evet telefon bilmez dediler telefonu varmış,saf dediler kadın cabbarmış..ayy ben o kızı da hatırlıyorum gıcık bişeydi zaten konusturmuyordu kimseyi annem saf ev kadını deyip duruyordu sonradan cıkmıstı hatta kadın cabbar işini gören biriydi die..
kadın milletinin on parmağı da karadır,bi sürerse çıkmaz derler..kafamçokkarıştı valla az deıl bu kadın mılletı korkulurkaydirigubbakcemile3
Canim sen o saatlerde uykuda olmuyon mu nasi izliyon o programi.
Hem izleme öyle seyleri yaaalmaz:
Bence yika canim cok dusuk derecede yika yanliz herseyini ...hemde nasıl güzel duygu allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu çevremdekiler cok abartıyosun battaniyelerini yıkama diyolar kullanmadan pelüş oluyoya kalın siz ne yaptınız
Bence yika canim cok dusuk derecede yika yanliz herseyini ...
Tabiki hepsini yikican canim yenide olsalar yikamak gerek bakma sen onlara yika cicilerini bebisinin boshayallersmilehııı olabilir canım banada nedense cevremdekiler o kadar abartma hepsinimi yıkıcan diyolar yaaa
eskiden erken kalkıyordum canım,son zamanlarda uykum bölündüğü için geç kalkıyorum..
o zaman izliyordum..bugun de erken uyandım,tesadüf gördüm..
Bence yika canim cok dusuk derecede yika yanliz herseyini ...
sılam yaa bende resim eklemek ıstıyorum profılıme cok ugraştırırmı ve nasıl eklıcem
narinde yıkadım canım ay yerim ben onları battaniyeyi tenine degdirmiyosunki kullanılmış gibi olur tüyleri diye aklıma giriyolardaa
sılam yaa bende resim eklemek ıstıyorum profılıme cok ugraştırırmı ve nasıl eklıcem
Canim resim eklemeyi bende bilmiyorum ki bilmiyorumkismile
Esra simdi yardimci olur sana o eklemisti resmini akannehir
sidelyam 3.sayfa haberi yapmaktan sana hoşgeldin diyemedim:)
bebişin güle güle giysin herşeyini,cennet kokmuştur ev şimdi:)
ben çoktaan yerleştirdim dolabını,tabi bizde karıştıracak bi mertimiz yok ondan:))
kışlık battaniyeleri yıkamadan kaldırdım ama onun dışında odaya giren iğneyi bile yıkadım:)))
hatta kapıda terliklerimizi çıkarıp öyle giriyoruz..
haa blackin de dediği gibi ben bunun çok uzun bi tertip olcağını düşünmüyorum,daha doğrusu eşimin tezi bu :)))
temizlik konusunda garanti veririm ama düzeen konusunda zor:)))))))))
hemde nasıl güzel duygu allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu çevremdekiler cok abartıyosun battaniyelerini yıkama diyolar kullanmadan pelüş oluyoya kalın siz ne yaptınız
ben çoktaan yerleştirdim dolabını,tabi bizde karıştıracak bi mertimiz yok ondan:))
kışlık battaniyeleri yıkamadan kaldırdım ama onun dışında odaya giren iğneyi bile yıkadım:)))
haa blackin de dediği gibi ben bunun çok uzun bi tertip olcağını düşünmüyorum,daha doğrusu eşimin tezi bu :)))
Canim resim eklemeyi bende bilmiyorum ki bilmiyorumkismile
Esra simdi yardimci olur sana o eklemisti resmini akannehir
profilinde albümler diye bi bölüm var,orayı bul,resim ekle yi tıkla..
ama albüm gizliliği kısmını özel yap herkes göremesin bence..
yoksa her bakan görebilir..
şuanda sende gorunune hamıle kadın resmını sen yuklemedınmı
zemuszemus nasıl biildin,görmeden yazdım valla olumunekankayizsmile
şuanda sende gorunune hamıle kadın resmını sen yuklemedınmı
tamam canım saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?