Esra nere gitmiss yesica ne topigi aciyo sen nerden biliyon kis kimin ne ettinii delikafadulden
Gördum canimm.
Insallah sizlere bebislerinizin kocaman oldugunu gorursunuz zaman su gibi akip gecer ki bebisler dogdumu nasi buyudugu anlasilmiyo bilee
Senayim sende oglusunun kocaman oldugunu gorursun insallahh :Saruboceq:
Hosgeldin canim a.s.selam kızlar sayılı gunlerınız kalmıs artık doya doya yasayın hamılelıgın tadını cıkarın bol bol dınlenın ve uyuyun malun bebişler gelınce uykusuz geceler sızı bekler sag saglım alın ınsallah yavrularınızı kucagınıza bende 2010 ocak annesıyım cok guzel bır duygu annelık ılk kez tattım bu duyguyu anlatılmaz yasanırr
Gidicem canim birazdan diziyi izleyip yatasiya anca zatenn boshayallersmilesılam kalk yatıyoz hadi gidek ben yatıcam zaten sende yat valla kimse yok gibi
Esra yazar artik insallah ilk dogum hikayesini bizde okur okur aglariz ...gördün mü kız ama daha diğer bebişler doğmadı ama neyse başka arkidişler yazar
hayda kızın ne öğrencek o zaman tembel annenin yaptığını yapmalmaz: lmaz: lmaz: lmaz:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Esraa Burda dünürün var kis ben varken bari yazma beceriksizliginii :roflol:
ben size çoook güzel haberler vercem siz de hemen doğurmak için gaza geleceksiniz,topikcek mayıs annesi olcaz :roflol::roflol::roflol:Oyy biz bu gunu böyle gecirdik cumaya esra doguma girdiginde nasi dayancaz bakalim laelaelaelaelae
Hepimizde meraktan catlar teker teker dogurmaya gidermisizz delikafadulden
ayy sılam yazcam yazcam yazamadımm,o avatardaki mertimizmiş meğer:asigim:Kislar oglusumu gördüyseniz avatarimi degisiyommm :icecream:
esra gitmiş yesica yeni topik açıyo:mymeka:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
Öperim ama simdi degil zor uyuttum zatii kaydirigubbakcemile3
Yarin sabaha borcumuz olsun canimmm olumunekankayizsmile
Benim oglusu almanlar cok seviyo zati kendileri gibi sari diyee siyah sacli cocuklari hic sevmez almanlarr yabanciyiz diyee sempatiksalakcinni
Sagol teyzesi sen aselimizi buyut insallah ikinciye rabbim sanada bi oglan nasip eder canimm benim ki kadar usluu kaydirigubbakcemile3
selam kızlar sayılı gunlerınız kalmıs artık doya doya yasayın hamılelıgın tadını cıkarın bol bol dınlenın ve uyuyun malun bebişler gelınce uykusuz geceler sızı bekler sag saglım alın ınsallah yavrularınızı kucagınıza bende 2010 ocak annesıyım cok guzel bır duygu annelık ılk kez tattım bu duyguyu anlatılmaz yasanırr
kızlar yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsunn. allah hepimize kolay doğumlar versin:))http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/365149-2010-haziran-bebekleri-annelerinin-dogum-hikayeleri.html
ben kalkıyom
kızlarmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Sen yat sedefim bakma bize ki birazdan bende yaticamm mirmirmirmirben kalkıyom kızlarmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Ekledim canimmmsılacığım ben çok tatlı maşallah deyince eşim merti merek etti. şu fotoğrafı 2 dk yeniden yayınlasan:)
ben size çoook güzel haberler vercem siz de hemen doğurmak için gaza geleceksiniz,topikcek mayıs annesi olcaz :roflol::roflol::roflol:
Zaten bu gidisle hazirana dogum yapicak kalmicak canimmm delikafadulden
ayy sılam yazcam yazcam yazamadımm,o avatardaki mertimizmiş meğer:asigim:
allahım nazardan saklasın,nasıl afacan olduğu duruşundan belli
ama cimbomluklava: erenim bari fenerli olsunopuyorumnanaktan
Canim cimbomlu degil de babamiz her yerin formasini almis turkiye icinde cimbom formasi olmis kendileri cimbomluda delikafadulden
Zaten genelde babalar hangi takim olursa ogluslarda o takimdan oluyoo kaydirigubbakcemile3
Senin icin ereni ben fenerli yaparim kiss yerimseniben
sağol sılacığım eşim de ben de maşallah diyoruz. başka şey demiyoruz. öp yerimize olur mu?
eee ben bu topiğe yazmayı hayal ederken bile ağladım nasıl olcak bu iş,her hikayede salya sümük olcaz desenize:sinifsinif:
ellerine sağlık yesica,çoook güzel hikayeler yazalım yeni topiğimize inşallah:Saruboceq:
iyi geceler herkese:)
ii geceler herkeseeopuyorumnanaktan
ben çıkmalıyım canlarım. uzanıcam şimdi. ayaklarım yanıyo. aman bebişlere iyi bakın.
hepinizi öperim
opuyorumnanaktan
hahahyy bak şiimdi dua mı ettin anlayamadım merti biliriz pek bi usludur yaDDDD
Dun gece ben erenime hatira kalsin topikte diye bi yazi yazdim canim görmedin sen sanirimmm ?
Erenim dogduktan sonra okuyup okuyup bu gunleri hatirlicamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?