kızlar bu bebısler en son hangı haftaya kadar donebıliyorlar benımkisi 32 haftalıkken gittik daha dönmemisti 2,059 gr 44 cm de boyu doktor 34 kadar dönerse döner dedi de
EEE dönmucekse nolcak simdi senin o zaman kesin sezeryan mi olcak canimm :uhm:canım ilk çocuklarda dönmezse 34 haftalığa kadar sezeryan diyebiyor doktorlar ama ikinci gebeliklerden sonra son haftaya kadar bile dönmüyorlarmış
sılacığım gökkulukcığum hoşgeldiniz kıslar..
sılacığım gökkulukcığum hoşgeldiniz kıslar..
benim oğlum hala dönmedi senağlama dönmiycek bu gidişle anca fır fır dönüyo. napıyım ya senağlama
valla benimki hala dönmedi.. 36yı bitirdik..
benim oğlum hala dönmedi senağlama dönmiycek bu gidişle anca fır fır dönüyo. napıyım ya senağlama
Mehtap anlasilan senin oglan rahatina cok duskun olucak bizimkiler gibi basi asada yarasa gibi durmaktansa koyarim popoyu saglam yere kicimin ustune otururum demiss :roflol:
Canim insallah cumartesiye dönmus olur oglusun ya gercekten normal dogum yapmis biri icin sezeryan dogum cok zor gelirr boshayallersmilebu cumartesi kontrolüm var bakalım dönmüş mü bizim bebiş benim bebiş hep ayaklar aşağıda kafa yukarıda gözüküyordu ulturasyonda inşallah dönmüştür 2 normal doğumdan sonra sezeryan zor olur
benim başıma gelmeyen bir sezeryan kalmıştı onu da oğlumda yaşıcam..
dr birdaha bebek falan düşünmezsin sen bu kadar şeyden sonra diyor zaten...
deli cesareti gelir mi ki??
Benim oglus 30 haftalikken döndü normal dogum yapmam icin hic bi engel yok ama ben ilki sezeryan oldu diye yine sezeryan oluyorumm mafoldumben
Keske elimde olsada benim oglani ters cevirsek sizlerden birinin oglanin kafasini asaya indirsek nasilsa ben sezeryan olucammm bilmiyorumkismile
Yarina akkoyun kara koyun meydana cikicaz bizimde insallah ...
Hastanede kontrolum var bu sefer ordaki doktorlar kontrol edip son karari vericekler.
Sezeryan icin gun alicam eger hastanedeki doktorlar da sezeryan derlersee .
Dua edin kizlar benim icin hakkimda hayirlisi neyse o olsun insallah :Saruboceq:
:roflol: :roflol: ay güldürdün beni canım olmazsa ben açtırayım göbüşümü ters çevirsin doktor. sonra da nomal doğum yapayım :roflol:
Yarina akkoyun kara koyun meydana cikicaz bizimde insallah ...
Hastanede kontrolum var bu sefer ordaki doktorlar kontrol edip son karari vericekler.
Sezeryan icin gun alicam eger hastanedeki doktorlar da sezeryan derlersee .
Dua edin kizlar benim icin hakkimda hayirlisi neyse o olsun insallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?