2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar pc nin başında sızıcam şimdi ayyy dayanamıyorum uykum geldimirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

kızlar ben yatıyorum hepinize iyigeceler öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kim doğurdu:1shok:

ay belim çok ağrıyo ya... omurilik soğanım öyle ağrıyo ki cücüğü bile zonkluyo:gitme:

Kızlar hamile ayağım kırık demişti hatırladınız mı?
Sıla senle doğuracaktı heralde ama bebiş beklememiş.
Bak suyum geldi dio ama çok şaşırdım öle de olabilio demek ki

Kızlar hamile ayağım kırık demişti hatırladınız mı?
Sıla senle doğuracaktı heralde ama bebiş beklememiş.
Bak suyum geldi dio ama çok şaşırdım öle de olabilio demek ki

Ayyy ben hic hatirlamiyorum yaaa neyse sag saglim kurtulmuslarya sukur insallah agrilari sancilarida gecer biran öncee :Saruboceq:

Ayy bende tırsarım şimdi kız ne olur ne olmaz die haa.
Zaten eşim di ohiç doğuracak gibi bi halin yok die.
Oğluyla dertleşiyo oğlum annenin niyeti yok orda kalıvercen die :roflol:
Bilemiyorum yani...

kim doğurdu:1shok:

ay belim çok ağrıyo ya... omurilik soğanım öyle ağrıyo ki cücüğü bile zonkluyo:gitme:

Hosgeldin canim a.s.
Hamile270 arkadasimiz dogum yapmiss :ecrin_bebek:
Benimde belim felaket agriyo sanirim fazla oturur sekilde duramicam artik uzan canim sende boshayallersmile

Canlarim belim felaket agriyo artik dayanamicam uzanmam lazim.
Öpüyorum hepinizi tek tek iyi gecelerr opuyorumnanaktan

slm kızlar benim vainamda çok yanma var ölücem bıcak saplanır gibi oluyor akannehir
yarın doktora gidicem bakalım ne dicek doğum tarihi belli olucakinşlh kaydirigubbakcemile
siz nasılsınız olumunekankayizsmile
biri daha doğum yapmış abowwww :bbo:

Canlarim belim felaket agriyo artik dayanamicam uzanmam lazim.
Öpüyorum hepinizi tek tek iyi gecelerr opuyorumnanaktan

İyi geceler tatlım....opuyorumnanaktan
Orjinalcim oluyo o ağrılar ara ara bende de ama kısa sürüyo.
Artık normal ağrılar demi.
Ben de çıkıyorum iyi geceler herkese...opuyorumnanaktan

İyi geceler tatlım....opuyorumnanaktan
Orjinalcim oluyo o ağrılar ara ara bende de ama kısa sürüyo.
Artık normal ağrılar demi.
Ben de çıkıyorum iyi geceler herkese...opuyorumnanaktan
evet normaldir galiba sempatiksalakcinni
ara ara oluyor aklinialirimsmile
iyi geceler .................cokacimcoook karnım acıktı :roflol: :roflol: :roflol: klava:

canım Allah analı babalı büyütsüüüüünnn sağlıkla darısı başımızaaaaaaa ay ne tatlıdır şimdi bebişin kıyamam ya

canım hamile hemşire de o yüzden söyledim öle

ba ba ba ba ba konu tekirdağ olunca lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

ya tekirdağ çerkezköy benim için çok ayrı canım ya kızımın 40 nı orda yapıcam zaten şimdiki aklım olsa dönmezdim izmire :)

hosbuldum kızlar baktım kacınız doğurdu dıye artık sıra bıze gelıyor...

ben cerkezkoydeyım canım

ay evet canım ya konusmustuk seninle ben yıldızkentte yasadım kızılpınarda da yasadım :) ayyyy ayy çok özledim oraları gelicem bu yaz inş. 40 mı orda yapmak istiyorum sen ne tarftasın ?
lemardan çıkmazdım ben eskiden tek oraya giderdim daha dogrusu tek bildiğim yer orasıydı :)

arkadas lıstemde kayıtlısın sende sanırım bı sure burada yasamıssın

canım aynı acı 3 gündür bende de oluyor ay doktora sor da bende öğreneyim :)

slm kızlar nasılsınız hepiniz

yanlış mı okudum biri doğummu yapmış

evet canım hamile doğum yapmıs :))

tabi ben geri gelinceye kadar herkes gitmiş bence cıkıcam birazdan.. eşim gel beraber oturalım azcık dio :)

biraz öncede annemle abim geldi hemen kalkmak zorunda kaldım bilg. basından

neyse herkese iyi geceler kıssslarrrrrrrrrrr

bende varım iyi geceler hayırlı olsun doğuran arkadaşları allah bizide kurtarmak nasip etsin sağlıkla inşallah

Hosgeldin canim a.s.
Hamile270 arkadasimiz dogum yapmiss :ecrin_bebek:
Benimde belim felaket agriyo sanirim fazla oturur sekilde duramicam artik uzan canim sende boshayallersmile

ben anam kılıklıyım canım ya yatınca 2dk sonra buhranlar geçiriyorum hep kıpırtı istiyorum :çok üzgünüm: ama ağrı değil resmen acıyo ya belim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…