2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ana ne zaman yurumeye basladi kis o cadi daha 9 aylik degilmi masallah masallah 41 kere masallah benim fistik kizimaaa
Evlat tadi bambaska ya bazen bende cok sikiyorum mertimi severken anne yeter deyip kaciyo esekkk kaydirigubbakcemile3

9. ayın içinde yürümeye başlamıştı canım bi ara yazmıştım demekki sen kaçırdın orayı çok sıkma kız mertimi

İyiyim canım çok şükür herşey yolunda,normal olucak inş.
Benimde ara ara belimden doğru giriyor ama fazla sürmüyor.
Siteye ben geliyorum kızlar olmuyo.Öle işte...opuyorumnanaktan

Sevindim canim herseyin normal olduguna insallah sonuna kadar da bi sorun cikmaz ve normal dogum yapar alirsin oglusunu kucagina kolayliklaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlarrr ben doğurdum bugün.şimdi hastanedeyim...

Canim gozun aydin allah anali babali buyutsun insallah bebeni:Saruboceq:
Nasil oldu dogumun sancin ne zaman geldi?
Bebis nasil kac kg dogdu?
Bide hastaneden nasi yazabiliyon bizim burda cep tel kullanmak bile yasakk bilmiyorumkismile

kızlarrr ben doğurdum bugün.şimdi hastanedeyim...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya ne bu şakamı güzelim gelen ben doğurdum dio :):):)
doğum hikayesini istiyoruzzzzz

Allahım ay şoktayım ne güzel canım ya Allah analı babalı büyütsünnnnnnnn

Black benim içimden geçiyordu sen bu işi ticarete bağlarsın aertık die.:)

waalllaa yapcak gibiyim :)))

Ayy tamam sen kutu sekline karar veresiye kiz dogar kesin hastane cantasi hazirlama isine dönmesindee :roflol:
Abinler falanda mi yapti kis demekki zevkli is iyi para kazandirirsa niye olmasinn yerimseniben

bebiş olmasa yapardım canım ya walla çok zevkli iş ama aklımın bir koşesine yazdım gelecek için bir de kücük bir dairemiz var bizim dükkat formatında orası boş eşim dedi atolye yaparsın orayı :))) bebek şekeri kurabiyesi...

9. ayın içinde yürümeye başlamıştı canım bi ara yazmıştım demekki sen kaçırdın orayı çok sıkma kız mertimi

Kacirmisim gercekten canim ama sasirdim valla masallah basagima 9 aylikken yurumek her bebgin harci degildir yanii

kızlar gercekten doğurdum.sezeryan spinal oldum.simdi ağrılarım çok var ya

Acilmi oldu canim doguma girmen öncesinde söylememistin sanirim sezeryan olucam falan diye.
Anlatsana bi nasi oldu dogum olayi kis merakta birakma bizi.
Agri kesici vermiyolarmi agrilarini kesmek icinn bilmiyorumkismile

Ohh simdiden meslek hazir desene canim aslinda cok guzel olur hem zevk aldiginn isi yapip hemde para kazanmakk :lepi:

kızlar gercekten doğurdum.sezeryan spinal oldum.simdi ağrılarım çok var ya

ayyyyyyyy bende ilaç bile fayda etmiyodu annem annem diye ağlıyodum bende spinal oldum canım rabbim ağrısını acısını göstermesin aslında ameliyattan sonra başını 3 saat boyunca dik tutmaya çalışmak lazımmış benim ağrılarım kemikleri bile ağrıtıyodu çok kötüydü ilaç alınca geçiyomu canım ağrınmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım dün gece saat 1 de aniden sularım geldi.acele hastaneye geldik.kanamamda gelmişti.doktoruma telefon ettik.doktorumda hastanede sansıma nöbetcıymiş....sabah 7 buçuga kadar bekledik.ve bebişim doğdu..3400gr.saniye saniye videoya çekti hemşire arkadas...simdi bilgisayara yukledik..onu seyrediyoruz

aaaaaaaaaaa bizde istiyoz yaaa:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…