2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oo hoşgeldin canım opuyorumnanaktan. nasılsın erenefe nasıl bakalım. iyi mi sağlığı? toparlandı mı biraz
oğluşum çok iyi bense hiç yatmadımayakta geçirdim eşime diyorumki ya ben lohusaydım demi yani hiç anlamadım lohusalığımı canım inşallah sizde doğumdan sonra hemen ayaklanırsınız

ayyy inşallah benim oğluşumda güzleryüzlü olurr

yok artık bi kere ben senden sonra geldim :umursamaz: gelirsem var ya orayaaa :tomato::tomato: :tomato: zaten merhaba demeden cup diye daldım olaya :roflol:

hoşgeldin fıstığımm opuyorumnanaktan

Bende merhaba demeden konuya daldigin icin benden sonra geldin sandim yaa sende hosgeldin o zamannn selamsiz sakirrr :roflol::1hug:

hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrr(kusura bakmayınn)
kızım ben bunlaımdayım kafam kazan gibiiiii

Canim herseyin iyisini dusunn surda kac gunun kaldiki son gunlerde yapma bu iskenceyi kendinede oglusunadaa lmaz:

hoşgeldinn :roflol: ben bu kervanın başını çekiyorum . :içelim:[/QUOTE]

hoşbulduk canım ay bende ne sevinmiştim yok diye akşam suratım düşük gezdim evde eşimde bu doğann kanunu canım olur kolay değil diyo canım ya tesellisi ona düştü opuyorumnanaktan

oğluşum çok iyi bense hiç yatmadımayakta geçirdim eşime diyorumki ya ben lohusaydım demi yani hiç anlamadım lohusalığımı canım inşallah sizde doğumdan sonra hemen ayaklanırsınız

yerim ben onun minnacık suratını aman maşallah canım hem erenefemize hem de sana. misafirin yanında falan çok gezme. nazar falan olur a.s sağol canımman dualarında bizi eksik etme. çünkü sabaha kadar kabus görüyorum korkudan nasıl doğum yapacam.:Saruboceq: allahım yardım et bize

blacksiya ya kız bana ne o kayboldu kaydirigubbakcemile3

O zaten dun geceden bi samar borclu bana.
Bakiyom online ama ortada yok simdide gene online ama sesi cikmiyo etti iki samarr black geldinmi yedin samarlarii klava:

Kis isin varsa kapa pc yide bizde beklemeyelim balck var yazcak diyee :umursamaz:

Bende merhaba demeden konuya daldigin icin benden sonra geldin sandim yaa sende hosgeldin o zamannn selamsiz sakirrr :roflol::1hug:

aa lütfen şakireeee bayanssulusmile

hoşbulduk canım ay bende ne sevinmiştim yok diye akşam suratım düşük gezdim evde eşimde bu doğann kanunu canım olur kolay değil diyo canım ya tesellisi ona düştü opuyorumnanaktan[/QUOTE .!.:
ay ölemiymişşş kanun muymuş :roflol: doğa kanunları da hep zavallı kadınlara işliyo offf offff

kızlar bişey sorcm ya benim kızın beşiğini teyzesi alcak ama park yatak mı yoksa büyüyen beşiklermi daha kullanışlı ben park yatakları daha sevimli ve kullanışlı buldum ama ne bileyim sağlammı kullanan varmı kk da genelde park yataktan memnun kadınlar ama sizler nasıl aldınız :uhm: büyüyen beşik mi park yatak mı

ayyy inşallah benim oğluşumda güzleryüzlü olurr

Insallah canim ya :Saruboceq:
Benim oglus almanca bilmiyo daha parktayiz dun kendi diliyle sacma sapan seyler söyleyerek almanlarla arkadaslik kurmaya calisiyo öldük gülmekten esimlee :roflol:
Cocuklarda bön bön yuzune bakiyo tabi ne diyo bu diyee :roflol:

[

ay ölemiymişşş kanun muymuş :roflol: doğa kanunları da hep zavallı kadınlara işliyo offf offff[/QUOTE]

dur ya ben ona bi fırsatını bulursam bi doğa kanunu uygulayam da aklı başına gelsin :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol: ay çok tatlı maşallah

Buyuyen besik bence daha kullanisli.Park yataklar sadece bebeklik icin ilersindede oyun oynayabilir tabi icinde ama yine yuruyene kadar yanlizca.

Madem teyzesi hediye alicak yigenine kalici ve kullanisli bisey olsun derimm

bende kararsız kalmıştım ama sonra normak karyola aldım...park yataklardan herkes memnun aslında...büyüyen yatağı da sonra ona uygun oda yapamam oğluş büyüdüğünde oda takımı alırım diye almadım...

:roflol: :roflol: :roflol: ay çok tatlı maşallah

Cocuklar biseyleri kesfetmeye basladigi andan itibaren basli basina bi komedi makinasi oluyorlar canim.
Bunu kizin dogunca cok iyi anlicaksin onlarla bir sende cocuk olup gidiyosun gamyoncuiremsu

olsun bak çocuk girişken ne güzel...
bende almanyaya gitmiştim ama ülkem bambaşka değişmem..:))
bizim akrabalar hep orada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…