sılam benim eşim şimdiden 1 sene sonra düşünelim ikinciyi diyor..ama ben birkaç senedir öldüm bittim valla...ama çocuk çok seviyorum oğluşum yalnız olsun istemiyorum da....benim yerime eşim taşıyıp doğursa hemen isticem yok anacım benim adamdan hamile olmazzz...hiç yardımcı değil..'' karıcım senin ağrıların yarısını ben alayım..iğnelerini birazını ben olayım'' demiyor adam..alsanaalsanasmilesempatiksalakcinnidelikafadulden
Sagol canimm aminnnnn :Saruboceq:güzel haberlerle inşallah canım..allah gönlüne öre versin..
sılam benim eşim şimdiden 1 sene sonra düşünelim ikinciyi diyor..ama ben birkaç senedir öldüm bittim valla...ama çocuk çok seviyorum oğluşum yalnız olsun istemiyorum da....benim yerime eşim taşıyıp doğursa hemen isticem yok anacım benim adamdan hamile olmazzz...hiç yardımcı değil..'' karıcım senin ağrıların yarısını ben alayım..iğnelerini birazını ben olayım'' demiyor adam..alsanaalsanasmilesempatiksalakcinnidelikafadulden
hiç teklif etme. ben güvenip domates bile taşıtmam eşime. bi de sızlanmasına katlanamam. oram buram diye. zaten hangimiz hamileyiz şaşırıyoum:mymeka:
Sagol canimm aminnnnn :Saruboceq:
HE buldun sende agrilarini ben aliyim karicim dicek adami.Ben agrim var dedim mi otur sende yat uzan der ancak benimkisi sanki ben bilmiyom yatmayi sempatiksalakcinni
Sezeryan dogum yaparsan 2 seneden önce yapma sakin canim dikislerin icin iyi olmazz boshayallersmile
Ama ikinci ci cocuk sart bencece bi aileye evde tek basina bi cocuk cok yanliz kaliyor benim oglusum nasi sikiliyo yanliz bi bilsen teyzesi erenimle bir hem mertime hemde bana yeni bi nese gelicek insallahhh olumunekankayizsmile
Valla canim ya mayisin da ortasina geldik olduk zaman bi cok cabuk geciyo gibi geliyo böyle dusununce bide hic gecmiyo gibi geliyo ama gecti de bitiyo bilee :kedi:sıla inşallah canım hayırlı haberlerle dönersin şura bura seninde az zamanın kaldı sonra piyango kime vuracak bakalım
Canim gun verirlerde en gec 39 haftalik zamana verirler ki o zamana bile birakmiyolar sanrim hayirlisi bakalimm.amin amin canım dualarımız seninle. büyük ihtimal gün verecekler. ama bakalım ne zaman kaydirigubbakcemile2 siz buara esrayla elbiliği yaptınız heyecandan kaydirigubbakcemile2öldüreceksiniz bizi:roflol:
benim kontrolüm perşembe akşam 16.30 da inşallah unutmam :roflol: benim akkoyun yatıyo keyfi yerinde. bi dürteyim de dönsün bari
kontrolün sabah mı yine
Kis vurup durmayin su adamlarin kafasina lazim onlar daha sizee :roflol:aynen canım bizde de aynı kim hamile ilgiye ihtiyacı var belli değil..:mymeka:
Canim senin 10 yil olmus heycan tabiki normal benim 3 bucuk sene oldu ben bile can atiyorum biran önce dogsa diyeee evlat sevgisi bambaska yaa rabbim herkese tattirsin insallahh :Saruboceq:kıslar günlerimiz şura bura bayağı azaldı korkudan çok acaip heyecan basıyo iki tane çocuğum olmasına rağmen siz nasıl ilklerinizde heyecan yaşıyosunuz bendede aynı heyecan dile kolay 10 sene sonra tekrar annelik duygusu rabbim olmayanlara versin
evet tek çocuk olmuyor...ama bende hamile kalıp ocuk doğuracak hal kalmadı gerçekten...
düşüktü kürtajdı normal doğumdu 4 kere hamilelik kayıplar sonra bu hamilelikteki her sorun yıprattı beni..valla yaşlandığımı hissediyorum..
inşallah oğluum bana gençlik vericek yaralarıma ilaç olup güçlendiricek beni...kurban olurum onun yoluna bennn
sılacığım işte seni bu yüzden seviyomm merakta bırakmıyosun bizi:)) . ama benım doktor da muayenehanesine o zaman geçiyo
Demek merakta biraksam sevmicen kiss benii kaydirigubbakcemile3
Canim bizim burda ister ögleden sonraya ister öncesine alabiliyosun randevuyu o yuzden ben hep ögleden öncesini tercih ediyorum yoksa bana da zaman gecmek bilmez hicc sempatiksalakcinni
sılamm hoşgeldinizzopuyorumnanaktan
konu kocaların nazları galiba:))) benimki en baştan beri ben ne yaşarsam yaşadı,her gece benle tuvalate kalktı,başucunda su şişesiyle yatıyor,
hep canı bişiler istiyordu o geçti şimdi de hep soluna yatıyor..yüzüstü dışında uyuyamazdı ama ben yan yatıyorum o da yan yatıyor:)))))))
sılamm hoşgeldinizzopuyorumnanaktan
konu kocaların nazları galiba:))) benimki en baştan beri ben ne yaşarsam yaşadı,her gece benle tuvalate kalktı,başucunda su şişesiyle yatıyor,
hep canı bişiler istiyordu o geçti şimdi de hep soluna yatıyor..yüzüstü dışında uyuyamazdı ama ben yan yatıyorum o da yan yatıyor:)))))))
Aman canim sebebi olmasada sev benii ben sizleri cok seviyorummm opuyorumnanaktanyok bi de şu randevuyu hatırlatıyosun ya ondan da seviyorum seni :roflol:
tek bi sebebi yok yanisempatiksalakcinni
yesica,not aldım prş randevun için kaydirigubbakcemile3
sılacım sen de yarın sabah gidip kesin tarihle döneceksin inşallah:Saruboceq:
yesica,not aldım prş randevun için kaydirigubbakcemile3
sılacım sen de yarın sabah gidip kesin tarihle döneceksin inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?