herkese slm bende topiğin başlarında yazıyordum ama hamilelik ilerledikçe bir taraftan da okul okudum haberlerinizi ama yazamadım bir türlü bunda sizinde payınızı unutmamak lazım çünkü hızınıza yetişmem mümkün değildi .. ::)
bu arada anladığım kadarı ile ilk bebek geliyor şimdiden hayırlı olsun önce anne ve babasına sonrada topiğimize benimde doğum tarihi belli oldu allah nasip ederse 1 haziran da sezerayanla oğluma yağızıma kavuşacağım galiba bu gidişle ilk haziran annelerinden biri ben olucam :) çok heyecanlıyım günler yaklaştıkça içimdeki duyguyu tarif bile edemiyorum allah hepimize hayırlısı ile bebeklerimizi meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
görmem mi,burnumu çeke çeke okudum,çok güzeldi,yüreğine sağlık canımmm..
söz uçar yazı kalır derler ya,ne güzel yıllaaaaar sonra okuyup kendini şanslı hissedecek..
bu arada halamız anı defteri almış kızıma,hastanede ve evde gelenler bişiler yazsın diye..
bi de bebeğin ilklerini yazmak için bebeğimin güncesi diye bişi almış,ilk olan herşeyi yazıp boşluk bırakmışlar,oraları dolduruyorsun..
çok hoşuma gitti..hani güzel hatıralar olabilir,aklınızda olsun diye yazayım dedim..
hoşgeldin canıma.s.herkese slm bende topiğin başlarında yazıyordum ama hamilelik ilerledikçe bir taraftan da okul okudum haberlerinizi ama yazamadım bir türlü bunda sizinde payınızı unutmamak lazım çünkü hızınıza yetişmem mümkün değildi .. ::)
bu arada anladığım kadarı ile ilk bebek geliyor şimdiden hayırlı olsun önce anne ve babasına sonrada topiğimize benimde doğum tarihi belli oldu allah nasip ederse 1 haziran da sezerayanla oğluma yağızıma kavuşacağım galiba bu gidişle ilk haziran annelerinden biri ben olucam :) çok heyecanlıyım günler yaklaştıkça içimdeki duyguyu tarif bile edemiyorum allah hepimize hayırlısı ile bebeklerimizi meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Halaniz ne anlayisliymis kiz iyiki annesine cekmemis o barii sempatiksalakcinni
Bencede cok guzell bizim burda ani defterini ve annenin not yapicagi seyleri yazmak icin hastaneden veriyolar canim suslu puslu defterlerr mertimde de vermislerdi
iyi gunlerde zeynebin guzel anilarini yazmak icin kullanirsin insallah canim hayirli olsunn a.s.
Kislarr bende cikiyorumm bugun erken uyandim uzanip ezeli izlicem izlerkende uykum gelir uyurum zatii mirmirmirmir
Iyi geceler hepinizeee opuyorumnanaktan
herkese slm bende topiğin başlarında yazıyordum ama hamilelik ilerledikçe bir taraftan da okul okudum haberlerinizi ama yazamadım bir türlü bunda sizinde payınızı unutmamak lazım çünkü hızınıza yetişmem mümkün değildi .. ::)
Kislarr bende cikiyorumm bugun erken uyandim uzanip ezeli izlicem izlerkende uykum gelir uyurum zatii mirmirmirmir
Iyi geceler hepinizeee opuyorumnanaktan
hoşgeldin canıma.s.
gelip ortadan dalsaydın ya aramıza:)
o ilk bebişin annesi benimmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
kuzucuğum cumaya geliyor teyzesi:)
bu arada cepte bi haziran annemiz oldu,biz topikcek cuma doğurcaz diye korkuyordum:))
kızımın teyzeleri cuma günü dokuz doğuracaklar çünkükaydirigubbakcemile3
aman anasının eşi benzeri yok zatensempatiksalakcinni
allahtan eşim ve görümcem babalarına çekmiş.. gerçi görümcemin de anasına benzer huyları var ama idare edilebilir yani:))
şu alamanya ne güzel memleketmiş,anı defterini bile veriyorlarmış,biz de özel hastanede doğurcaz ama bi sürahi meyve suyu verip onu da on katı fiyatla faturaya ekliyorlarmış:roflol:
iyigeceler kızlar ben geldim
hahay aynısını bana söylediler canım odayı süsleyip doğum fotografını kapıya asıyorlarmıs kocaman arkasından da meyva suyunu verip faturada ellerinden öpüyorlarmıs eşim sahte ilaç yapımına basladı bileeeee :))))
allahım yaa sahte ilaç yapımı nerden geldi aklına :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kapı süsünü götürcek misin hastaneye? ben karar veremedim,orda bişi asıyorlar zaten ama dediğin gibi fatura ediyorlarsa götüreyim,canavar gibi süsümüz var onların kıytırık kapı süsüne dünyayı vermeyelim:roflol:
bi dee getirdikleri meyve suyu var ya,sanki ikram gibi getiriyorlarmış,bittikçe arayın hemen getirelim diyorlarmış:roflol:
yok canım kapı süsünü götürmak istemiyorum ben eşimde onu tasıtma bana dedi
unuturuz bide orda biz karı koca..
gelen nasıl olsa evde görücek ama aklında bulunsun canım ben önceden hastaneye gidip konusucam yetkilisi kim diye bir boy göstericem ilgileri iyi olsun die :)))
sonrada ekstra cıkan hiç bir şeyi kabul etmem diye sıkı bir pazarlık yapıcam
en son düğünümüzde çok büyük kazık yedik o ekstralardan bu sefer dikkatlı olucam walla
:)en iyisini yaparsın vallakaydirigubbakcemile5
bizde annem var diye rahatız,fetheder heryeri,üste para verirler çenesinden kurtulmak için :roflol:
bizi de düğünde kazıkladılar,bulunca affetmiyorlar kötükedihüso
epey eski ve köklü bir topic anlaşılan ama malesef ben yeni yeni Gebelik başlığından başka sularda gezinebilmeye vakit bulsbiliyorum. Merhabalarr, ben 32 haftalık hamiş ve muhtemel Haziran annesiyimm, tabii kızım tembellik yapar ve biraz gecikirse Temmuza kayabiliriz ama bence gelecek benim kızımmmm bekletmeyecek annişini. Şimdide çok geç bir vakitte buradayımm ve az biraz belim ağrımaya başladı, uyuyamasamda yatmak iyi olucak galiba. Bu arada tüm geçmişi okumak burası için zor gibi ama bi yerden başlamak lazımmm, selamlar herkeze....
epey eski ve köklü bir topic anlaşılan ama malesef ben yeni yeni Gebelik başlığından başka sularda gezinebilmeye vakit bulsbiliyorum. Merhabalarr, ben 32 haftalık hamiş ve muhtemel Haziran annesiyimm, tabii kızım tembellik yapar ve biraz gecikirse Temmuza kayabiliriz ama bence gelecek benim kızımmmm bekletmeyecek annişini. Şimdide çok geç bir vakitte buradayımm ve az biraz belim ağrımaya başladı, uyuyamasamda yatmak iyi olucak galiba. Bu arada tüm geçmişi okumak burası için zor gibi ama lbi yerden başlamak lazımmm, selamlar herkeze....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?