slm kızlar ben 2010 temmuz annesiyim 3 temmuz son doğum tarihimiz ama dr haziranda bekliyorum bebeğidedi içim birtuhaf RABBİM hepimizi bir avazda kurtarsın sağlıkla gelsin minik meleklerimizzz
evet canım sen büyük ihtimalle haziran annesi olursun....sağlıkla bir avazda inşallah..
bende sata göre 6 haziran günüm ama 26mayısta sezeryan olucam...[/QUOTmehtap sezeryan olmayı sen mı ıstedın doktorun mu soyledı neye gore sezeryan dedı bende oumuzdekı hafta catı muayenesı olcam acaba bana sezeryan der mı dıye duşunuyorum
selam kıslarrrrrrrr doktorum haziran başı alırız dedi bebişimi normalde 24 hazirandı ama erken dogum riskim vardı hapla durduruyolar şuan sancılarımı 37 haftada alıcaklar çok telaşlıyım yaaaaa kafam çok karışık
ayyy kızlarrr dun akşam dedım tamam dogurcam heralde sancıdan oldum allahtan 1 saate kadar gectıde uyudum ayyy bu ufak bı sancıysa gercek dogum sancısı nasıl olur yaaaaa?
2 hafta önce 2 340 gr dı şimdi salı günü kontrolüm var bakalım artık hayırlısı
doğum yaklaştıkça yalancı doğum sancılarıda olabilir canım dikkat et kendineopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sedefacım şimdi ben gogus kremı alıcamda hangi marka iyi bılıomusun bıde bu krem logusalıkta agrıyı yarayımı onluyor
canım ben ilk hamileliğimde değilde 2. hamileliğimde çok berbattım resmen kanıyodu ve yara olmuştu bitkisel bi krem kullanmıştım emzirirken silmene gerek kalmıyodu çok şükür iyileşti PureLan kullanmıştım bitkisel canım önceden kullanmadım yara olunca almıştım inşaallah seninkiler yara olmadan güzel güzel emzirirsin kullanmana gerek kalmaz canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay öle senaycım ama ne bilim bide 2 hafta erken dogum muhabbetinden stres yaptım ama çok şükür iyiim bide bu aralar karnım küçülmüş gibi geliyo artık tik oldum herşeyi takıyorum ne bilim yaaaa rbbim herşeyin hayırlısını versin
kızlar merhaba nasılsınız bakalım Şeniz yerimseniben
kızlar dua edin olur mu doktora gidicem bugün doğum tarhini vericek bakalım nts ye giricem hem :bbo:
delikafadulden delikafadulden
ay öle senaycım ama ne bilim bide 2 hafta erken dogum muhabbetinden stres yaptım ama çok şükür iyiim bide bu aralar karnım küçülmüş gibi geliyo artık tik oldum herşeyi takıyorum ne bilim yaaaa rbbim herşeyin hayırlısını versin
ayyy kızlarrr dun akşam dedım tamam dogurcam heralde sancıdan oldum allahtan 1 saate kadar gectıde uyudum ayyy bu ufak bı sancıysa gercek dogum sancısı nasıl olur yaaaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?