afiyet olsun güzelim bebişine can olsun kan olsun
suyu çok içmen çok güzel suyunu artırırsın
saol canım opuyorumnanaktanvalla hamıle kalmadan once 1 badak su bıle belkı ıcerdım
ooo su içmek suyu artırsaydı ben büyük okyanus olurdumsempatiksalakcinni
günde 4lt ye yakın su içiyorum,diğer sıvılar hariç ama suyum yok denecek kadar az
ama çok işe yaradığı kesin çünkü idrar yolu enfeksiyonu vs gibi birşey olmadı,şişlik olmuyor..
yani iyi birşeymiş..ben eskiden haftada 2lt su belki içerdim:)
tek kötü tarafı gece boyu tuvalete gitmek zorunda bırakması-tatlicadiarzu-
Cok iyi etmiss afferim esinee vereliniortakevet canım eşim alıştırdı suya yoksa ben cok su ıcmeyı sevmem iyi oldu yaniiisırnaşık şey
doktor dogum şeklini dün söylemedi dedingibi hatırlıyordum ben önemli olan ikinizde sag salim kurtulunda
teşekür ederimmmmmmmm
selam kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmm
hoşgeldııııınselam kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmm
Canim benim ilkide sezeryan oldugu icin bunu ben istedim sezeryan olsun diye boshayallersmile
Insallah dedidgin gibidir canim.
Simdi bende epidurel sezeryanla dogum goruntulerini izledim ay bebegin cikma ani nasil yaaa bilmiyorumkismile
anlatsam bende bi dedikodu var akıllara ziyan tam 3.sayfa haberi:))))Esraa nerleri karisiriyon kisss bi varsin bi yoksunnlmaz:
Hosgeldin yafrummmmmopuyorumnanaktan
hoşgeldııııın
canıııma.s.
Esraaaaaaa:mymeka:klava:
sabah müge anlıyı izleyen varsa anlatcam ne halt karıştırdığımı:)))
eşimle o konuyu konuşuyorduk,anca yattı:)
izleme öyle şeyleri bilinçaltın olumsuz etkilenebilirrrlmaz:
sen farketmezsin ama bilinçaltına korku depolanır falan allah korusun..
güzel bi doğum hayal et,erenimiz kolarına gelecek,ağrı sızı yok,herşey süper olacak zemuszemus
anlatsam bende bi dedikodu var akıllara ziyan tam 3.sayfa haberi:))))
esracım saolll
bende izlemiyorum doğum vs.. haberlerini korkarım sonra ben saf
Rica ederim canimmm ...
Ne ise yariyo simdi bu oylar ben hic anlamam böyle islerdenn CADIARZU
Ayy ben son gunlerde iyice saödim utu falan islerini bilmiyorumkismilehoş buldukkkk
işleri anca bitirdik evi toparladım amannın ne dagınıkmıs 2 makine çamasır yıkadım ütüledim astım sonradan iş cıkmasın die ama yaz geldi ya hergun ütü cıkar artık bizde
yarın sabahda arkadasım gelcekmıs kahvaltıya ona birseyler hazırladım daha yeni oturuyorum
sizden ne haberler
Ben hic izlemiyorum o programi o saatler mertin cizgi film saati cunkii kaydirigubbakcemile3sabah müge anlıyı izleyen varsa anlatcam ne halt karıştırdığımı:)))
eşimle o konuyu konuşuyorduk,anca yattı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?