2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlarrrr sabahın köründen beri uyanığım ama kahvaltı yapamadım daha. dün çok yedim ondan mı:))))
buarada dün midemin yerinde olmak istemezdim. kahvaltıda bi ekmek yedim.ben 3 dilimden fazla yemezdim. çok mutlu bi sofraysa 5-6 dilim yiyebilirdim. ama ne kada mutlu olursa olsun bi ekmek fazla. ne oldu bana

Herkese güünaydın. Keşke her sabah böle enerjik kalkabilsemzemuszemus.

Nedense bi kahvaltıya enerjim yok:umursamaz:

Essraa 3 gün kalmış bebeğini almana kucağına ayyy tüylerim diken diken oldu çok heyecan verici

çook teşekkür ederim canlarım,darısı başınızaopuyorumnanaktan

yesicacım afiyet şeker olsun,oğluşumuza yarasınnnzemuszemus

rimalilacım kahvaltıya enerji istiyorsan vitamini yatarken iç,sabah aç kurt gibi uyanırsın cokacimcoook
ben gözümü açar açmaz ne yesem diye düşünüyorum:)))

talarcım eğer sürpriz olmazsa sırada sıla var:)

ayy geliyor yumurcaklar,allahım hep güzel haberlerini almayı nasip etsin kuzucuklarımızın ve güzel annelerimizin:Saruboceq:

günaydın kızlarrrrr

esracım sağlıcakla kavuşursun inşallah bebişine canımmmm darısı biz bekleyenlere olsunnn

yesicacım yarasın canım bebişine:)

günaydın kızlarrrrr

esracım sağlıcakla kavuşursun inşallah bebişine canımmmm darısı biz bekleyenlere olsunnn

yesicacım yarasın canım bebişine:)

GÜNAYDIN CANIM..

kızlar yedikleim bebişe değil bana yarıyo. yarım dünya oldum. kiloma bakmıyorum artık:) yanlışlıkla ayağımın altında ezilecek sinekler ve böceklere acırım.
bi de dün bişey fakettim biraz yürüyünce ayklarım feci ağrıyo. muhtemelen çok yük biniyo:jeyyar:

bişey daha var. az önce randevu aldım. perşembe 16.30 da randevum var.
hatırlatısanız sevinirim :roflol:

yesicacım canım normal o ağrılar falan artık ağırlıktan kaynaklanıyo ben 10 dkika yürüyeyim kitlenip kalıyo belim özellikle
az kaldı ama bunlar da geçecek inşallah bakalım bende cuma geçecem druma ne durumdayız bakalım bi:))

ayyy çok gülüyorum ama kızlar geliyo hergün ay buram şuram diye.
hepsi de benzer ağrılar
bebekler gelene kadar bu şikayetler çoook duyacaz daha birbirimizden:roflol:

ayy ben şu hamilelik boyunca midemin ve ayaklarımın haline ne acıdım sorma:)

yaaa mide bitmiyo ki zaten benim ayaklarda artık bu ay davul gibi oldular yaaaa böle mi kalcaklar diye de korkmaya başladım iyice :))))) aldığım kilolar da cabası nasıl verecem bakalım:) puuuuuuufffffffff

yaaa mide bitmiyo ki zaten benim ayaklarda artık bu ay davul gibi oldular yaaaa böle mi kalcaklar diye de korkmaya başladım iyice :))))) aldığım kilolar da cabası nasıl verecem bakalım:) puuuuuuufffffffff
ben ödem olmadı diye üzülüyorum artık. eğer ödem olsaydı kiloların nedeni verişrdim doğumla birlikte. ama benimkiler direk yağ olarak depolanıyor içim zor. ama mide 24 saat öğütme mesaisinde. yazık:)
yesicacım senin de ilk bebek dimi canım

evet ilk canım korkuyorum valla hiç soma. senin?

günaydın kızlar ayak şişemesinden bahsemışsınız dun ben alışverışte okadar cok gezmişim ki bugun acısı cıkıyor sabah sabah kocam saolsun bıraz masaj yaptı da rahatladım bacaklarım cok fena agrıyoooo cok şiş deıl ama agrıyor bu arada bebegımın başı aşagıda normal dogum ıcın hazır:)saglıgındada prblem yok allaha şukurrrr

benim de ilk
ilk olunca ne yaşayacağını bilmemek daha da ürkütüyor insanı okulayken pek farkında değildim ama izne ayrıldı evde tek kalınca korkular sarmaya başladı beni de bide zaman daraldıkça afakanlar basıyor hehehhehehhhhh

naz canım teşekkür ederim,darısı başınıza:)

kiloları dert etmeyin fıstıklar,nasılsa veririz..
ben hayat boyu hiç vicdan azabı çekmeden bu kadar rahat yemek yiyebileceğim başka bi fırsat daha bulamam gözüyle bakıyorum:))))))

senaycım ne güzel sen alışverişe çıkabiliyosun demek ben valla günde yarım saat yürüsem maaşallah diyorum kendime bel ağrısı mahvediyor beni

bide çok su tüketiyorum kızlar ben yaaaa tükettiğim kadarını çıkarmıyorum da sanırım vücudum su mu tutuyor napıyor bilmiyorum ama acayip rahatsızım bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…