2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım bebişimize. böyle güzel haberlere bayılıyorum. allahım nazarlardan korusun. yarın da benim kontroüm var inşallah aynı haberlerden ben de getiirim size.
2 kg almısım bu ay

iki hafta sonrada sabah 11:30 da NST'ye giricem ilk defa bu ay catı muayenemi de yaptı o da çok iyiymiş..
canım ya çatı muayenesi nasıl bişey. bi de erken değil mi. son iki haftada yapılmıyo mu? ayyy çook meraklandım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız keyfler nasıl

merhaba canımm a.s.

Çok teşekkürler canım.. benim kızımda sabahları pek hareketli olmuyor işin aslı doktora da söyledim ama olsun dedi..

Çatı muayenesini ultrasondan yaptı, yani baktı.. her geldiğinde bakıcam artık dedi. Kiminde fazla acılıyor bu dönemde yatak istirahatı veriyorum dedi.. O yüzden bakıyorum dedi.
sen nasılsın kimseler yok yine topik sessiz

yesicacım bende alttan yapılıyor diye biliyorum normalıde öyle sanırım ama doktor ultrasondan baktı kac cm falan diye

benimkide bugünlerde bi hareketlendi ki sorma gitsin sanki ayaklarını atıp dışarı çıkacak birde bazen oynarken napıyosa karnımı titretiyo sizdede öyle oluyomuohaoldumsmile

ayyyyyyy evet canım benimde bazen oynatıyor karnımı dısardan anlasılıyor zıpırıklaarrrrr

çatı muanesine alttan bakılmıyomu ya bide son haftalarda bakıyolar senin doktorun erken bakmış

selam anneciklerrrr....
blacksiyaaa cok sevındım herseyın guzel olmasına...aynı donemın hamılelerı olarak ınsallah bızım bızdıkta boyle guzel haberlerını bana duyurtacak cuma gunu...bugun senden yarın yesica dan cumada ınsallah benden o guzel haberlerı alır herkes...

benimkide bugünlerde bi hareketlendi ki sorma gitsin sanki ayaklarını atıp dışarı çıkacak birde bazen oynarken napıyosa karnımı titretiyo sizdede öyle oluyomuohaoldumsmile

evet titriyoo kelebek gibi. acaba bi sorun mu var diyorum

merhaba canımm. :Saruboceq:

canımm inş. hepimizin güzel haberleri gelicek sıraylaaa eminimmm ki bebişlerimiz üzmez biziiii benim ki basladı şimdi kıpır kıpır

yesicacım bende alttan yapılıyor diye biliyorum normalıde öyle sanırım ama doktor ultrasondan baktı kac cm falan diye

hmmm ben de ilk defa duydum. benim de iyi bi temizlik yapmam lazım. yarın ne olacak belli değil. off ya nasıl zoruma gidiyo kalkmak şimdi :sinifsinif:

blacksiya çok sevindim inşaallah normal doğum olurda bi ıkınmayla sağlıklı bi şekilde kurtulursun kucağına alıp doya doya kokla emi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aslında alttan muayene olunuyo ben hiç çatı muayenesi olmadım salak doktor doğurcağım zaman alttan baktı bebek geliyo demişti hiç bakmadı yani:mymeka::mymeka:

ateşim düştü ve kızım kıpır kıpır oldu yeniden o yüzden gayet iyiyim canım:)
vajinal ultrason mu yoksa normal karından bakarak mı inceledi anlamadım :)
kızlar gelirler birazdan ama yaprak dökümü de var,biraz sessiz de olabilir:)

evet titriyoo kelebek gibi. acaba bi sorun mu var diyorum

yüksek ses olunca sıçrıyor çok komik oluyor:))) bir de hıçkırırken olurmuş,beceriksiz yutkunamad yine diyorum:))) zaten üç yudum suyumuz var onu da yutamıyor:)))

hmmm ben de ilk defa duydum. benim de iyi bi temizlik yapmam lazım. yarın ne olacak belli değil. off ya nasıl zoruma gidiyo kalkmak şimdi :sinifsinif:

sen de temizlik falan diye yorma kendini,göstermelik toparla gitsin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…