2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cooooookkkk tesekkur ederım Sedef ay inş. dediğin gibi olurrr aminnnnnnn

biz de var ya nasıl atladık hemennn :roflol:

yok güzelim bende çok sasırdım birbirimizden öğrencez hep

esra biliysun zaten benim gözü kapalı yapar muayeneyi. çok abartmaya gerek yok temizliği kaydirigubbakcemile3

inşallah normal doğum yaparsınız kızlar ben iki kızımıda evde doğurdum allah hepimize meryem anamız gibi kolay doğumlar nasip etsin

esracım karnımdan baktı vajinal değil.. sevindim atesinin düşmesine dıkkatlı olun kızlar geldi bahar ayları tam hastalık vaktı Allah korusuuuuuuuunn

blscim aslında esranın sorduğu soruyu ben de soracaktım. ama nası olsa benim gibi meraklısı vardır diye sustum. esram sağolasın sayende merakımı giderecem

evet kızlar hatta ben korktum alltan muayene adicek diye hiç hazırlamamıstım kendimilmaz:

ama karnımdan baktı allahtan 2.3 cm dedi bu aylar 4.cmden kucuk olsun ısterız dedi hatta

esra biliysun zaten benim gözü kapalı yapar muayeneyi. çok abartmaya gerek yok temizliği kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:

inşallah normal doğum yaparsınız kızlar ben iki kızımıda evde doğurdum allah hepimize meryem anamız gibi kolay doğumlar nasip etsin

cesaretine hayran kaldım valla alkisalkisalkis

esracım karnımdan baktı vajinal değil.. sevindim atesinin düşmesine dıkkatlı olun kızlar geldi bahar ayları tam hastalık vaktı Allah korusuuuuuuuunn
dikkat etmek lazım haklısın canım..
karından çatı muayenesi oluyormuş,yaşadıkk :)))

blscim aslında esranın sorduğu soruyu ben de soracaktım. ama nası olsa benim gibi meraklısı vardır diye sustum. esram sağolasın sayende merakımı giderecem
ohh be bi ben değilmişim meraklı olan,canım yesica olumunekankayizsmile

özel bi hastanenin baş ebesi geldi canım eve doğuma o kadar rahattı ki kendi evimin rahatlığı süperdi yani ama bu seferkini hastanede doğuracağım:çok üzgünüm:

ayyyy aslında doğrusu evde doğummus bende dsmart var onun 59. kanalında yurtdısındaki doğumları veriyorlar hepsi evde doğuruyor doktor ve ebe esliğinde tabi.. monitorler falanda oluyor ama..

hatta kimi evine şişme orta boy havuz koyup doğuruyor..

kızlar zaten catı muayenesi alttan yapılıo demekki benımkı erken diye baktı herhalde

yani kaçarımız yok kızlarrrrrrrrrrr

evet canım gördüm sağolasın. çatı falan dedin herşeyi unuttumeyvahedigeldismile

blacksiya benim eltim 3 tanesi evde doğurdu ebe çağırdı dikişsiz hiç bişey yokguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…