2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İlk hamilelik belirtisi benim eşimde çıktıkaydirigubbakcemile3

Gecenin bir vakti canı un helvası istemişti.

Sonra aş ermeleri arttı ve 5. ayımızda onda koca bi göbek olmuştukaydirigubbakcemile3
Benimse hamile olduğuma kimse inanmıyordu.

Uykuya düşkünlük yorgunluk alınganlık sinirlilik falan filan hep ondaydı.
İster istemez etkileniyorlar sanırım bu durumdan. Ben ancak göbeğim şiştiğinde aaa hamile olan benmişim dedim

Selam kızlar ben geldim.
hoş geldinn hihoyyyt

ben de canım vallahi sebepsiz değil sizi sevmem. samimiyet, içtenlik sevdiriyo. başka neden yok. en önemlisi ama küçük yavrularrrr onları daha ok seviyorum kusura bakmayınkaydirigubbakcemile3

Bazen unutuyolar sanirim bizim hamile oldugumuzu.O zaman koca göbegimi kafasina sokasim geliyo esimin sempatiksalakcinni
Benimki son gunlerde sagolsun isteksizde olsa bi islerin ucundan tutmaya calisiyo hep bunada sukurrr boshayallersmile
Sende yorma canim kendini kadin cagir 2 haftaya 1 gelse gene yeterr

hepiniz sezeryan mı istiyosunuz:icecream:
Canim benim ilki sezeryan oldugu icin bunuda sezeryan istiyorum :ecrin_bebek:
aklıma ne geldi sabah. esracığım şu senin kıza küçük gelen kıyafetleri oğluma gönderirsin de mi? ne de olsa aramızda 1.5 ay olacak nerdeyse. zeynebim o zamanda kadar kocaman kız olur :roflol::roflol:

Yesicam sen napican zeynebin pembis esyalarini kaydirigubbakcemile3
ben sana erenimin esyalarini gönderirim canim ben nasilsa bidaha cocuk istemiyorum baskasina gitcene sana gönderirim kiss hepsini olumunekankayizsmile

:1no2: :1no2:

peki bebeği ters döndü mü :roflol:

slm kızlar geçmişi okumakdan ancak slm verebildim esracım hakkında hayırlısı olsun bebişini saglıkla kucagına almak nasip etsin ay ne heycanlısındır vakit geçmez şimdi valaha bana zaman hiç geçmiyor saatler sanki gün gibi geç olsun güç olmasın artık

Hosgeldin canim a.s.
Ayy ne garip ya duymustum ama inanmamistim böyle seylere gercekten yasayan birinden duymak sasirti beni demekki oluyomus erkeklerdede hamileleik sendromuu bilmiyorumkismile

benim kanım bitli aslında adama da çemkirmem haksızlık:kedi: popom bi durmuyo ama anneme söz verdim oturcam az iş yabıcam aklinialirimsmile

Canim benim ilki sezeryan oldugu icin bunuda sezeryan istiyorum :ecrin_bebek:

Allah bağışlasın canım..
herkes tarih falan deince dedim normalci yok galiba

Son düzenleme:
sılacım esraya takılıyorum ben:) ayyy sağol düşünceli kujum benim
Canim keske söyle yakinlarimda olsanda neyimiz var neyimiz yok verebilsem sana cok isterimm yaaa ...
Burda vericek kimse yok malesef bende kuculenleri hastaneye vermek istiyorum.
Bizim burda hastanede oldugun surece hastane kiyafetlerini giydiriyosun bebislere benim ereniminde kiyafetlerini yeni dogan bebisler giymis olur ne guzell kaydirigubbakcemile5

Hosgeldin canim a.s.

ben normal düşünüyorum ama bakalım inş bişey çıkmazda normal olur

Hosgeldin canim a.s.
Nasilsinn ?

Hoşbulduk canım. Çok kötüyüm. Berbat bir hafta sonu geçirdim. Esra'ya söyleyip duruyordum piknik istiyorum diye. Cumartesi eşimin ailesi ile kalabalık bir grup Göksu'ya gittik. Çok eğlendim ama dönmeye yakın parkta oturuyorduk. Bir grup genç kız voleybol oynuyordu. Nasıl oldu bilmiyorum bir an karnımda korkunç bir ağrı hissettim. Yandan top gel benim karnıma çarp. Ne olduğumu şaşırdım. Hemen eve dönmeye karar verdik. Yolda sancılandım. Doktorumu aradım. Büyük doğumun aciline gittik. Bebeğin eşinde kanama var dediler. Sonra kanama yok morarmış dediler. En son uterus kasılmış bebeğin eşini zorlamış dediler. Hemen yatırdılar beni hastaneye.
Sonra daha kötüsü oldu. Bebeğimin kafası biraz büyük ve boyu biraz kısa görünüyordu. Hastanede 5 kez ultrasona aldılar. Her doktor ölçüyor, bi daha ölçüyor, hepsi garipsiyor, boyu çok kısa, kagfası çok büyük, 3 hafta fark var diyorlar,net bişey de söylemiyorlar, kemik hastalığı, cücelik, koca kafalılık,, kafada su mu var???? Mahfoldum. Delirmek üzereysek akılma Tolga Bey geldi. Aradım, randevuyu erkene aldık. Dün hastaneden çıktık, akşam Tolga beye gittik. Sağolsun çok ilgili bir insan.
Ultrasonda evet boyda kısalık ve kafada büyüklük çıktı. Tolga bey kafasında hiç bişey yok dedi. Boyu için de şimdi net birşey söyleyemem. Bence sorun yok, senin boyun kısa, bebek sana çekmiş olabilir. 2 hafta sonra gelişmemiş olursa o zaman hasta deriz dedi. Beni rahatlatmaya çalıştı. Evet biraz rahatladım ama hala içim yanıyor.
Bi de Esra'nın kızına özenmiş, boynuna kordonunu dolamış oğluşum. Kıskanç işte :)
Esracım da benden önce ordaymış Dide hanım söyledi. Çok şeker bir insan o da. Esracımın doğumu Cumaymış. Orda öğrendim. Allahım yardımcısı olsun. Sağlıkla doğar inşallah.Böyle işte kızlar herşey üstüste geldi. Şimdi evimdeyim. Ablam izin alıp geldi Ankara'ya. Sağolsun biraz kafamı dağıtmama yardımcı oldu. Ne olur siz de dua edin. Bebeğim sağlıklı olsun inşallah. Çok korkuyorum.

