sağol canım okudum süpermiş :jeyyar:
canım ya çok şaşırdım vallahi. hayırlı uğurlu olsun çok da sevindim. inşallah ara sıra gelir iyi haberlerini verirsin bizlere. allah nazardan saklasıncanım dün gece saat 1 de aniden sularım geldi.acele hastaneye geldik.kanamamda gelmişti.doktoruma telefon ettik.doktorumda hastanede sansıma nöbetcıymiş....sabah 7 buçuga kadar bekledik.ve bebişim doğdu..3400gr.saniye saniye videoya çekti hemşire arkadas...simdi bilgisayara yukledik..onu seyrediyoruz
gayet düzenli olmuş ama. elimizde toplu bişey olur en azından.zemuszemus
ebet..
tracy hoggun kitabı da güzel bak kaydirigubbakcemile uygulamasa bile insan genel bilgi yüklemesi olduğu için özgüven veriyo insana.. panik oranını azaltır hiç değilseolumunekankayizsmile
evet o kitap da güzelmiş. ama yüreğim yok okumaya. çünkü blacin dediğine göre düzenli değilmiş. yine de bi kere okununca bişeyler kalır akılda
kızlar benim göbeğimin alt tarafı yani kasıklarımla göbeğimin arası, bebeğin başının olduğu yer felaket acıyo. sizde de var mı?
düzenli değil derken evet tez makalelerini andırıyo kaydirigubbakcemile3
mesela bi yöntem anlatırken beslenmeyle ilgili ayrıntılılı bilgiyi verdiği sayfayı yazmış kadın. aslında çok büyük avantaj. sonrasında ay şimdi ne yapmalıydı dediğinizde kısa zamanda aradığını bulmana yardımcı olan bi yöntem. ilk okuyuşta yönlendirmelere bakmadan düz ara okumak lazım zaten kafa karışıklığı olmaması için. yoksa konudan koparsın.
kızlar benim göbeğimin alt tarafı yani kasıklarımla göbeğimin arası, bebeğin başının olduğu yer felaket acıyo. sizde de var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?