hoşgeldin talar sende durumlar nasıl bebeğin iyimi
hoşbuldum canımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zeynom beni maymuna çevirdiği için keyfi yerinde:)))
sen nasılsın? oğluşum nasıl?
maşallah kuzuma hep keyifli olsun inş.:ecrin_bebek:
bizde iiz tatlım ama oğluşum hiç uyutmuo bu ara otursam oturamıorum yatsam yatamıorum havada kötü bugün tam ank. havası yani:dilcikar:
canım bişi sorucam hastaneye kağıt havlu peçete normal havlu vs götürdünmü yoksa orda varmı? bide bebek bezi iç çamaşırı falan kaç tane gerekio?boshayallersmile
geçecek hepsi betülüm,hatırlamayacaksın bile bu günleri:)
hava cidden kötü kombiyi açıyoruz zeynomun odasında yanıyor kalorifer..
hastaneye kağıt havlu ve normal havlu götürdüm ama orda sadece kağıt havluyu kullandık..
zaten lavoboda kağıt havlu vardı..
iç çamaşırı 5 tane götürdüm yetti..
zaten orkid gece almıştım,onun üstüne kalınca bi ped koyuyorlar hemşireler..iç çamaşırın kirlenmiyor pek..
bebek bezi 10-12 tane al derim çünkü benim yetmedi,evden getirttim..
sezeryan olsa 3.gün sabah,normal olursa 2.gün sabah taburcu olacaksın çünkü..
şu unibaby ıslak mendiller var ya,süper kullanışlı,mutlaka 2 paket koy derim..
iyiz çok şükür canım hiç yatmadım ki hemen ertesi günü ayaklandım
geçecek hepsi betülüm,hatırlamayacaksın bile bu günleri:)
hava cidden kötü kombiyi açıyoruz zeynomun odasında yanıyor kalorifer..
hastaneye kağıt havlu ve normal havlu götürdüm ama orda sadece kağıt havluyu kullandık..
zaten lavoboda kağıt havlu vardı..
iç çamaşırı 5 tane götürdüm yetti..
zaten orkid gece almıştım,onun üstüne kalınca bi ped koyuyorlar hemşireler..iç çamaşırın kirlenmiyor pek..
bebek bezi 10-12 tane al derim çünkü benim yetmedi,evden getirttim..
sezeryan olsa 3.gün sabah,normal olursa 2.gün sabah taburcu olacaksın çünkü..
şu unibaby ıslak mendiller var ya,süper kullanışlı,mutlaka 2 paket koy derim..
ayy tickerını sevsinler yeni görüorumkaydirigubbakcemile3 tam bi haftalık olmuş prenseszaman ne çabuk geçio canım ya yarın bi bakmışız tıpış tıpış yürüolarsırnaşık şey
ok tatlım tşk ben şimdiden çokça koyimda normal olursam azaltırımboshayallersmile
ayy tickerını sevsinler yeni görüorumkaydirigubbakcemile3 tam bi haftalık olmuş prenseszaman ne çabuk geçio canım ya yarın bi bakmışız tıpış tıpış yürüolarsırnaşık şey
ok tatlım tşk ben şimdiden çokça koyimda normal olursam azaltırımboshayallersmile
yeni yaptık tickerımızı,ee artık dışarda kızım,37 w 5d değil taam 1 haftalık olduukaydirigubbakcemile3
allahım büyüdüklerini de göstersin inşallah:Saruboceq:
esram bide kaçıncı gün duş aldın pamikle onu konuşuodukda geçen gün benim bildiğim 3. gün alabiliosun?
yeni yaptık tickerımızı,ee artık dışarda kızım,37 w 5d değil taam 1 haftalık olduukaydirigubbakcemile3
allahım büyüdüklerini de göstersin inşallah:Saruboceq:
eve gidince alabilirsin dedi tolga bey ki zaten 3.günde taburcu ediyor:)
dünya varmış dedim ne güzel şeymiş duş almakhihoyyyt
amin canım
doğru biliomuşum demek pamik gelince okur artıkşutarafagitti
gelir gelmez soru yağmuruna tuttum seni bidaha zor gelirmişsinkaydirigubbakcemile3
amin canım
doğru biliomuşum demek pamik gelince okur artıkşutarafagitti
gelir gelmez soru yağmuruna tuttum seni bidaha zor gelirmişsinkaydirigubbakcemile3
HAYIRIR CANIM NEDİR OKUMAN GEREKEN ŞEY bilmiyorumkismile
HAYIRIR CANIM NEDİR OKUMAN GEREKEN ŞEY bilmiyorumkismile
canım konuşmuştuk ya doğum sonrası duş ne zaman alınıo diye esram da dediki eve gelir gelmez aldım dedi doktorumuz alabilirsin demiş yani okyerimseniben
iyiz çok şükür canım hiç yatmadım ki hemen ertesi günü ayaklandım
selam kızlar esra gelmişken foto koy yaa yalvarıyorum o mutlu halinizi görmek istiyom:Saruboceq:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
enim bildiğim 1 haftadan önce yani 5 günden önce yapılmaz banyo ama demekki artık eskisi gibi deil kızlarr bende guatr ameliyatı olmuştum bendede pek dikiş yoktu estetikli oldu ama yinede doktor 5gün banyo yapmamaı sölemişti ona nazaran dedim bende sezeryan o0lursam doğuma gitmeden önce mutlaka banyo yapmak gerekebilir ne zman yıkanacağımz belli değil 1 haftada salamura olmayalım kaydirigubbakcemile3 eşimde o sancı ile onumu düşünüceksin diyor ya bu arada bu ticker 37 haftaya giricekmişm gibi hesaplıyor ama bir hesaplayacı buldum netten 37.haftayı bitirmişim pazartesi 38 giricekmişim bende daha erken nasıl olsa diye temizliğimi yapmıyordumm ayyyyyy bide geliverse bebk rezil olucam bu akşam bütün temizliğimi yapıcam kızlar dün haifi hafif kasık ağrıları başladı buğün geçti ama yinede tedirgin oluyorum bi arkadaşım vardı benden bir haftya geride ghaftası dün doğum yapmış iyice tedirgin oldum akannehir eyvahedigeldismile
enim bildiğim 1 haftadan önce yani 5 günden önce yapılmaz banyo ama demekki artık eskisi gibi deil kızlarr bende guatr ameliyatı olmuştum bendede pek dikiş yoktu estetikli oldu ama yinede doktor 5gün banyo yapmamaı sölemişti ona nazaran dedim bende sezeryan o0lursam doğuma gitmeden önce mutlaka banyo yapmak gerekebilir ne zman yıkanacağımz belli değil 1 haftada salamura olmayalım kaydirigubbakcemile3 eşimde o sancı ile onumu düşünüceksin diyor ya bu arada bu ticker 37 haftaya giricekmişm gibi hesaplıyor ama bir hesaplayacı buldum netten 37.haftayı bitirmişim pazartesi 38 giricekmişim bende daha erken nasıl olsa diye temizliğimi yapmıyordumm ayyyyyy bide geliverse bebk rezil olucam bu akşam bütün temizliğimi yapıcam kızlar dün haifi hafif kasık ağrıları başladı buğün geçti ama yinede tedirgin oluyorum bi arkadaşım vardı benden bir haftya geride ghaftası dün doğum yapmış iyice tedirgin oldum akannehir eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?