blacksiya çok sevindim inşaallah normal doğum olurda bi ıkınmayla sağlıklı bi şekilde kurtulursun kucağına alıp doya doya kokla emi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biz de var ya nasıl atladık hemennn :roflol:
inşallah normal doğum yaparsınız kızlar ben iki kızımıda evde doğurdum allah hepimize meryem anamız gibi kolay doğumlar nasip etsin
özel bi hastanenin baş ebesi geldi canım eve doğuma o kadar rahattı ki kendi evimin rahatlığı süperdi yani ama bu seferkini hastanede doğuracağım:çok üzgünüm:amin canım da evde nasıl doğurdun anlamadım nasıl cesaret ettin canım ya bravo walla
esra biliysun zaten benim gözü kapalı yapar muayeneyi. çok abartmaya gerek yok temizliği kaydirigubbakcemile3
inşallah normal doğum yaparsınız kızlar ben iki kızımıda evde doğurdum allah hepimize meryem anamız gibi kolay doğumlar nasip etsin
dikkat etmek lazım haklısın canım..esracım karnımdan baktı vajinal değil.. sevindim atesinin düşmesine dıkkatlı olun kızlar geldi bahar ayları tam hastalık vaktı Allah korusuuuuuuuunn
ohh be bi ben değilmişim meraklı olan,canım yesica olumunekankayizsmileblscim aslında esranın sorduğu soruyu ben de soracaktım. ama nası olsa benim gibi meraklısı vardır diye sustum. esram sağolasın sayende merakımı giderecem
evet kızlar hatta ben korktum alltan muayene adicek diye hiç hazırlamamıstım kendimilmaz:
ama karnımdan baktı allahtan 2.3 cm dedi bu aylar 4.cmden kucuk olsun ısterız dedi hatta
özel bi hastanenin baş ebesi geldi canım eve doğuma o kadar rahattı ki kendi evimin rahatlığı süperdi yani ama bu seferkini hastanede doğuracağım:çok üzgünüm:
e supermıs valla masalah masalahh masallahhhhhh :Saruboceq:
evet canım gördüm sağolasın. çatı falan dedin herşeyi unuttumeyvahedigeldismile
:roflol:
:roflol:delikafadulden:teytey:bebişlerimiz içinnn
ayyyy aslında doğrusu evde doğummus bende dsmart var onun 59. kanalında yurtdısındaki doğumları veriyorlar hepsi evde doğuruyor doktor ve ebe esliğinde tabi.. monitorler falanda oluyor ama..
hatta kimi evine şişme orta boy havuz koyup doğuruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?