2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tabi canım 38e giricen sen çatı muayenen ne zamandı senin?

evet canım 38. haftada yaparız demişti doktor pazarteside 38.haftaya giriyorum yapar heralde artık çatı muaynermi konuşuruz doğumla ilgili benime belli olucak nasıl doğum yapıcağım Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ..:Saruboceq:

kız pamik mrb canım nasıl oldun e tamam işte 37 +5 deyince 37 bitmiş 38 den gün alıyon demek :sm_cool: doğuracan kız az kaldı delikafadulden

Sorma canım bugün çok duygusalım birde arkadaşımın doğum yaptğını duydum dahada duygusallaştım :gitme: :gitme: :gitme: bugn banyoya girdim birde ne göreyim gobeğim bayaaaaaaaa bi inmiş aşşağıya korktum birden öle görünce eyvahedigeldismile acaba dedimn benimdemi doğum yaklaştı bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile birde arkdaşımın doğum haberini alınca iyici bi telaş sardı beni ki, onun satı benden b,ir hafta önceydi eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

kızlar ben geldiiiiiiiimmm

hemben dısardeyken kargom gelmiş
hem bende aldım şeker
160 tane oldu bakalım kimlere vercez :)))) resimleri ekliyroummm

yesica buralarda mısınnnnnnn

kızlaarrrrrrr herkese selam bu arada

nasılsınızzzzzzzzzzzz

hemşommm gördüm seniiiiiii :))

ay çok yoruldum ben bugunnnnnn

Sorma canım bugün çok duygusalım birde arkadaşımın doğum yaptğını duydum dahada duygusallaştım :gitme: :gitme: :gitme: bugn banyoya girdim birde ne göreyim gobeğim bayaaaaaaaa bi inmiş aşşağıya korktum birden öle görünce eyvahedigeldismile acaba dedimn benimdemi doğum yaklaştı bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile birde arkdaşımın doğum haberini alınca iyici bi telaş sardı beni ki, onun satı benden b,ir hafta önceydi eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile[/QUOTE]

ooo bacım yeme tırnaklarını ya inş. herşey güzel geçer alınca kucağına herşeyi unutuyormuşsun umarım öyledir ager öyle değilse topiktekileri taşa tutacam klava:

hem bende aldım şeker

hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
hayırlı olsun şekerlerin güzeldir eminim ekle bakalımolumunekankayizsmile
yesica gelmedi henüz canım sanırım çantayı hazırlıo artıkkaydirigubbakcemile3

benim 35de muayenem var çatı muayenesi yapar mı ki acepfisfisfis

re4d bi kez daha sormuştun bende yapmaz demiştim hala kararsızsın yaparmı diyee gelip ben yapıcam senin çatı muayneni sonunda delikafaduldendelikafadulden delikafadulden bu kdar telaş yapma tatlım çatı muaynesi çok kolay oluyor sadece parmağıyla bakıyor doktor bir iki saniyelik telaş yapmana gerek yok yani

Slm haziran ayinin guzel annislerii opuyorumnanaktan

kızlaarrrrrrr herkese selam bu arada

nasılsınızzzzzzzzzzzz

hemşommm gördüm seniiiiiii :))

ay çok yoruldum ben bugunnnnnn

bende seniiii:1ninca::sm_cool:
canım niye yoruosun o kadar kendini yaklava:
maşallah enerjinde var demekki ben iice halsizleştim bu aramirmirmirmir

hem bende aldım şeker

Hoşgeldin canım a.s.a.s.

ooo bacım yeme tırnaklarını ya inş. herşey güzel geçer alınca kucağına herşeyi unutuyormuşsun umarım öyledir ager öyle değilse topiktekileri taşa tutacam klava:[/QUOTE]

inşallah canımya inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq:

Unutma olayına gelince anlamadım canım ne unutkanlığı bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
hayırlı olsun şekerlerin güzeldir eminim ekle bakalımolumunekankayizsmile
yesica gelmedi henüz canım sanırım çantayı hazırlıo artıkkaydirigubbakcemile3

yesicanın çantanın fermuarını çekince suyu geliyormuş artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…