talar anlatsana ya nası oldu?
birden mi tuttu sancın? suyun mu geldi nası oldu nası nası
slm kızlar ben sezaryan olacam kesin dr la anlaştık çatı muayenesi yapmaz heralde dimi 31 de nst var
ne suyum geldi nede kanamam oldu sancımda akşam 8 de geldi doktorumu aradım hemen gel hastaneye dedi gecede 12 de doğum yaptım:hooray:
zannetmiorum canım 35 erken anca nst ye alır çatı muayenesi 37-38. haftalarda yapılıo genelde..
bende öyle düşündüm zeyhat saol çünkü bakıp ne yapacak açılsada fark etmeski ordan çıkmayacak sonuşda kaydirigubbakcemile3
ne suyum geldi nede kanamam oldu sancımda akşam 8 de geldi doktorumu aradım hemen gel hastaneye dedi gecede 12 de doğum yaptım:hooray:
ay çok güzel zeyhat sitres olmuyorsun bide benimki çok kıskanç sırf böyle diye erkek dr a gönderiyor onada sinir oluyor çok samimi diye bi gün dalacam bu adama diyor ama gerçi haklı ben de rahatsız oluyom ama kızım dünyaya gelene kadar
işinin ehli olmasa katlanılır gibi deyil artık perdeleri kalmamış jinekologların onlara normal geliyor her şey ama gel bize sor
bu saatten sonra dr değiştirmek olmaz biraz daha sabret yolun başında olsan yeni birini bulurdun madem sende rahatsız oldun
benim dr umda erkek herşeyi sorabiliyorum ama hiç laubali değil
red istanbulda hangi semtdesin ben şişlide oturuyordum annemler hala orda oturuyorlar
slm kızlar ben sezaryan olacam kesin dr la anlaştık çatı muayenesi yapmaz heralde dimi 31 de nst var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?