olsun bak çocuk girişken ne güzel...
bende almanyaya gitmiştim ama ülkem bambaşka değişmem..:))
bizim akrabalar hep orada...
Oooo masallahi var oglumun o konuda hangi parka gidersek gidelim parktaki herkes arkadasidir onun
Anasina cekmemis o konuda hic ben otururum biri gelir yanasir konusursa anca konusurum yoksa tanimadan yanasama hic boshayallersmile
Ulkemiz hicbir yerle degisilmez tabiki canim yolun buralara dusecek olursa haber ver banada beklerimmm kis belki ogluslarin dogum gunlerini kutlariz beraber belli mi olurr :hooray:
kızlar bişey sorcm ya benim kızın beşiğini teyzesi alcak ama park yatak mı yoksa büyüyen beşiklermi daha kullanışlı ben park yatakları daha sevimli ve kullanışlı buldum ama ne bileyim sağlammı kullanan varmı kk da genelde park yataktan memnun kadınlar ama sizler nasıl aldınız :uhm: büyüyen beşik mi park yatak mı
yerim ben onun minnacık suratınıaman maşallah canım hem erenefemize hem de sana. misafirin yanında falan çok gezme. nazar falan olur a.s sağol canımman dualarında bizi eksik etme. çünkü sabaha kadar kabus görüyorum korkudan nasıl doğum yapacam.:Saruboceq: allahım yardım et bize
bende hazırlanayım malum kursa gidcm
ya yesica bende kabus görüyorum artık hep kan revan içindeyim eyvahedigeldismile daha bu gece gördüm kafamçokkarıştı ama normalmiş bu aralar rüya görmek hormonal değişiklikler ve bilinçaltı :CüvCüv:
aynılarından bende görüyorum ama genelde aynı rüya korkudan sancım gelmiyor hep onunla uğraşıyorum
ay canı herhalde 9 doğurmak bu olsa gerek ben gece rüya görünce sabah ilk işim yatağımı kaldırıp bakamak oldu ya acaba kanamam mı var diye delikafadulden
yok canım ben diğer senelere göre bu sene biraz hazırlandım inş. bu sene olurda kurtulurum şu sınavdan ya :Saruboceq:
teşekkürler sılam ve mhtp bakalım artık araştırdığım kadarıyla park yataklar daha genişmiş ve bebekler biraz büyüyünce daha rahat ediyorlarmış diğer beşiklede dönünce çarpma biraz büyüyünce sarkma düşme riski dah fazlaymış bide ben kiracıyım portatiflik açısında sanki park daha kullanışlı gibi gelmişti ama anneme çok güldüm park yatağı duyunca sakın o çukura koyma çocugu o ne öyle hiç güzel değil etrafı bez diyo kadın ya sırnaşık şey
günaydın kızlarr bebeklerimizin odaları hazırlanmaya başlamış anlaşılan :) ben daha bişey yapmadım.bir oğlum daha var şimdi kızım olucak nasip olursa yani bir çocuk odası var evimde şuan da2. nereye sığdırabilrim..o yüzden park yatak alıcam çokta kullanışlı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?