Slm haziran ayinin guzel annislerii opuyorumnanaktan
Kızlar biraz işim var ama pc açık gelip bakıcam birazdan .......siz yazadurun haccepsut tatlım sen yaz cevabınıu ben gelince okucam tamammı tatlum
hoş bulduk kızlarrrrrrrr fotolarla ugrasıyorum buraya koyucam
ama şuan sade halleri süslenicek daha
yeni yeni şeyler uydurcam ayyyyyyyyy çok heveslendim
bu arda yesica şimdiden unutmadan yazıyorum kafsinkafin verdiği adrestekinler hem daha güzel hem daha uygun
benim 160 tane şeker 150 tl ye geldi gibi kabaca..
Hosbuldum canim bugun biraz belim agriyo onun haricinde sukur iyiyim sen nasilsin oglusumuz nasil 1 haftalik oldu bile masallahsıla hoşgeldin canım görüşmeyeli nasılsın
Yaw benim ruhum haziran annesi ama oglusun mayista dogmasi lazim napalim idare ediceniz bizi artik kaydirigubbakcemile3slm çakma haziran ayının güzel annesi hoşgeldinkaydirigubbakcemile3a.s.
canım kontrolün nasıl geçti ben seni o zamandan beri görmedim?:sm_confused:
Hosbuldum canimm olumunekankayizsmileHoşgeldinnnn canımmm a.s.
Hosbuldum canimm olumunekankayizsmileslm hoşgeldinnnnn
kaçacak delik arasam süper olacak sılacım da burdaymış
yesicacım şekerlerini beğendim hem fiyatıda uygun ama bunların lavantalı mıknatıslı olanını hazırlat bence magnet daha kullanışlı ve muhafaza edilmesi daha kolay:lepi:
bende bunları beğendim ama annem ist.dan alıp getiricek bi bak istersen:
http://bebeksusuvenikahsekerleri.blogspot.com/2010/03/bebek-sekeri-modellerimiz.html
http://4.bp.blogspot.com/_nr9GzeSvvk8/S6KFETCmQnI/AAAAAAAAAAs/I8-XxgG_DBc/s1600-h/DSC06179.JPG
Korkudan bi hosgeldin bile diyemiyon artik bana :roflol:
Girdim mi dun ruyana acaba merak ettimm kaydirigubbakcemile
güzellermiş canım. bunlara benzer çok gördüm ama bunlar daha bi süslü emekli olmuş.
sanırım blogundan sipariş edebiliyosun. maliyetini biliyo musun. bi de ben de şaşırdım lavantalı mı şekerli mi olsun diye bilmiyorumkismile
merhaba canım. gerim gerim gerindiğim için kanepeye uzandım. hiç bişey yapamadım akşama kadar. karnım çatlıycak yani çatladı da patlıycak gibi. ekle canım bakalım resimleri.
betülcüm senin verdiğin adresler önceki sayfalardaysa onlara da bakayım bi.
Yaw benim ruhum haziran annesi ama oglusun mayista dogmasi lazim napalim idare ediceniz bizi artik kaydirigubbakcemile3
Kontrolde sadece nst yapildi canim kalp atislari falan iyi sukur gecen hafta ultrajal oldugu icin ultrajal yapmadi doktorum :umursamaz:
Yapmassa yapmasin zati onun kiytirik makinesine kalmadim 4 gun sonra erenim kollarimda olucak insallahh
Sedef geldimi bugun hic topige gelsin bi samar yicek bendenn :mymeka:
ben şekerli olanları koyarım çekmecelere. sabaha bi bakarım birsürü bebem olmuç. karınca bebe:roflol:canım lavantalı olsun yarısı yarısıda şekerli :)))
ama bence sen benim yaptıgıma bakma lavanta daha kullanışlı..
mesela ben lavantalı olanları hep nikah sekerlerini falan çamaşır çekmecelerime koyuyorum diğerleri nerde bilmiyorum bile :)))
buldum kujum sağollhoşgeldin canımopuyorumnanaktan bak bakalım 1262. sayfada
öyle tabi canım ben sana gülüorumda gülme komşuna gelir başına derler vazgeçtim geri alıorum gülmemisempatiksalakcinni
habelerin ii olmasına çok sevindim:1hug:
ayy canım ne güzel çok az kaldı ya allahım sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inş.:Saruboceq:
girersin diye korkumdan uyumadım :roflol: canım ben de şimdi açtım doğrulamıyoum gerginlikten. çocuk büyüyo benim karnım büyümüyo. sığmıyo mu ne. allahtan 3 kilo değil :roflol:
güzellermiş canım. bunlara benzer çok gördüm ama bunlar daha bi süslü emekli olmuş.
sanırım blogundan sipariş edebiliyosun. maliyetini biliyo musun. bi de ben de şaşırdım lavantalı mı şekerli mi olsun diye bilmiyorumkismile
ben şekerli olanları koyarım çekmecelere. sabaha bi bakarım birsürü bebem olmuç. karınca bebe:roflol:
buldum kujum sağoll
Benimde cok belim agriyo bugun yesicam bilmiyorumkismile
Erenimin besigini kurduk öyle cok guzel olduki icine girip yatasim geldi zemuszemus
Kiyafetlerini dolabina yerlestirdim dolabin kapagini da bi guzel bagladim mertimde gelmis anne ben acamiyim diyemi bagliyon kapagi diyo :roflol:
Nasi da biliyo aklimdan ne gecirdigimi acik kalsa dolap alt ust olur kesin sempatiksalakcinni
Benim karnim o kadasr sert ki elleyemiyorum bile.
Benim oglus dogcak daha 3 kg canim seninki nasi 3 kg olsun iyi hem mustafamin kilosu annesi yeter kasaba et borcun mu var kiss
şu çatlaklar için b,o oil diye bi yağ varmış haberi olan var mı.
millet doğuracak ben hala çatır çatır çatlıyorum, yana yana çare arıyoum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?