iyi akşamlar kızlar nasılsınız keyfler nasıl
bu arada herkese selammmmm bayanlar bizzzzzzz geldikkk 29+3 haftalık olan kızımmm 1.350 gr ve 37 cm maşallah suyum, kan degerlerim, tansiyon ve sekerim cok iyi.. kızımız bu ay yüzünü göstermedi gerci kafasını rahime sokmus kıcı bize dönuktu hiççç göremedik..
spora devam etmemi söyledi hımmmmmm aklıma gelen baska bir sey yok suan
canım ya çatı muayenesi nasıl bişey. bi de erken değil mi. son iki haftada yapılmıyo mu? ayyy çook meraklandım2 kg almısım bu ay
iki hafta sonrada sabah 11:30 da NST'ye giricem ilk defa bu ay catı muayenemi de yaptı o da çok iyiymiş..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız keyfler nasıl
gözünaydın canım,maşallah kuzucuğa ve sana
ben de 2gün önce ilk kez girdim nstye,kızımın uyku saatiydi pek oynamadı ama kalp atışlarına bakmış olduk..
tok kaarnına git mutlaka,aç olursan yanıltıcı sonuçlar çıkabiliyormuş..
bir de çatı muayenesi için erken değil mi? bana hiç sözetmedi bile doktorum..
biz kızımla cok iyiyiz canım sen nasılsın
benimkide bugünlerde bi hareketlendi ki sorma gitsin sanki ayaklarını atıp dışarı çıkacak birde bazen oynarken napıyosa karnımı titretiyo sizdede öyle oluyomuohaoldumsmile
çatı muanesine alttan bakılmıyomu ya bide son haftalarda bakıyolar senin doktorun erken bakmışÇok teşekkürler canım.. benim kızımda sabahları pek hareketli olmuyor işin aslı doktora da söyledim ama olsun dedi..
Çatı muayenesini ultrasondan yaptı, yani baktı.. her geldiğinde bakıcam artık dedi. Kiminde fazla acılıyor bu dönemde yatak istirahatı veriyorum dedi.. O yüzden bakıyorum dedi.
sen nasılsın kimseler yok yine topik sessiz
benimkide bugünlerde bi hareketlendi ki sorma gitsin sanki ayaklarını atıp dışarı çıkacak birde bazen oynarken napıyosa karnımı titretiyo sizdede öyle oluyomuohaoldumsmile
selam anneciklerrrr....
blacksiyaaa cok sevındım herseyın guzel olmasına...aynı donemın hamılelerı olarak ınsallah bızım bızdıkta boyle guzel haberlerını bana duyurtacak cuma gunu...bugun senden yarın yesica dan cumada ınsallah benden o guzel haberlerı alır herkes...
selam anneciklerrrr....
blacksiyaaa cok sevındım herseyın guzel olmasına...aynı donemın hamılelerı olarak ınsallah bızım bızdıkta boyle guzel haberlerını bana duyurtacak cuma gunu...bugun senden yarın yesica dan cumada ınsallah benden o guzel haberlerı alır herkes...
merhaba canımm. :Saruboceq:
yesicacım bende alttan yapılıyor diye biliyorum normalıde öyle sanırım ama doktor ultrasondan baktı kac cm falan diye
canım üstte yazdım iki defa sebebini okumussundur sanırım
canımm inş. hepimizin güzel haberleri gelicek sıraylaaa eminimmm ki bebişlerimiz üzmez biziiii benim ki basladı şimdi kıpır kıpır
aslında alttan muayene olunuyo ben hiç çatı muayenesi olmadım salak doktor doğurcağım zaman alttan baktı bebek geliyo demişti hiç bakmadı yani:mymeka::mymeka:
Çok teşekkürler canım.. benim kızımda sabahları pek hareketli olmuyor işin aslı doktora da söyledim ama olsun dedi..
Çatı muayenesini ultrasondan yaptı, yani baktı.. her geldiğinde bakıcam artık dedi. Kiminde fazla acılıyor bu dönemde yatak istirahatı veriyorum dedi.. O yüzden bakıyorum dedi.
sen nasılsın kimseler yok yine topik sessiz
evet titriyoo kelebek gibi. acaba bi sorun mu var diyorum
hmmm ben de ilk defa duydum. benim de iyi bi temizlik yapmam lazım. yarın ne olacak belli değil. off ya nasıl zoruma gidiyo kalkmak şimdi :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?