Hosbuldum canim nasilsinnn olumunekankayizsmilesılammmmmmm hoş geldiiiiiinnnnn
opuyorumnanaktan nasrettin hocanın işi beşiğin ardı gurbet mi diyosun yaniii:)
Yeni evli oluncada zor be :kedi:
Pamıkçım Allah gönlüne göre verir inş.
İyi düşünelim iyi olsun.
En son gittiğimde hastanede lavabo da bi bayan vardı öğlen 3 cm miş açılması akşam saatiydi 4 olmuş anca .
Bekleyip duruyodu. Zor yani beklemekte. O yüzden diolarya babalar 9 doğurur diyekaydirigubbakcemile3
ooofffffffffff su doğumun normalide sezeryanı da korkutuyor kızlar beniiiiiiiiii
sılacım saol iyiyimmm sen nasıl oldun?
Ögleden aksama kadar 1 cm cikmi acilmis sadece laelaelaelaelae
Hosbuldum canim nasilsinn olumunekankayizsmile
Okudum ya ne guzel yazmis öyle gozlerim dolu dolu oldu hemen zatenn mafoldumben
Bende ona bakiyorum simdi biz 1 saat geri oldugumuz icin sizden daha yeni ödül oyununa geldi boshayallersmile
Bu cadilar zati bi var bi yok tam sopaliklarrklava:
Sılacımm 2 gün kaldı kızz....
Herşey yolunda giden bi doğum olur inş.
Senin kaygı bizi de aldı heralde pamıkla öle beklioz nişanmı gelio sumu gerçek sancımı yalancımı die iyice bi tuhaf olduk yani eyvahedigeldismile
:1shok::uhm:malesef evede gidememiş heralde öle dolanıodu yazık
iilik canım bildiğin gibi..ayy ben sinir oldum geçen hafta furkanı gönderdiler ya bide savunuolar kendileriniklava: bugünü söylemiyim bari izliosanzemuszemus
Pamıkçım Allah gönlüne göre verir inş.
İyi düşünelim iyi olsun.
En son gittiğimde hastanede lavabo da bi bayan vardı öğlen 3 cm miş açılması akşam saatiydi 4 olmuş anca .
Bekleyip duruyodu. Zor yani beklemekte. O yüzden diolarya babalar 9 doğurur diyekaydirigubbakcemile3
Kızlar kaburgam batıyor oturmaktan.
Yatayım bari herkese iyi geceler...opuyorumnanaktan
Avcunun ici kasininca para gelicek derler ama size paradan daha kiymetli bisey gelcek canim insallahhhh :ecrin_bebek::Saruboceq:
Kızlar kaburgam batıyor oturmaktan.
Yatayım bari herkese iyi geceler...opuyorumnanaktan
tabi böle örneklerde var bilmiyorumkismile saatlerce bekleyipte doğuramanyanlar o sancıyı çekipte açılması olmayanlar tamam ben normak doğum yapmayı çok istiyrum
ama zamanı gelipte sancım vs olmazsa suni sancı ile başlatyalım gelmiyor sancın derlerse
istemiyorum suni sancı gelicekse kendliğinden gelsin gelmezse girrim sezeryana çünki suni sancı sürekli geliyormuş ama kendliğinden olan doğal sanxılar ara ara geliyormuş ne gerek var kendime eziyet ettirtmeye eyvahedigeldismile
tabi böle örneklerde var bilmiyorumkismile saatlerce bekleyipte doğuramanyanlar o sancıyı çekipte açılması olmayanlar tamam ben normak doğum yapmayı çok istiyrum
ama zamanı gelipte sancım vs olmazsa suni sancı ile başlatyalım gelmiyor sancın derlerse
istemiyorum suni sancı gelicekse kendliğinden gelsin gelmezse girrim sezeryana çünki suni sancı sürekli geliyormuş ama kendliğinden olan doğal sanxılar ara ara geliyormuş ne gerek var kendime eziyet ettirtmeye eyvahedigeldismile
ii geceler canımopuyorumnanaktan
canım sen epiduralli olacağın için suni sancı verilse bile hissetmiceksina.s
Nereye canim erkenci herkes de bugun ya ben yeni geldim durun azcikkk :jeyyar::dilcikar:
inşallahhhhhhh :Saruboceq: bereketiyle gelicek benim kız heralde sılacım kaydirigubbakcemile3 herkez adamların yanına giidyor diye kızıyordun bak ben uyuttum adamı geri geldim :jeyyar:
ooo pamugum sen simdiden kafanda tasarlamissin bile herseyi ama bence bunlari dusunerek yanlis yapiyosun ve bosuna stres sokuyosun kendini...
Ya zaten dogum ani geldiginde hersey kendiliginden olup gidiyor olmasi gereken neyse doktorlar senin ve bebegin icin en iyisini ve kolayini seciyorlar zaten sen simdiden bunlari dusunup yorma o guzel kafanii olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?