2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallahhhhh hayalcimm inşallahhhhhh yaa benim hayalim ne biliyomusun günümü doldurayım kontoröle diye gideyim aa bi baksınlarrr 6 cm açılmış farkında bile değilimm o ağrıyı sancıyı fark etmemeden hemen epidural anazteziyi olayım bir saat içindede doğum yapayım hemen ne güzel dimi kaydirigubbakcemile3 ee hayal kurması bedava bende kendimi böle avutuyorum napim kaydirigubbakcemile3

Cok guzel bi hikaye yazmissin canimmmm ellerine saglik :roflol:
Keske anlattigin gibi oluverse boshayallersmile

ya kızlar benim avuçlarım içi filan çok kaşınıyor........ biraz önce yağladımm vucudumu bu seferde bacaklarım kaşınmaya başladıı ayy çok snir bozucu gidim banyoya biraz sıcak su tutayım bariii geçmicek yoksa bu kaşıntılarrr :umursamaz:

kızlaaar bu nişan su gelıyoyaaaa mıktarı nekadar baya cokmu kii

Canim nisan kani cok gelmiyor ic camasirini biraz batiriyor bide baya bi kirmizi renkte oluyor.
Su gelmesini hic bilmiyorum benim nisann geldi suyu dogumda patlattilarr ama bi arkadasim anlatmisti fos diye ses cikartip sicacik akiyomus su altindan komple bacaklarin falan islaniyomus bilmiyorumkismile

Pamıkçım Allah gönlüne göre verir inş.
İyi düşünelim iyi olsun.
En son gittiğimde hastanede lavabo da bi bayan vardı öğlen 3 cm miş açılması akşam saatiydi 4 olmuş anca .
Bekleyip duruyodu. Zor yani beklemekte. O yüzden diolarya babalar 9 doğurur diyekaydirigubbakcemile3

hoşgeldin sılammolumunekankayizsmile esranın hikayesini okudun mu canımhihoyyyt
biraz survivor a bakim dedim yesicada gitmiş kaşla göz arasındaklava:
hemşom seninde sesin çıkmıoboshayallersmile

Hosbuldum canim nasilsinn olumunekankayizsmile
Okudum ya ne guzel yazmis öyle gozlerim dolu dolu oldu hemen zatenn mafoldumben
Bende ona bakiyorum simdi biz 1 saat geri oldugumuz icin sizden daha yeni ödül oyununa geldi boshayallersmile
Bu cadilar zati bi var bi yok tam sopaliklarr klava:

Avcunun ici kasininca para gelicek derler ama size paradan daha kiymetli bisey gelcek canim insallahhhh :ecrin_bebek::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…