2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kislarr guzel pazarlar diliyorum herkesee hihoyyyt

benim koca çalışıyor........
bende son günlerimde bunalım takılıyorum..dünden beri ota moka ağlıyorum gözümde hep yaş sinirler gergin iyi değilim...

sen ağlama kız. daha çocuğun dolabı ve yatağında yapılacak bitakım tamiratlar var. adamlar gelmiyo. zaten kokular hala gitmedi. çocuk doğacak öyle hissediyorum. bırak ben ağlayım :roflol:

mrb lar kızlar nasılsınız
Hosgeldin canimm a.s.
benim koca çalışıyor........
bende son günlerimde bunalım takılıyorum..dünden beri ota moka ağlıyorum gözümde hep yaş sinirler gergin iyi değilim...

Ay bende ayniyim canim ya herseye aglar oldum dun esime dedim oglani cok uzakta bi park var oraya goturelim diye sim git gel busuru yol yakinlarda biyere gideriz dedi niye benim dedigim yerwe gitmiyoz diye oturdum agladim bi guzell sonra dayanamadi goturdu gene bu seferde ben iyice yoruldum 1 saat olmadan geri geldik adam ne dese hakli simdii :kedi:

slm kıslar iyi haftasonları canlarım

Hosgeldin canim a.s.
Nasilsin oglusun nasil kis senin oglan da bugun 9 gunluk oldu dimi
zaman ne cabuk geciyo sizlere gelince bana gelince hic gecmiyoda kaydirigubbakcemile3

sılacım valla biriktirmişim herhalde herşeyi şimdi dışa vuruyorum tüm sıkıntılarımı..sonra ben oğlumu da mutsuz ettim benim gibi annesi olduğu için üzülecek çocuk deyip iyice ağlamamı uzatıyorım...offffffff

Ay bende ayniyim canim ya herseye aglar oldum dun esime dedim oglani cok uzakta bi park var oraya goturelim diye sim git gel busuru yol yakinlarda biyere gideriz dedi niye benim dedigim yerwe gitmiyoz diye oturdum agladim bi guzell sonra dayanamadi goturdu gene bu seferde ben iyice yoruldum 1 saat olmadan geri geldik adam ne dese hakli simdii :kedi:[/QUOTE]

:roflol: valla benimki olsa o yüzden ağladığımı anlasa hayatta götürmez :roflol: evet dün gece itibariyle göbişimde kaçak yırtıklara rastlamış bulunmaktayım acım büyük :a015: bende yırtıklılar kervanına katıldım delikafadulden

Canim artik bugunu sayma 2 gunumuz kaldi ve zaman yaklastikca stresde artiyo tabi ister istemez.Biseycik olmaz 2 gun daha sonra oglusun sana butun agladigin gunleri unutturacak insalah.Ben ilk oglumda agladigim kadar bunda ucte birini bile aglamadim sukur oglum annesinin inadina guler yuzlu eglenceli bi cocuk oldu

Yesica,mehtap,black bi hosgedln bile demediniz bida sizi hosgeldin diyen kötükedihüso

yok artık bi kere ben senden sonra geldim :umursamaz: gelirsem var ya orayaaa :tomato::tomato: :tomato: zaten merhaba demeden cup diye daldım olaya :roflol:

hoşgeldin fıstığımm opuyorumnanaktan

:roflol: valla benimki olsa o yüzden ağladığımı anlasa hayatta götürmez :roflol: evet dün gece itibariyle göbişimde kaçak yırtıklara rastlamış bulunmaktayım acım büyük :a015: bende yırtıklılar kervanına katıldım delikafadulden[/QUOTE]

hoşgeldinn :roflol: ben bu kervanın başını çekiyorum . :içelim:

Benim aglama sebebim belliydi zaten ortada bisey yoktu kendinede dedim niye benim dedigim yere gidilmiyo dedi sonra basladim musluklari acmayaa sempatiksalakcinni
Elimde degilki canim normalde cok az aglayan biriyim ben bunuda esim bilir o yuzden anlayisla karsiladi yoksa benimkide hamile olmasam asla goturmezz kaydirigubbakcemile3

Hayirli olsun bakalim catlaklar artik sende bizdensinn :lepi:

:roflol: valla benimki olsa o yüzden ağladığımı anlasa hayatta götürmez :roflol: evet dün gece itibariyle göbişimde kaçak yırtıklara rastlamış bulunmaktayım acım büyük :a015: bende yırtıklılar kervanına katıldım delikafadulden[/QUOTE]

son 1 haftada golleri yedim bende yaa bir sürü yırtığım varrrrrrrakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…