2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ben o kızı da hatırlıyorum gıcık bişeydi zaten konusturmuyordu kimseyi annem saf ev kadını deyip duruyordu sonradan cıkmıstı hatta kadın cabbar işini gören biriydi die..
evet telefon bilmez dediler telefonu varmış,saf dediler kadın cabbarmış..
komşular hakkında konuştu diye kapılarını tekmeleyip küfretmişler,bi daha konuşmayın diye..
yazık bugun işten çıkarmışlar çocuğu,işinden de oldu..
eşim nasıl üzülmüş haline..
kızın yakınları katil olduğunu düşünüyorlarmış en baştan beri madem insan bunca zamn susar mı ya! bi de hamile o insandan,insan bile bile sürdürmezdi o hamileliği çünkü çok yeniydi o zaman.

kafamçokkarıştı valla az deıl bu kadın mılletı korkulurkaydirigubbakcemile3
kadın milletinin on parmağı da karadır,bi sürerse çıkmaz derler..
Canim sen o saatlerde uykuda olmuyon mu nasi izliyon o programi.
Hem izleme öyle seyleri yaaa lmaz:

eskiden erken kalkıyordum canım,son zamanlarda uykum bölündüğü için geç kalkıyorum..
o zaman izliyordum..bugun de erken uyandım,tesadüf gördüm..

hemde nasıl güzel duygu allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu çevremdekiler cok abartıyosun battaniyelerini yıkama diyolar kullanmadan pelüş oluyoya kalın siz ne yaptınız
Bence yika canim cok dusuk derecede yika yanliz herseyini ...

hııı olabilir canım banada nedense cevremdekiler o kadar abartma hepsinimi yıkıcan diyolar yaaa
Tabiki hepsini yikican canim yenide olsalar yikamak gerek bakma sen onlara yika cicilerini bebisinin boshayallersmile
eskiden erken kalkıyordum canım,son zamanlarda uykum bölündüğü için geç kalkıyorum..
o zaman izliyordum..bugun de erken uyandım,tesadüf gördüm..

Anladim canimm aman ya bosver izleme söyle seylerii ...
Ben cok etkileniyorum bu hikayelerdenn bilmiyorumkismile

sidelyam 3.sayfa haberi yapmaktan sana hoşgeldin diyemedim:)
bebişin güle güle giysin herşeyini,cennet kokmuştur ev şimdi:)
ben çoktaan yerleştirdim dolabını,tabi bizde karıştıracak bi mertimiz yok ondan:))
kışlık battaniyeleri yıkamadan kaldırdım ama onun dışında odaya giren iğneyi bile yıkadım:)))
hatta kapıda terliklerimizi çıkarıp öyle giriyoruz..
haa blackin de dediği gibi ben bunun çok uzun bi tertip olcağını düşünmüyorum,daha doğrusu eşimin tezi bu :)))
temizlik konusunda garanti veririm ama düzeen konusunda zor:)))))))))

sılam yaa bende resim eklemek ıstıyorum profılıme cok ugraştırırmı ve nasıl eklıcem

Canim resim eklemeyi bende bilmiyorum ki bilmiyorumkismile
Esra simdi yardimci olur sana o eklemisti resmini akannehir

narinde yıkadım canım ay yerim ben onları battaniyeyi tenine degdirmiyosunki kullanılmış gibi olur tüyleri diye aklıma giriyolardaa

Olsun canim bence durulamak da olsa bi sudan gecirr ...
Zaten eninde sonunda yikancakboshayallersmile

sılam yaa bende resim eklemek ıstıyorum profılıme cok ugraştırırmı ve nasıl eklıcem

profilinde albümler diye bi bölüm var,orayı bul,resim ekle yi tıkla..
ama albüm gizliliği kısmını özel yap herkes göremesin bence..
yoksa her bakan görebilir..

Esra teyzesi mertim totosuna bisey olursa napcakmis biliyonmu
gidip yenisii alcakmisss :roflol:

hemde nasıl güzel duygu allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu çevremdekiler cok abartıyosun battaniyelerini yıkama diyolar kullanmadan pelüş oluyoya kalın siz ne yaptınız

canım ben de onları yıkadım hepsini yıkadım nevresimleri bile kurutemizlemeye verdim

heheee esracım bizimkiler yanyana gelse ne sıkayet etcekler bizi anatamam

hoşbulduk canım hemde ne cennet kokusu çok şükür bunları yasayabiliyoruz ayyy bende yıkayım o zaman herseyi igneyi bile deyince hani :))))

şuanda sende gorunune hamıle kadın resmını sen yuklemedınmı

He canim sen avatar diyosun o kolay yerimseniben
Simdi kullanici panelini tikla
Orda avatar degistir var orayi tikla
Eklemek istedigin resmi bilgisayarindan sec tamam dir...

şuanda sende gorunune hamıle kadın resmını sen yuklemedınmı

haa onu diyorsunn,yukarda
anasayfa, kullanıcı paneli,sosyal gruplar yazıyor ya
ordan kullanıcı paneline tıkla
soldaki menüde profil resmini değiştir yazıyor,ordan yapabilirsinkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…