niyeki heyecanlısıngünaydın fıstıklaaropuyorumnanaktan
sabah 7de uyandım sonra da uyuyamadım:) heyecanlı myım neyimsositososito
niyeki heyecanlısın
ay canım ya sayılı saatler kalmış kuzuna kavuşmana allah yar ve yardımcın olsun canımcanım sen geçmişi okumadın dimi:))
cuma günü sabah 8de geliyor kızımmhihoyyythihoyyythihoyyyt
çook teşekkür ederim canlarım,darısı başınızaopuyorumnanaktan
yesicacım afiyet şeker olsun,oğluşumuza yarasınnnzemuszemus
rimalilacım kahvaltıya enerji istiyorsan vitamini yatarken iç,sabah aç kurt gibi uyanırsın cokacimcoook
ben gözümü açar açmaz ne yesem diye düşünüyorum:)))
talarcım eğer sürpriz olmazsa sırada sıla var:)
ayy geliyor yumurcaklar,allahım hep güzel haberlerini almayı nasip etsin kuzucuklarımızın ve güzel annelerimizin:Saruboceq:
günaydın kızlarrrrr
esracım sağlıcakla kavuşursun inşallah bebişine canımmmm darısı biz bekleyenlere olsunnn
yesicacım yarasın canım bebişine:)
yesicacım canım normal o ağrılar falan artık ağırlıktan kaynaklanıyo ben 10 dkika yürüyeyim kitlenip kalıyo belim özellikle
az kaldı ama bunlar da geçecek inşallah bakalım bende cuma geçecem druma ne durumdayız bakalım bi:))
ben ödem olmadı diye üzülüyorum artık. eğer ödem olsaydı kiloların nedeni verişrdim doğumla birlikte. ama benimkiler direk yağ olarak depolanıyor içim zor. ama mide 24 saat öğütme mesaisinde. yazık:)yaaa mide bitmiyo ki zaten benim ayaklarda artık bu ay davul gibi oldular yaaaa böle mi kalcaklar diye de korkmaya başladım iyice :))))) aldığım kilolar da cabası nasıl verecem bakalım:) puuuuuuufffffffff
yesicacım senin de ilk bebek dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?