2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selammmmm nasılsın Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn

tekirdağın neresindensinn canım :)

ba ba ba ba ba konu tekirdağ olunca lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

canım 2 kere ağrı kesici yaptılar.sondamı cıkardılar.wc ye giderken yürüyorumya ozaman cok acıyor.saga sola dönerken acıyo cok

snatra da doğurdumu acababilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

hosbuldum kızlar baktım kacınız doğurdu dıye artık sıra bıze gelıyor...

ben cerkezkoydeyım canım

kız sen bunlara bakma konu başlığı haziran anneleri ama bunlar mayısta dökülmeye başladı senin işinede akıl ermezkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım 2 kere ağrı kesici yaptılar.sondamı cıkardılar.wc ye giderken yürüyorumya ozaman cok acıyor.saga sola dönerken acıyo cok

Canim ilk gunde olucak o kadar agri sanci insallah yarina daha iyi olursunn dularimiz seninle ve bebeginle :Saruboceq:
Kusura bakma sasirdik ilk dogum yaptim dediiginde kaydirigubbakcemile3

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…