2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

olsun bak çocuk girişken ne güzel...
bende almanyaya gitmiştim ama ülkem bambaşka değişmem..:))
bizim akrabalar hep orada...

Oooo masallahi var oglumun o konuda hangi parka gidersek gidelim parktaki herkes arkadasidir onun
Anasina cekmemis o konuda hic ben otururum biri gelir yanasir konusursa anca konusurum yoksa tanimadan yanasama hic boshayallersmile

Ulkemiz hicbir yerle degisilmez tabiki canim yolun buralara dusecek olursa haber ver banada beklerimmm kis belki ogluslarin dogum gunlerini kutlariz beraber belli mi olurr :hooray:

Kislar esim uyandi az onla ilginelip geliyomm opuyorumnanaktan

sıla sen korse aldın mı?
ben dr sordum sadece göbek olandan alayımmı diye al dedi yanında getir belki takarız dedi.bende baktım korseler çok sıkı ya nasıl takıcam bilemedim dikişleri patlatırım..annemde ilk zaman çarşafla saralım sonra korse tak diyor..

inşallah canım belli mi olur denk gelir...:))
sende buralara gelirsen beklerim..arabayla gelirseniz kesin geçersiniz zaten buradan..:)

teşekkürler sılam ve mhtp bakalım artık araştırdığım kadarıyla park yataklar daha genişmiş ve bebekler biraz büyüyünce daha rahat ediyorlarmış diğer beşiklede dönünce çarpma biraz büyüyünce sarkma düşme riski dah fazlaymış bide ben kiracıyım portatiflik açısında sanki park daha kullanışlı gibi gelmişti ama anneme çok güldüm park yatağı duyunca sakın o çukura koyma çocugu o ne öyle hiç güzel değil etrafı bez diyo kadın ya sırnaşık şey

canım ben karyola aldım. ama bikaç ay odamda yatıracağım için şu sepetlerden alıcam. ama bambularından değil tabi. 130 liralık falan

ya yesica bende kabus görüyorum artık hep kan revan içindeyim eyvahedigeldismile daha bu gece gördüm kafamçokkarıştı ama normalmiş bu aralar rüya görmek hormonal değişiklikler ve bilinçaltı :CüvCüv:

aynılarından bende görüyorum ama genelde aynı rüya korkudan sancım gelmiyor hep onunla uğraşıyorum

ay canı herhalde 9 doğurmak bu olsa gerek ben gece rüya görünce sabah ilk işim yatağımı kaldırıp bakamak oldu ya acaba kanamam mı var diye delikafadulden

benim ilk işim acaba hareket ediyormu diye bakmak oluyo uykumda ezicekmişim gibi geliyo. Bu o kadar bilinç altıma işlemişki hangi şekilde uykuya dalıyorsam serçe parmağımın durduğu yere kadar o şekilde uyanıyorum netice tutuluyor her bir yerimsempatiksalakcinni

canım bende cok duşundum ama bana hep portatıf yataklar ıtici geldi cok cukur ve emanet gıbi bende kiracıyım ama olsun mobılya beşik aldım zaten benım mısafır odam yok salonum var baska bı eve tasınsamda sıgarız yani artı babası kıracıyız falan demeden 5-6 aylıga kadar yatsın dıye kucuk sallanır agactan beşik almış bide salona yatak odasına goturmek ıcın delikafadulden

günaydın kızlarr bebeklerimizin odaları hazırlanmaya başlamış anlaşılan :) ben daha bişey yapmadım.bir oğlum daha var şimdi kızım olucak nasip olursa yani bir çocuk odası var evimde şuan da 2. nereye sığdırabilrim..o yüzden park yatak alıcam çokta kullanışlı bence

kızlar hazırlayın artık yatakları falan..şunun şurasında ne kaldı..son günlerde de iyice ağırlaşacaksınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…