2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ben 2010 temmuz annesiyim 3 temmuz son doğum tarihimiz ama dr haziranda bekliyorum bebeğidedi içim birtuhaf RABBıM hepimizi bir avazda kurtarsın sağlıkla gelsin minik meleklerimizzz

slm kızlar ben 2010 temmuz annesiyim 3 temmuz son doğum tarihimiz ama dr haziranda bekliyorum bebeğidedi içim birtuhaf RABBİM hepimizi bir avazda kurtarsın sağlıkla gelsin minik meleklerimizzz

evet canım sen büyük ihtimalle haziran annesi olursun....sağlıkla bir avazda inşallah..
bende sata göre 6 haziran günüm ama 26mayısta sezeryan olucam...

ayyy kızlarrr dun akşam dedım tamam dogurcam heralde sancıdan oldum allahtan 1 saate kadar gectıde uyudum ayyy bu ufak bı sancıysa gercek dogum sancısı nasıl olur yaaaaa?

selam kıslarrrrrrrr doktorum haziran başı alırız dedi bebişimi normalde 24 hazirandı ama erken dogum riskim vardı hapla durduruyolar şuan sancılarımı 37 haftada alıcaklar çok telaşlıyım yaaaaa kafam çok karışık

canım bence telaş yapma bebişte üzülmesın bebışının saglıgı icin demekkı bunlar gereklı hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın inş 37 haftalıkken genelde alıyorlar zaten sezeryanla bebegı fazla tutmuyorlar kac kılo bebegın?

2 hafta önce 2 340 gr dı şimdi salı günü kontrolüm var bakalım artık hayırlısı

ayyy kızlarrr dun akşam dedım tamam dogurcam heralde sancıdan oldum allahtan 1 saate kadar gectıde uyudum ayyy bu ufak bı sancıysa gercek dogum sancısı nasıl olur yaaaaa?

doğum yaklaştıkça yalancı doğum sancılarıda olabilir canım dikkat et kendineopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

2 hafta önce 2 340 gr dı şimdi salı günü kontrolüm var bakalım artık hayırlısı

cok iyi canım bence bu haftalarda bebekler cok hızlı kılo alıyorlar benımkı 3 haftada 1 kılo almış tahmınımce 3 kılo olmuştur bebişin ben senın yerınde lsam hıc telaş yapmam o gunu planlarım cunku herşeyın normal zaten 37.haftada alıyorlar normaldede hıc telaşlancak bı durum yok canım doktorun oyle uygun gormş demekkı

sedefacım şimdi ben gogus kremı alıcamda hangi marka iyi bılıomusun bıde bu krem logusalıkta agrıyı yarayımı onluyor

sedefacım şimdi ben gogus kremı alıcamda hangi marka iyi bılıomusun bıde bu krem logusalıkta agrıyı yarayımı onluyor

canım ben ilk hamileliğimde değilde 2. hamileliğimde çok berbattım resmen kanıyodu ve yara olmuştu bitkisel bi krem kullanmıştım emzirirken silmene gerek kalmıyodu çok şükür iyileşti PureLan kullanmıştım bitkisel canım önceden kullanmadım yara olunca almıştım inşaallah seninkiler yara olmadan güzel güzel emzirirsin kullanmana gerek kalmaz canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay öle senaycım ama ne bilim bide 2 hafta erken dogum muhabbetinden stres yaptım ama çok şükür iyiim bide bu aralar karnım küçülmüş gibi geliyo artık tik oldum herşeyi takıyorum ne bilim yaaaa rbbim herşeyin hayırlısını versin

saol canım eczanede vardır heralde demi ben her ihtımale karşı alayım cok kotu bışey yaaa şimdiden hassas yara falan yok nekadar acıyor bıde yara oldugunu duşunemiyorum...akannehir

canım karnım benımde kuculdu annem dıyorkı bebek artık yavaş yavaş asagıya ınıyor toparlanıyor dıyor canım valla bışey kafana takma stres yaparsan bebegınde kılo almaz baaakkk bende cok hızlı kılo alıyordum 3 haftada 500 gr almışım dedım bebek şimdi kılo almamıştır bı baktım 1 kılo almış yani kafaya bişey takmamak gerekıyor bı yandan iyi duşun bebegını kucagına alacagın gün belli hazırlıgını yaparsın bı bakarsın ki ben cok boş yere uzulmuşüm dersinopuyorumnanaktan

kızlar merhaba nasılsınız bakalım Şeniz yerimseniben
kızlar dua edin olur mu doktora gidicem bugün doğum tarhini vericek bakalım nts ye giricem hem :bbo:
delikafadulden delikafadulden

Nedense banada öle geliyor bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile acaba aşşağıya indikçe bebişler baskı azalıyor ondanmı öle geliyor bilmiyorumkismile

Aynen senaycımyaa ufacık sancılarda bile feryat figan oluyoruz doğuma giderken doğum çantasına ayrıdan yanımızdakilerede kulak tıkaçı almak lazım bence kaydirigubbakcemile3 daha az etkilenirler bari kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…