2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy inş canım benım saol:)

ben kalkıyom kızlarmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

sılacığım ben çok tatlı maşallah deyince eşim merti merek etti. şu fotoğrafı 2 dk yeniden yayınlasan:)

Hosgeldin canim a.s.
Guzel dileklerin icin cok tesekkurler.
Insallah bebisinle sende guzel gunler yasarsiniz canim sen bebegi kucagina aldin uyuyamiyosun bizde bebisler gelcek diye heycandan uyuyamiyoruzz kaydirigubbakcemile3

sılam kalk yatıyoz hadi gidek ben yatıcam zaten sende yat valla kimse yok gibi
Gidicem canim birazdan diziyi izleyip yatasiya anca zatenn boshayallersmile
gördün mü kız ama daha diğer bebişler doğmadı ama neyse başka arkidişler yazar
Esra yazar artik insallah ilk dogum hikayesini bizde okur okur aglariz ...

hayda kızın ne öğrencek o zaman tembel annenin yaptığını yapma lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Esraa Burda dünürün var kis ben varken bari yazma beceriksizliginii :roflol:

Oyy biz bu gunu böyle gecirdik cumaya esra doguma girdiginde nasi dayancaz bakalim laelaelaelaelae
Hepimizde meraktan catlar teker teker dogurmaya gidermisizz delikafadulden
ben size çoook güzel haberler vercem siz de hemen doğurmak için gaza geleceksiniz,topikcek mayıs annesi olcaz :roflol::roflol::roflol:
Kislar oglusumu gördüyseniz avatarimi degisiyommm :icecream:
ayy sılam yazcam yazcam yazamadımm,o avatardaki mertimizmiş meğer:asigim:
allahım nazardan saklasın,nasıl afacan olduğu duruşundan belli
ama cimbomluklava: erenim bari fenerli olsunopuyorumnanaktan

esra gitmiş yesica yeni topik açıyo:mymeka:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

burdaydım been,halası bişiler almış zeynoya,onları yerleştirdik:)

hahahyy bak şiimdi dua mı ettin anlayamadım merti biliriz pek bi usludur ya DDDD

amin canım saol güzel dileklerin için sen ne güzel almıssın bebişini kucagına darısı basımıza ne hikayeler vardır şimdi sende :)

kızlar yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsunn. allah hepimize kolay doğumlar versin:))http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/365149-2010-haziran-bebekleri-annelerinin-dogum-hikayeleri.html

bak şimdi hayranım sana yesica nerden de buldun hemen internet deham benimmmmmmm

ben kalkıyom
kızlarmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

iyi geceler tadluuuu

bulurum blackcimmmmm. daha önce kk da görmüştüm bunu. geçen niyetlendim. bu güne kısmetli. güzel hikayeler gelir inşallah

sağol sılacığım eşim de ben de maşallah diyoruz. başka şey demiyoruz. öp yerimize olur mu?

ben çıkmalıyım canlarım. uzanıcam şimdi. ayaklarım yanıyo. aman bebişlere iyi bakın.
hepinizi öperim
opuyorumnanaktan

ben kalkıyom kızlarmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Sen yat sedefim bakma bize ki birazdan bende yaticamm mirmirmirmir
Iyi geceler canimmmm opuyorumnanaktan

sılacığım ben çok tatlı maşallah deyince eşim merti merek etti. şu fotoğrafı 2 dk yeniden yayınlasan:)
Ekledim canimmm

eee ben bu topiğe yazmayı hayal ederken bile ağladım nasıl olcak bu iş,her hikayede salya sümük olcaz desenize:sinifsinif:
ellerine sağlık yesica,çoook güzel hikayeler yazalım yeni topiğimize inşallah:Saruboceq:

sağol sılacığım eşim de ben de maşallah diyoruz. başka şey demiyoruz. öp yerimize olur mu?

Canim insallah sizde oglusunuzun bacak bacaga atmis fotolarini cekiceksiniz bi gunn saglikla dunyaya gelsinde cok cabuk buyuyorlar zatennn
Iyi geceler canimmm opuyorumnanaktan

Dun gece ben erenime hatira kalsin topikte diye bi yazi yazdim canim görmedin sen sanirimmm ?
Erenim dogduktan sonra okuyup okuyup bu gunleri hatirlicamm

yatmaya giden fıstıklar,allah rahatlık versinopuyorumnanaktan
deliksiz ve huzurlu uykular,bebişleri görün rüyanızdaopuyorumnanaktan

hahahyy bak şiimdi dua mı ettin anlayamadım merti biliriz pek bi usludur ya DDDD

Canim senin kiz olucak merak etme mert abisi gibi cilgin olmaz kesinlikle.
O hanim hanimcik citi piti bi prenses olucak kesinnn :asigim:

herkese slm bende topiğin başlarında yazıyordum ama hamilelik ilerledikçe bir taraftan da okul okudum haberlerinizi ama yazamadım bir türlü bunda sizinde payınızı unutmamak lazım çünkü hızınıza yetişmem mümkün değildi .. ::)
bu arada anladığım kadarı ile ilk bebek geliyor şimdiden hayırlı olsun önce anne ve babasına sonrada topiğimize benimde doğum tarihi belli oldu allah nasip ederse 1 haziran da sezerayanla oğluma yağızıma kavuşacağım galiba bu gidişle ilk haziran annelerinden biri ben olucam :) çok heyecanlıyım günler yaklaştıkça içimdeki duyguyu tarif bile edemiyorum allah hepimize hayırlısı ile bebeklerimizi meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Dun gece ben erenime hatira kalsin topikte diye bi yazi yazdim canim görmedin sen sanirimmm ?
Erenim dogduktan sonra okuyup okuyup bu gunleri hatirlicamm

görmem mi,burnumu çeke çeke okudum,çok güzeldi,yüreğine sağlık canımmm..
söz uçar yazı kalır derler ya,ne güzel yıllaaaaar sonra okuyup kendini şanslı hissedecek..

bu arada halamız anı defteri almış kızıma,hastanede ve evde gelenler bişiler yazsın diye..
bi de bebeğin ilklerini yazmak için bebeğimin güncesi diye bişi almış,ilk olan herşeyi yazıp boşluk bırakmışlar,oraları dolduruyorsun..
çok hoşuma gitti..hani güzel hatıralar olabilir,aklınızda olsun diye yazayım dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…