Ya ama bende taktım kafayı ha nişan geldi gelecek, ha akıntı,ha sancı.
Daha zaman var ama napiim belli de olmaz die.
Hem burası da olmasa naparız. İnsan iyice kös kös oturur. Herkes aynı dilden konuşuyor burda.
Çok hoşsunuz kızlar.
Allah hepimize kolay doğumlar,hayırlı ömürler nasip etsin inşallah.
bu arada adaşım ugramadı inş iyidir gelirse slm söyleyin:))
Slm canlarimmmm opuyorumnanaktan
inşallahhhhh hayalcimm inşallahhhhhh yaa benim hayalim ne biliyomusun günümü doldurayım kontoröle diye gideyim aa bi baksınlarrr 6 cm açılmış farkında bile değilimm o ağrıyı sancıyı fark etmemeden hemen epidural anazteziyi olayım bir saat içindede doğum yapayım hemen ne güzel dimi kaydirigubbakcemile3 ee hayal kurması bedava bende kendimi böle avutuyorum napim kaydirigubbakcemile3
selam canım hoşğeldinn a.s.
Sılacımmm hg nerelerdesin kız sen özlettin kendini
kızlaaaaaaaaarrr ben kactım ıyı geceler
kızlaaar bu nişan su gelıyoyaaaa mıktarı nekadar baya cokmu kii
Slm canlarimmmm opuyorumnanaktan
Kızlar kocişlerin yanına kaçıyor sılacımmkaydirigubbakcemile3
inşallahhhhh hayalcimm inşallahhhhhh yaa benim hayalim ne biliyomusun günümü doldurayım kontoröle diye gideyim aa bi baksınlarrr 6 cm açılmış farkında bile değilimm o ağrıyı sancıyı fark etmemeden hemen epidural anazteziyi olayım bir saat içindede doğum yapayım hemen ne güzel dimi kaydirigubbakcemile3 ee hayal kurması bedava bende kendimi böle avutuyorum napim kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin sılammolumunekankayizsmile esranın hikayesini okudun mu canımhihoyyyt
biraz survivor a bakim dedim yesicada gitmiş kaşla göz arasındaklava:
hemşom seninde sesin çıkmıoboshayallersmile
Pistt su son gunlerde uzak durun bakim eslerinizdenn biz baci kardes gibi olduk artik adamlaa :roflol:
ya kızlar benim avuçlarım içi filan çok kaşınıyor........ biraz önce yağladımm vucudumu bu seferde bacaklarım kaşınmaya başladıı ayy çok snir bozucu gidim banyoya biraz sıcak su tutayım bariii geçmicek yoksa bu kaşıntılarrr :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?