merhaba hoşgeldinnkızlar bugun kocişlerinden ayrılamadılarrr
benim koca çalışıyor........
bende son günlerimde bunalım takılıyorum..dünden beri ota moka ağlıyorum gözümde hep yaş sinirler gergin iyi değilim...
merhaba hoşgeldinnkızlar bugun kocişlerinden ayrılamadılarrr
Hosgeldin canimm a.s.mrb lar kızlar nasılsınız
benim koca çalışıyor........
bende son günlerimde bunalım takılıyorum..dünden beri ota moka ağlıyorum gözümde hep yaş sinirler gergin iyi değilim...
slm kıslar iyi haftasonları canlarım
slm kıslar iyi haftasonları canlarım
bizimki saat 8 de gitti şekerim o benden ayrıldı yanii :roflol:
sılacım valla biriktirmişim herhalde herşeyi şimdi dışa vuruyorum tüm sıkıntılarımı..sonra ben oğlumu da mutsuz ettim benim gibi annesi olduğu için üzülecek çocuk deyip iyice ağlamamı uzatıyorım...offffffff
Yesica,mehtap,black bi hosgedln bile demediniz bida sizi hosgeldin diyen kötükedihüso
hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrr(kusura bakmayınn)Yesica,mehtap,black bi hosgedln bile demediniz bida sizi hosgeldin diyen kötükedihüso
Ay bende ayniyim canim ya herseye aglar oldum dun esime dedim oglani cok uzakta bi park var oraya goturelim diye sim git gel busuru yol yakinlarda biyere gideriz dedi niye benim dedigim yerwe gitmiyoz diye oturdum agladim bi guzell sonra dayanamadi goturdu gene bu seferde ben iyice yoruldum 1 saat olmadan geri geldik adam ne dese hakli simdii :kedi:
:roflol: valla benimki olsa o yüzden ağladığımı anlasa hayatta götürmez :roflol: evet dün gece itibariyle göbişimde kaçak yırtıklara rastlamış bulunmaktayım acım büyük :a015: bende yırtıklılar kervanına katıldım delikafadulden
Ay bende ayniyim canim ya herseye aglar oldum dun esime dedim oglani cok uzakta bi park var oraya goturelim diye sim git gel busuru yol yakinlarda biyere gideriz dedi niye benim dedigim yerwe gitmiyoz diye oturdum agladim bi guzell sonra dayanamadi goturdu gene bu seferde ben iyice yoruldum 1 saat olmadan geri geldik adam ne dese hakli simdii :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?