2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

canım ya çok şaşırdım vallahi. hayırlı uğurlu olsun çok da sevindim. inşallah ara sıra gelir iyi haberlerini verirsin bizlere. allah nazardan saklasın

sadece bişey anlamadım sabaha kadar neden beklediniz doğum için?

gayet düzenli olmuş ama. elimizde toplu bişey olur en azından.zemuszemus

ebet..
tracy hoggun kitabı da güzel bak kaydirigubbakcemile uygulamasa bile insan genel bilgi yüklemesi olduğu için özgüven veriyo insana.. panik oranını azaltır hiç değilseolumunekankayizsmile

kızlar benim göbeğimin alt tarafı yani kasıklarımla göbeğimin arası, bebeğin başının olduğu yer felaket acıyo. sizde de var mı?

ebet..
tracy hoggun kitabı da güzel bak kaydirigubbakcemile uygulamasa bile insan genel bilgi yüklemesi olduğu için özgüven veriyo insana.. panik oranını azaltır hiç değilseolumunekankayizsmile

evet o kitap da güzelmiş. ama yüreğim yok okumaya. çünkü blacin dediğine göre düzenli değilmiş. yine de bi kere okununca bişeyler kalır akılda

evet o kitap da güzelmiş. ama yüreğim yok okumaya. çünkü blacin dediğine göre düzenli değilmiş. yine de bi kere okununca bişeyler kalır akılda

düzenli değil derken evet tez makalelerini andırıyo kaydirigubbakcemile3
mesela bi yöntem anlatırken beslenmeyle ilgili ayrıntılılı bilgiyi verdiği sayfayı yazmış kadın. aslında çok büyük avantaj. sonrasında ay şimdi ne yapmalıydı dediğinizde kısa zamanda aradığını bulmana yardımcı olan bi yöntem. ilk okuyuşta yönlendirmelere bakmadan düz ara okumak lazım zaten kafa karışıklığı olmaması için. yoksa konudan koparsın.

bakarsın alırım bende.

ben çıkayım bi uzanayım duramıyorum. hoş daha kahvaltı bile yapamadım canım ya öperimmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…