2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım yaaa bencede ama ufacık sancı bıle kotu yaaaaa artık dayancaz bakalım ne yapalımakannehir

bu arada sen nasıl oldun pamukcum iyileştinmi?

bu arada sen nasıl oldun pamukcum iyileştinmi?

biraz daha iyim canım dün gece kayanamlarda kaldık bugün geldik ama hiç uyuyamadım gece gündüz yatıyorum biraz uyyayım diye okdar uykum olmasına rağmen uyayamıyorumyaa sizin uyku düzeniniz nasıl bu aralar hep kabuslarla uyanıyorum ohaoldumsmile

daha oncede yalancı sancılar oluyordu ama dunku daha bı beterdı ama allahtan gectiii

nasıl oluyor canım benim mesela öle oluyorumki bazen geceleyin sağımdan soluma dönemiyorum bi sancı giriyor kasıklarıma sanki bi ağırlık vamrış gibi biraz dinleniyorum geçiyor hatta o sırada nefesim bile kesiliyor bazen senin nasıl oldu sancın bilmiyorumkismile

ben gece 10 kere tuvalete kalkıyorumdur bacaklarım agrıyor ama kabus falan gormuyorum dun gece sancılardan dolayı bışeyler gordum ruyamda ama hatırlamıyorumklava:yani uykumu tam alamıyorum :1no2:

benımde karnım dugumlenıyooo gıbı oluyor tabıkı nefes darlıgı falan oluyor ama benım genelde gobegımde agrı oluyor karnım aşagıya daha duşmedı belkı ondan kasıgımda agrı olmuyor canım ama dun daha farklıydı ne bıleyım sankı cocuk rahatsızmış cıkmak ıstıyormuş gıbı bilmiyorumkismile

hımmm CADIARZU CADIARZU göbeğinde ağrı oluyorsa yalancı sancı değildir o be kuzum kasıklarda olursa adet olucakmışssın gibi ozman o oluyor ..
iyidi uzun zmandır uykularım düzene girmişti ne zmanki grip oldum yine düzensizleşti uykularım... wc olayına gelince uykum okdar ağırdırki aslında benim bütün gece kalkmam wc ye ama bu aralar gitmediğimde kasıklarımda okdar ağrı oluyorki ister istemez gidiyorum
bebiş aşağıda indiya rahatsız oluyor heralde bilmiyorumkismile

hadi yaaaa kasıgımda bugune kadar hıc agrım olmadı belım ve gobegımde cuma gunu bışey cıkmazsa nst ye gırcem catı muayenesı var ben bı soyleyım doktora bakalım ne cıkcak:kedi:

Slm kislarr opuyorumnanaktan

Kislar bende öyle bi heycan varki bugun pazar aksam oldu yine 2 gun kaldi sadece ayy elim ayagim tutmuyo bazen dogum ani aklima geldikcee eyvahedigeldismile

kızlar merhaba nasılsınız bakalım Şeniz yerimseniben
kızlar dua edin olur mu doktora gidicem bugün doğum tarhini vericek bakalım nts ye giricem hem :bbo:
delikafadulden delikafadulden

Canim dularimiz seninle insallah guzel haberlerle gelirsin gerii:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldııın sılammm senın bıde ıkıncı dogumu bız ne yapalım gercı ha bır ha ıkı farketmez ama bızım nezaman dogurcagımız bıle bellı deıl

Kislar bende öyle bi heycan varki bugun pazar aksam oldu yine 2 gun kaldi sadece ayy elim ayagim tutmuyo bazen dogum ani aklima geldikcee eyvahedigeldismile

takma kafana hayatım hiç bişey olmıcak inşallah.hem bebeğine kavuşcaksın hem de hafifliceksin.benimde ilk doğumum çok zor du ama unutuyor insan onları kucağına alınca :)

canım seninde bebişine kavuşmana çok az kalmış bak bende heyecanlandım senin adına allah yardımcın olsun dualarım seninle ben kurtuldum üstümden büyük bi yük kalktı

doğumun biri ikisi yok ki nadir görülüo 2. yi kolay doğuran.benim oğlum 12 yaşında dr um bünye tamamen dogumu unutmuş diyor yani yıllar sonra dogurmamış gibi oluyormuşuz..buda zor oılabilirmiş ama mecbur anne olmak kolay değil çekicez artık (

hadi yaaaa kasıgımda bugune kadar hıc agrım olmadı belım ve gobegımde cuma gunu bışey cıkmazsa nst ye gırcem catı muayenesı var ben bı soyleyım doktora bakalım ne cıkcak:kedi:

inşallah iyi haberlerle gelirsin canım herşey yolunda gider inşallah ALLAH hepimize yardım etsinde kuzularımız sağ salim alalım kucağımıza :Saruboceq:

hoşgeldııın sılammm senın bıde ıkıncı dogumu bız ne yapalım gercı ha bır ha ıkı farketmez ama bızım nezaman dogurcagımız bıle bellı deıl

Hosbuldum canim...
Inan belli olmamasi daha iyi simdi ben gununu b iliyorum ya ne gunler bitiyo nede heycan ama ilkinde normal dogumu bekledim bende sizler gibi hic bu kadar heycan yoktu cunki bisey belli degildi.
Hem ikinci cocuk daha farkli oluyomus ilkinde anca ikinciye hamile kaldiginda sanlarsin canim sen bu oglusu dogurda sag saglim ikinciye hamilekalirsan kulaklarimi cinlatirsin artikk sila hakliymis diye kaydirigubbakcemile3

ayyy ınş ıkıncıyı kalırımda kulaklarını cınlatırım ne bıleyım bende belırsızlıklerden nefret edıyorum yaaaa tabi sende gununu bılıyorsun bu sefer oda bı heyecan ne bıleyım işte sılaaaamm yaaaaakannehir

takma kafana hayatım hiç bişey olmıcak inşallah.hem bebeğine kavuşcaksın hem de hafifliceksin.benimde ilk doğumum çok zor du ama unutuyor insan onları kucağına alınca :)
Canim benimde ilk dogumum cok zordu genel anestesizle sezeryan oldum,gögüslerim yara oldu kanadi,bel agrim felaketti cok kotuydu ya ilk 1 ayi.
Simdi o acilar aklima geldikce aynilari yasicami bilmek korkutuyo benii ikinci dogumlar bu yuzden belkide daha zor cunki onceden basina gelicekleri biliyosunnakannehir

canım seninde bebişine kavuşmana çok az kalmış bak bende heyecanlandım senin adına allah yardımcın olsun dualarım seninle ben kurtuldum üstümden büyük bi yük kalktı

Evet talarcim ya azicik kaldi bende de heycan hat safhadaa bilmiyorumkismile
Allah razi olsun canim dulariniz benle oldugu surece icim hep rahat olucak zatennolumunekankayizsmile
Sen buyuttun bile kis oglusunuu

kııııssslllaaarrr sedef bı gogus kremı markası soyledı yorumlar cok iyi doktorlar bıle tavsıye edıyormuş medela purelan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…