canım cok gecmıs olsun

O bitlerden bende de vardi canim ama attim gitti hepsini :sm_cool:
Dogumdan sonra attigim yerden geri toplarim artik :roflol:

Yok canim normal dogum yapicak olanlarda var ama bazilarinin bebis hala dönmedigi icin sezeryan olma durumlarida söz konusu boshayallersmile

İnşallah canım ya sen moralini bozma sakın.
İnşallah normal çıkar 2 hafta sonra herşey. Çünkü boyu sanırım net ölçemiyorlar zaten .
Bende top oynayanların yanından geçerken çok tedirgin oluyorum herzaman. Bol bol dua edelim

tabi canım,ben hep burda olduğumdan:)))topiğin sağında solunda falan yazılar var ya,yakında esra diye bi buton koyarlarsa şaşırmayın:roflol:
benimki diyo zaten erkekler hamile kalabilse severek taşırmış çocuğunu:)))

:roflol: :roflol: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ayyyyy gözümün önüne geldi. aman allah nazardan korusun

daha bombası varr,
ben ikili teste girdim,hani bebek ve benim için yapıldı diye düşünmüş,sonra da üçlüye girmeme bikaç gün vardı,benim kocamda da belirtiler başladı,dalga geçtim sana da bi kan testi yaptıralım,bu belirtiler nedenmiş dedim,gayet ciddi ee üçlü teste gircez ya o zaman çıkar dedi,güldüm falan öyle geçti..
neyse hastaneye gittik,bunda bi heyecan,noluyo dedim kan verecek olan benim,
yoo dedi ben de vercem ya,bu üçlü test değil mi:)))))))))
üçlü olunca ben bebek ve kendi teste tabi tutulacak sanmış cidden hatta iş yerinde arkadaşlarına bile söylemiş:)))))))
komaya girmiştim gülerken:roflol::roflol::roflol:

Selam kızlar ben geldim.
denizcimm hoşgeldin hayatım,anlat hemen neler yaptın?opuyorumnanaktan

ayy hayır mübarek cuma günü de erenimiz gelsin inşallah,hayırlısı tabi ama cuma olsa ne güzel olurr:Saruboceqpuyorumnanaktan

valla ben normal istiyordum ama mecburiyetten sezeryan:1no2:

aklıma ne geldi sabah. esracığım şu senin kıza küçük gelen kıyafetleri oğluma gönderirsin de mi? ne de olsa aramızda 1.5 ay olacak nerdeyse. zeynebim o zamanda kadar kocaman kız olur :roflol::roflol:

ooo isteyin yeter ki,zaten pembe bişeyimiz yok desem yeri,hemen kargolarım kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım,çok teşekkürler,aminn,darısı hepinize inşallahh:Saruboceq:

slm haziran anneleri nasılsınız bakıyorumda herkesi bi doğum telaşı aldı gidiyo bende yeni yeni adapte olmaya başladım doğum işine benimkide normal diyo doktor ama ben çok korkuyorum ya anneme benzersem diye çok zordu doğumları zavallı annecimin o yüzden sezeryan daha çok istiyorum nede olsa ameliyat daha öncede normal 2 ameliyat geçirdim korkmuyorum daha kolay gibime geliyo sizler ne dersiniz

ay canım ya çok üzüldüm allah korumuş ,sende içini ferah tut inş hiç bişley olmaz sağlıklı bibebiş olur inş

canım korkutma kendini... kendini gerdikçe bebeğin de stres yapıyo unutma...
emin olduğun doktora ve hastahaneye git canım kafanı karıştırmalarına izin verme..
Allah yardımcısı olsun bebeğinin inşallah herbişeyi normal kucağına alırsın:Saruboceq:
hem bak unutma ultrasonsur şaşar beşer... kiloda boyda tutturamadıklarını da çok duyuyoruz. 200 gr falan değil 600 gr falza doğuyo çocuk..
kendini şartlama kötü olacak diye iyi düşün iyi olsun inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…