2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızz gider gitmez niye suni sancı versinler beklerler biraz heralde bide kendini şartlandırma öyle 4cm 4 saatte açılıcak diye o hiç belli olmazlmaz: ii düşün ii olsuna.s

zaten evde olsaylarda konuşmuyıorlar bizim muhabbet onları sarmıyor heralde kaydirigubbakcemile3 bende bu araar salıyorum gitsin kafasını dağıtsın diye bebiş olunca ister istemez çıkamıcak nede olsa :jeyyar:

sılam geldım kısssss uyumadım vazgectım camaşır astımmmmm ya ben bugun cok mutsuzum yaaaaaa ruhum sıkılıyooo

Hehe benim ahim tuttu uyku tutmuyo kimseyii :roflol:
Hayirdir canim biseymi oldu sebesiz yeremi sikiliyo icini ferah tut kotu seyler getirme hicc aklina bak bizler variz burda yanliz degilsinn sen uzulursen bizde uzuluruzz olumunekankayizsmile

kızz gider gitmez niye suni sancı versinler beklerler biraz heralde bide kendini şartlandırma öyle 4cm 4 saatte açılıcak diye o hiç belli olmazlmaz: ii düşün ii olsuna.s

yok yavrum gider gitmez değil sen muhabbetin başını kaçırdın

diyorumki atıyorum günüm doldu normal doğum yapmak istiyorum fakatr sancım yok bişey yok doktorda daha fazla durması sakıncalı olabilir suni sancı ile doğumunu başlatalım diyor tamamı bende diyorumkş bu şartlarda normal bi şeklide kendi kendine gelmiyorsa sancılarım zorlamanın bi mantığı yok sezeryana girerim bide hem suni sanxıyı alıp hem açılmama gibi bi durum olursa saatlerce beklemeyim diyorum normal doğumm istiorum ama ısrarcı değilim bu konuda bunu vurgulamak istedim yani konu burdan açıldı boshayallersmile

Bak bu stres senin kolay dogum yapmanada engel olur kolay dogum yapcak olsan bile bu bilincaltindaki dusuncelerle yapamazsin canim unut dogumu falan zamani gelince hersey olucak ve biticek zaten simdiden stres yapmanin ne anlami varki lmaz:
Bak benim 2 gunum kaldii hic takiyomuyum kafamaa :1ninca:

Benim esimde öyle canim disarda bülbül evde saksida cicekk :roflol:
Anca kumanda kavgasi olurr esim evdeyken alsanaalsanasmile

tamam ama her ihtimalide düşünmek lazım ama şimdiden dimi

Hehe benim ahim tuttu uyku tutmuyo kimseyii :roflol:
Hayirdir canim biseymi oldu sebesiz yeremi sikiliyo icini ferah tut kotu seyler getirme hicc aklina bak bizler variz burda yanliz degilsinn sen uzulursen bizde uzuluruzz olumunekankayizsmile

saol canım yaaa ne bıleyım işte herşeye sınır oluyorum u aralar neyse sen nasılsın merın uyumuş kuzucuk

Benim esimde öyle canim disarda bülbül evde saksida cicekk :roflol:
Anca kumanda kavgasi olurr esim evdeyken alsanaalsanasmile

amann bizimki hiçç kumanda kavgasına girmiyor hemen usulca öbür odaya geçer diğer tvde bakar ne bakıcaksa bende yatak odasındayım zaten bütün gün yatıyorum burdada ufa bi tv var bende burda bakıyorumm ne onun izlediği şeyler beniis arıyor nede benim izlediklerim onu napalım

hmmm ok şimdi anladım canım ben kaçırmışımsırnaşık şey öle bi durumda bende sezeyan isterim çünkü bi arkadaşım aynen dediğin gibi günü geçti suni sancı verdiler açılma olmayınca sezeryana alındı çok kaldığı içinde kakasını yemiş bebeği allahtan bişey olmadıa.s

bende o örnekleri çok duyuyorum canım işte o yüzden zorlamanın anlamı yok olursaaaa şansımızaa olmazsaaa oda şansımızaaaa hakkımızda hayırlısı nasılsa öle olsunn fazla kafayı takamayım yoksa takıcak kafa kalmıcak sıla oklava ile kafama kafama vurucak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Dusenmen lazim evet canim ama senin gibi takinti yapmak lazim degill seninkisi dusunceyi coktan asmis durumdaa lmaz:

:kedi: :kedi:

saol canım yaaa ne bıleyım işte herşeye sınır oluyorum u aralar neyse sen nasılsın merın uyumuş kuzucuk

Canim aslinda aslinda bizim böyle olur olmaz seylere kafayi takma luksumuz yok cunki hayatta ne kadar zamaniz var bilmiyoruz hicbirimiz o yuzden herseyin iyisinidusun ki iyi olsunolumunekankayizsmile
Ben iyiyim sukurr mertim uyudu teyzesi bugun yoruldu baya babasi aksama kadar oynatti onuu kaydirigubbakcemile5

Ayy aman bizimde yatak odasinda tv vardi kaldirttim onu bodruma öylede hic iyi degil canim ya sabah kadar oyun oynuyo yatak odasinda deli ediyo benikafamçokkarıştı
Tek tv oldumu ben pc basinda o tv basinda oluyoruz yada tam tersi oluyo boshayallersmile
Oyun oynama sinirini astimikapatiyom oc yi hadi bakalim diyom yatmayaa pasa pasa yatiyo tabi oda kaydirigubbakcemile3

valla hava da yagmurluydu kac gunden beri dışarıda cıkamadım kocamda işte can sıkıntısı işte

Benim mertimde 1 hafta gectigi icin gununu suyunu yutmaya baslamismis dogumdan sonra 1 hafta kani temizlendi :kedi:

tvdemi oyun oynuyıorr bilmiyorumkismile bende geceleri uyuyamayınca canım sıkılıyor izlemezem bile bi ses olması rahatlatıyr beni öle tv açık uyuyorumm napim dün gece kaynanmlarda kaldık tv yok bişi yok uyuyamadımda ay ne zor oldu öle sesiz sedasız alışkın değilim ne zmandır öle uyumaya bi ses olmadan neyse öykü doğunca tvnin sesine gerek kalmıcan nasl olsa o saat başı ses vericek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla hava da yagmurluydu kac gunden beri dışarıda cıkamadım kocamda işte can sıkıntısı işte

Buranin normal hava durumu hep yagmurlu canim 2 gundur gunes yolunu kaybetmis de ugruyo buralara firsat bu firsat esimde mertimi cikariyo istee disariya 2 gun sonra yine baslar yagmur tikilir kaliriz evee sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…