oğluşum çok iyi bense hiç yatmadımayakta geçirdim eşime diyorumki ya ben lohusaydım demi yani hiç anlamadım lohusalığımı canım inşallah sizde doğumdan sonra hemen ayaklanırsınızoo hoşgeldin canım opuyorumnanaktan. nasılsın erenefe nasıl bakalım. iyi mi sağlığı? toparlandı mı biraz
Canim artik bugunu sayma 2 gunumuz kaldi ve zaman yaklastikca stresde artiyo tabi ister istemez.Biseycik olmaz 2 gun daha sonra oglusun sana butun agladigin gunleri unutturacak insalah.Ben ilk oglumda agladigim kadar bunda ucte birini bile aglamadim sukur oglum annesinin inadina guler yuzlu eglenceli bi cocuk oldu
yok artık bi kere ben senden sonra geldim :umursamaz: gelirsem var ya orayaaa :tomato::tomato: :tomato: zaten merhaba demeden cup diye daldım olaya :roflol:
hoşgeldin fıstığımm opuyorumnanaktan
hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrr(kusura bakmayınn)
kızım ben bunlaımdayım kafam kazan gibiiiii
oğluşum çok iyi bense hiç yatmadımayakta geçirdim eşime diyorumki ya ben lohusaydım demi yani hiç anlamadım lohusalığımı canım inşallah sizde doğumdan sonra hemen ayaklanırsınız
blacksiya ya kız bana ne o kayboldu kaydirigubbakcemile3
Bende merhaba demeden konuya daldigin icin benden sonra geldin sandim yaa sende hosgeldin o zamannn selamsiz sakirrr :roflol::1hug:
hoşbulduk canım ay bende ne sevinmiştim yok diye akşam suratım düşük gezdim evde eşimde bu doğann kanunu canım olur kolay değil diyo canım ya tesellisi ona düştü opuyorumnanaktan[/QUOTE .!.:ay ölemiymişşş kanun muymuş :roflol: doğa kanunları da hep zavallı kadınlara işliyo offf offff
ayyy inşallah benim oğluşumda güzleryüzlü olurr
Canim herseyin iyisini dusunn surda kac gunun kaldiki son gunlerde yapma bu iskenceyi kendinede oglusunadaalmaz:
aa lütfen şakireeee bayanssulusmile
Insallah canim ya :Saruboceq:
Benim oglus almanca bilmiyo daha parktayiz dun kendi diliyle sacma sapan seyler söyleyerek almanlarla arkadaslik kurmaya calisiyo öldük gülmekten esimlee :roflol:
Cocuklarda bön bön yuzune bakiyo tabi ne diyo bu diyee :roflol:
kızlar bişey sorcm ya benim kızın beşiğini teyzesi alcak ama park yatak mı yoksa büyüyen beşiklermi daha kullanışlı ben park yatakları daha sevimli ve kullanışlı buldum ama ne bileyim sağlammı kullanan varmı kk da genelde park yataktan memnun kadınlar ama sizler nasıl aldınız :uhm: büyüyen beşik mi park yatak mı
kızlar bişey sorcm ya benim kızın beşiğini teyzesi alcak ama park yatak mı yoksa büyüyen beşiklermi daha kullanışlı ben park yatakları daha sevimli ve kullanışlı buldum ama ne bileyim sağlammı kullanan varmı kk da genelde park yataktan memnun kadınlar ama sizler nasıl aldınız :uhm: büyüyen beşik mi park yatak mı
:roflol: :roflol: :roflol: ay çok tatlı maşallah
Insallah canim ya :Saruboceq:
Benim oglus almanca bilmiyo daha parktayiz dun kendi diliyle sacma sapan seyler söyleyerek almanlarla arkadaslik kurmaya calisiyo öldük gülmekten esimlee :roflol:
Cocuklarda bön bön yuzune bakiyo tabi ne diyo bu diyee :roflol:
haklısınolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?