2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

afiyet olsun güzelim bebişine can olsun kan olsun
suyu çok içmen çok güzel suyunu artırırsın

saol canım opuyorumnanaktanvalla hamıle kalmadan once 1 badak su bıle belkı ıcerdım

ooo su içmek suyu artırsaydı ben büyük okyanus olurdumsempatiksalakcinni
günde 4lt ye yakın su içiyorum,diğer sıvılar hariç ama suyum yok denecek kadar az
ama çok işe yaradığı kesin çünkü idrar yolu enfeksiyonu vs gibi birşey olmadı,şişlik olmuyor..
yani iyi birşeymiş..ben eskiden haftada 2lt su belki içerdim:)

tek kötü tarafı gece boyu tuvalete gitmek zorunda bırakması-tatlicadiarzu-

ben hamileyken ne zor gelirdi uykudan uyanıp wc gitmek lazımlık alıcam kapının arkasına derdim

Son düzenleme:

o tuvalet işini hic sorma canım ya 3-4 defa tuvalete kalkıyorum laelaelaelaelaeyazık eşimde benle bir kalkıyooooo oda gıdıyor tuvalete artık o niyeeee gidiyosakaydirigubbakcemile3 psikolojık olarak oda etkılenıyyoooo bellikiiiinaniknanik

evet canım eşim alıştırdı suya yoksa ben cok su ıcmeyı sevmem iyi oldu yaniiisırnaşık şey
Cok iyi etmiss afferim esinee vereliniortak
Benim esim hic su icmez asitli icecekler icer durur surekli cok kiziyorum ona bu yuzdenn alsanaalsanasmile

doktor dogum şeklini dün söylemedi dedingibi hatırlıyordum ben önemli olan ikinizde sag salim kurtulunda
teşekür ederimmmmmmmm

Rica ederim canimmm ...
Ne ise yariyo simdi bu oylar ben hic anlamam böyle islerdenn CADIARZU

Canim benim ilkide sezeryan oldugu icin bunu ben istedim sezeryan olsun diye boshayallersmile

Insallah dedidgin gibidir canim.
Simdi bende epidurel sezeryanla dogum goruntulerini izledim ay bebegin cikma ani nasil yaaa bilmiyorumkismile

izleme öyle şeyleri bilinçaltın olumsuz etkilenebilirrrlmaz:
sen farketmezsin ama bilinçaltına korku depolanır falan allah korusun..
güzel bi doğum hayal et,erenimiz kolarına gelecek,ağrı sızı yok,herşey süper olacak zemuszemus

Esraa nerleri karisiriyon kisss bi varsin bi yoksunnlmaz:
anlatsam bende bi dedikodu var akıllara ziyan tam 3.sayfa haberi:))))
selam kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmm

hoşgeldin şekerrrrr opuyorumnanaktan

Hosgeldin yafrummmmmopuyorumnanaktan

hoşgeldııııın
canıııma.s.

hoş buldukkkk

işleri anca bitirdik evi toparladım amannın ne dagınıkmıs 2 makine çamasır yıkadım ütüledim astım sonradan iş cıkmasın die ama yaz geldi ya hergun ütü cıkar artık bizde

yarın sabahda arkadasım gelcekmıs kahvaltıya ona birseyler hazırladım daha yeni oturuyorum

sizden ne haberler

Yok kis tam tersine izlemek iyi geliyo bana basima gelcekleri önceden bilmek en iyisidir her zaman benim icin.
Kendimi en kötüsune hazirlarim her zaman ki o ani yasadigim anda daha kotu olmayayimm bilmiyorumkismile

Ne dedikodusu kiss nerdee söyle bizde bilelimm sositososito

Ayy ben son gunlerde iyice saödim utu falan islerini bilmiyorumkismile
Hic bisey yapasim gelmiyo ya bi supurge yapim heryanim agriyoo :sinifsinif:

sabah müge anlıyı izleyen varsa anlatcam ne halt karıştırdığımı:)))
eşimle o konuyu konuşuyorduk,anca yattı:)
Ben hic izlemiyorum o programi o saatler mertin cizgi film saati cunkii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…