2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

esram bide kaçıncı gün duş aldın pamikle onu konuşuodukda geçen gün benim bildiğim 3. gün alabiliosun?

selam kızlar esra gelmişken foto koy yaa yalvarıyorum o mutlu halinizi görmek istiyom:Saruboceq:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

enim bildiğim 1 haftadan önce yani 5 günden önce yapılmaz banyo ama demekki artık eskisi gibi deil kızlarr bende guatr ameliyatı olmuştum bendede pek dikiş yoktu estetikli oldu ama yinede doktor 5gün banyo yapmamaı sölemişti ona nazaran dedim bende sezeryan o0lursam doğuma gitmeden önce mutlaka banyo yapmak gerekebilir ne zman yıkanacağımz belli değil 1 haftada salamura olmayalım kaydirigubbakcemile3 eşimde o sancı ile onumu düşünüceksin diyor ya bu arada bu ticker 37 haftaya giricekmişm gibi hesaplıyor ama bir hesaplayacı buldum netten 37.haftayı bitirmişim pazartesi 38 giricekmişim bende daha erken nasıl olsa diye temizliğimi yapmıyordumm ayyyyyy bide geliverse bebk rezil olucam bu akşam bütün temizliğimi yapıcam kızlar dün haifi hafif kasık ağrıları başladı buğün geçti ama yinede tedirgin oluyorum bi arkadaşım vardı benden bir haftya geride ghaftası dün doğum yapmış iyice tedirgin oldum akannehir eyvahedigeldismile

selam kızlar esra gelmişken foto koy yaa yalvarıyorum o mutlu halinizi görmek istiyom:Saruboceq:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

he ya ben daha kızını görmedim esranın...
bak maşallah deyip monitöre tü tü yapıp öyle bakçam yawyuna

tabi canım 38e giricen sen çatı muayenen ne zamandı senin?

kız pamik mrb canım nasıl oldun e tamam işte 37 +5 deyince 37 bitmiş 38 den gün alıyon demek :sm_cool: doğuracan kız az kaldı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…