2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ilk çocuklarda dönmezse 34 haftalığa kadar sezeryan diyebiyor doktorlar ama ikinci gebeliklerden sonra son haftaya kadar bile dönmüyorlarmış
EEE dönmucekse nolcak simdi senin o zaman kesin sezeryan mi olcak canimm :uhm:
sılacığım gökkulukcığum hoşgeldiniz kıslar..

Hosbulduk canim naber nasilsin...
Aklima ne geldi gecen hepimiz teker teker dogum yapicaz sona yesicaylan black kalicak onlar icin zaman hic gecmez artik dedimmm ohaoldumsmile

benim oğlum hala dönmedi senağlama dönmiycek bu gidişle anca fır fır dönüyo. napıyım ya senağlama

valla benimki hala dönmedi.. 36yı bitirdik..

Mehtap anlasilan senin oglan rahatina cok duskun olucak bizimkiler gibi basi asada yarasa gibi durmaktansa koyarim popoyu saglam yere kicimin ustune otururum demiss :roflol:

benim oğlum hala dönmedi senağlama dönmiycek bu gidişle anca fır fır dönüyo. napıyım ya senağlama

Olsun canim uzulcek ne var bunda sagligi yerinde olsunda varsin dönmesin.
Hem dönmedigi icin sezeryan olursun 2 hafta önceden kavusursun oglusunaa herseyde vardir bi hayirr

Benim oglus 30 haftalikken döndü normal dogum yapmam icin hic bi engel yok ama ben ilki sezeryan oldu diye yine sezeryan oluyorumm mafoldumben
Keske elimde olsada benim oglani ters cevirsek sizlerden birinin oglanin kafasini asaya indirsek nasilsa ben sezeryan olucammm bilmiyorumkismile

Mehtap anlasilan senin oglan rahatina cok duskun olucak bizimkiler gibi basi asada yarasa gibi durmaktansa koyarim popoyu saglam yere kicimin ustune otururum demiss :roflol:

öyle galibakaydirigubbakcemile3
ayakları atıyor yüzüne öyle rahatlıyo bazende çıkıcam diye tutturup ayağını aşağıya bir vuruyo aha çocuğun ayağı şeyimden çıkıcak şimdi diyorum...
sıpam benimm yicem ayaklarını onunnn...cokacimcoook

bu cumartesi kontrolüm var bakalım dönmüş mü bizim bebiş benim bebiş hep ayaklar aşağıda kafa yukarıda gözüküyordu ulturasyonda inşallah dönmüştür 2 normal doğumdan sonra sezeryan zor olur

benim başıma gelmeyen bir sezeryan kalmıştı onu da oğlumda yaşıcam..
dr birdaha bebek falan düşünmezsin sen bu kadar şeyden sonra diyor zaten...
deli cesareti gelir mi ki??

Canim insallah cumartesiye dönmus olur oglusun ya gercekten normal dogum yapmis biri icin sezeryan dogum cok zor gelirr boshayallersmile
Ben basima gelicekleri bildigim icin simdiden ona göre hazirliyom kendimi :sinifsinif:

benim başıma gelmeyen bir sezeryan kalmıştı onu da oğlumda yaşıcam..
dr birdaha bebek falan düşünmezsin sen bu kadar şeyden sonra diyor zaten...
deli cesareti gelir mi ki??

Canim oglus buyusun öyle cok isteniyoki bida bebis...
Ben sezeryandan sonra narkozdan uyandigimda esime ilk söyledigim sey sakin bana bidaha cocuk deme olmustuohaoldumsmile
Ama ikinciyi esimden önce ben istedim yapmayi hatta esim az daha duralim dedi de yok dedim ben hemen istiyomm

:roflol: :roflol: ay güldürdün beni canım olmazsa ben açtırayım göbüşümü ters çevirsin doktor. sonra da nomal doğum yapayım :roflol:

Yarina akkoyun kara koyun meydana cikicaz bizimde insallah ...
Hastanede kontrolum var bu sefer ordaki doktorlar kontrol edip son karari vericekler.
Sezeryan icin gun alicam eger hastanedeki doktorlar da sezeryan derlersee .
Dua edin kizlar benim icin hakkimda hayirlisi neyse o olsun insallah :Saruboceq:

ahh deren nası bi soru sordun. döner mi diye. millet sefil oldu üzüntüsünden:) meğer çoğumuz bu tedirginliği yaşıyomuşuz

sılam benim eşim şimdiden 1 sene sonra düşünelim ikinciyi diyor..ama ben birkaç senedir öldüm bittim valla...ama çocuk çok seviyorum oğluşum yalnız olsun istemiyorum da....benim yerime eşim taşıyıp doğursa hemen isticem yok anacım benim adamdan hamile olmazzz...hiç yardımcı değil..'' karıcım senin ağrıların yarısını ben alayım..iğnelerini birazını ben olayım'' demiyor adam..alsanaalsanasmilesempatiksalakcinnidelikafadulden

güzel haberlerle inşallah canım..allah gönlüne öre versin..

:roflol: :roflol: ay güldürdün beni canım olmazsa ben açtırayım göbüşümü ters çevirsin doktor. sonra da nomal doğum yapayım :roflol:

Olur kis keske öyle bi imkan olsa kaydirigubbakcemile3
Senin de oglus dönmezse sezeryan masasi gozukuyo canim sanada ya offf zaten ilkki sezeryan oldumu sonrasida sezeryan oluyoo boshayallersmile
Du bakalim senin oglusun bas assagi durasi gelir belkii de dönuverir

amin amin canım dualarımız seninle. büyük ihtimal gün verecekler. ama bakalım ne zaman kaydirigubbakcemile2 siz buara esrayla elbiliği yaptınız heyecandan kaydirigubbakcemile2öldüreceksiniz bizi:roflol:

benim kontrolüm perşembe akşam 16.30 da inşallah unutmam :roflol: benim akkoyun yatıyo keyfi yerinde. bi dürteyim de dönsün bari

kontrolün sabah mı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…