kız ve kardeşi resmen katil ilan etiler çocuğu..allah bilir tabi kimin ne yapacağı belli olmaz ama eşim hayatta yapacak biri değil diyor..
bi de cinayet günü tüm gün şantiyedeymiş çocuk,kamera var her yerde ve polis kırk kere sorgulamış,o olsa çoktan yakalarlardı..
kadın milleti az değil ya,karısı 5 aylık hamile tamam ama arası bozuldu diye de katil damgası vurmaz ki insan..3 aydan fazla oldu,bunca zaman susup şimdi suçlaması ilginç..
çocuk yayına bağlanmıyor diye herkes yapıştırdı etiketi,forumlarda falan bile asıp kestiler yani daha kanıt yok biişi yok..
merhaba ii geceler kızlar bugün bebegimin kıyafetlerinin hepsini yıkadım mis gibi bebek koktu heryer hepsini tek tek ütüledim acaba bu kadar dezenfekte etmemekmi lazım bilmem tabi ama bütün hepsini zevkle astım katladım tek tek seve seve allahım hepimize saglıkla sorunsuz kavusmamızı nasip eder inşallah ay cok zevkliydi paylasayım dedim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:dance:
ben iyiyim güzelimHoş bulduk bocuk nasılsın
merhaba ii geceler kızlar bugün bebegimin kıyafetlerinin hepsini yıkadım mis gibi bebek koktu heryer hepsini tek tek ütüledim acaba bu kadar dezenfekte etmemekmi lazım bilmem tabi ama bütün hepsini zevkle astım katladım tek tek seve seve allahım hepimize saglıkla sorunsuz kavusmamızı nasip eder inşallah ay cok zevkliydi paylasayım dedim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:dance:
merhaba canım iyi yapmışsın annesı aynen bende bunları yaptım alllah bebeklerımızı bıze bağışlasın:Saruboceq:
Hosgeldin canim a.s.
Oyy ne guzel ne hevesle yapiliyo dimi bebis camasirlari.
Ben 1 ay oluyo yikayip utuleyeli simdi plastik kapali kutularda duruyo doguma gitmeden de dolabina yerlestiririm artikk
ben iyiyim güzelim
sen çok yormuşsun kendini
Hosgeldin canim a.s.
Oyy ne guzel ne hevesle yapiliyo dimi bebis camasirlari.
Ben 1 ay oluyo yikayip utuleyeli simdi plastik kapali kutularda duruyo doguma gitmeden de dolabina yerlestiririm artikk
niye yerleştirmiyosun canım yerine ben yarın yerleştiricem
canım Allah sağlıkla giydirsin kullandırsın ne kadar güzel bir duygu değil mi??..
Allahım nerde çocuk sahibi olmak isteyen varsa versin özelliklede kankimehamile kaldıgım için benimle görüşmüyor çok özledim :)
ay ne hevesle ütülemiş yerleştirmişsindir şimdi cicileri.. Gerçi Esranın eşinin tezi bu tertibin sayılı olacağı :))))
yok be canım dinlendim bile..
tertipli hatunlar gibi hergün azar azar yapsam sorun olmucak da hamile kaldıgımdan beri şımardım :)
bende parca parca yıkayıp koymustum simdi son fasıl kaldı ama daha yapmıcam nasılsa gelio biriksin biraz..
Insallah canim insallahhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:amiiiiin canım az kaldı saka gibi suan içimde kıpırdayan tekmelerini hissettigim can kucagımızda olacak saglıkla inşallah
Allahım nerde çocuk sahibi olmak isteyen varsa versin özelliklede kankimehamile kaldıgım için benimle görüşmüyor çok özledim :)
Canim daha erken kutuda daha iyi olur durmasi diye kapali kutulara koydum.
Birde mertimin odasinda dolap kardesimin esyalarina bakicam diye hepsini birbirine katarr kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?