ama açılma olamdan hemen epidurali yapmazlarki 4 cm açıklık şart epidurali vurmları için bu demek oluyorki 4 saat sancı çekeceğim hiç açılmadan gittiysem ozmanda epiduralin bi anlamı kalmaz neden dersen suni sancı hiç kesilmeksizin geliyormuş ona 4 saat boyunca 4 cm açılana kdar yan canmı dayanır ki suni sancı veriyolarsa kesin açılma yoktıur bilmiyorumkismile
Aferimm canim iyi yapmissin kis yatsin pasa pasa yerinde sende rahat rahat lak lak et iste bizimlee kaydirigubbakcemile3
Benim esimde arkadasinin yanina gitcekmis git dedim hemen önceden olsa basinin etini yerdim hayir diye ama simdi burda lak lak varya napim adamii :roflol:
sılam geldım kısssss uyumadım vazgectım camaşır astımmmmm ya ben bugun cok mutsuzum yaaaaaa ruhum sıkılıyooo
kızz gider gitmez niye suni sancı versinler beklerler biraz heralde bide kendini şartlandırma öyle 4cm 4 saatte açılıcak diye o hiç belli olmazlmaz: ii düşün ii olsuna.s
vet canım düşünmeyim diyorum hatta düşünmediğim sanıyırum ama geceleri kabus kabuss zor uyanıyrum demekki bilinç altında kafaya takıyorum bilmiyorumkismile bu son aya kadar gayet rahattım ama şimdi bi heyecan sardıki sorma eyvahedigeldismile
zaten evde olsaylarda konuşmuyıorlar bizim muhabbet onları sarmıyor heralde kaydirigubbakcemile3 bende bu araar salıyorum gitsin kafasını dağıtsın diye bebiş olunca ister istemez çıkamıcak nede olsa :jeyyar:
Bak bu stres senin kolay dogum yapmanada engel olur kolay dogum yapcak olsan bile bu bilincaltindaki dusuncelerle yapamazsin canim unut dogumu falan zamani gelince hersey olucak ve biticek zaten simdiden stres yapmanin ne anlami varkilmaz:
Bak benim 2 gunum kaldii hic takiyomuyum kafamaa :1ninca:
yesica black:1ninca:klava:
Hehe benim ahim tuttu uyku tutmuyo kimseyii :roflol:
Hayirdir canim biseymi oldu sebesiz yeremi sikiliyo icini ferah tut kotu seyler getirme hicc aklina bak bizler variz burda yanliz degilsinn sen uzulursen bizde uzuluruzz olumunekankayizsmile
Benim esimde öyle canim disarda bülbül evde saksida cicekk :roflol:
Anca kumanda kavgasi olurr esim evdeyken alsanaalsanasmile
yok yavrum gider gitmez değil sen muhabbetin başını kaçırdın
diyorumki atıyorum günüm doldu normal doğum yapmak istiyorum fakatr sancım yok bişey yok doktorda daha fazla durması sakıncalı olabilir suni sancı ile doğumunu başlatalım diyor tamamı bende diyorumkş bu şartlarda normal bi şeklide kendi kendine gelmiyorsa sancılarım zorlamanın bi mantığı yok sezeryana girerim bide hem suni sanxıyı alıp hem açılmama gibi bi durum olursa saatlerce beklemeyim diyorum normal doğumm istiorum ama ısrarcı değilim bu konuda bunu vurgulamak istedim yani konu burdan açıldı boshayallersmile
tamam ama her ihtimalide düşünmek lazım ama şimdiden dimi
hmmm ok şimdi anladım canım ben kaçırmışımsırnaşık şey öle bi durumda bende sezeyan isterim çünkü bi arkadaşım aynen dediğin gibi günü geçti suni sancı verdiler açılma olmayınca sezeryana alındı çok kaldığı içinde kakasını yemiş bebeği allahtan bişey olmadıa.s
Dusenmen lazim evet canim ama senin gibi takinti yapmak lazim degill seninkisi dusunceyi coktan asmis durumdaalmaz:
saol canım yaaa ne bıleyım işte herşeye sınır oluyorum u aralar neyse sen nasılsın merın uyumuş kuzucuk
amann bizimki hiçç kumanda kavgasına girmiyor hemen usulca öbür odaya geçer diğer tvde bakar ne bakıcaksa bende yatak odasındayım zaten bütün gün yatıyorum burdada ufa bi tv var bende burda bakıyorumm ne onun izlediği şeyler beniis arıyor nede benim izlediklerim onu napalım
Canim aslinda aslinda bizim böyle olur olmaz seylere kafayi takma luksumuz yok cunki hayatta ne kadar zamaniz var bilmiyoruz hicbirimiz o yuzden herseyin iyisinidusun ki iyi olsunolumunekankayizsmile
Ben iyiyim sukurr mertim uyudu teyzesi bugun yoruldu baya babasi aksama kadar oynatti onuu kaydirigubbakcemile5
hmmm ok şimdi anladım canım ben kaçırmışımsırnaşık şey öle bi durumda bende sezeyan isterim çünkü bi arkadaşım aynen dediğin gibi günü geçti suni sancı verdiler açılma olmayınca sezeryana alındı çok kaldığı içinde kakasını yemiş bebeği allahtan bişey olmadıa.s
Ayy aman bizimde yatak odasinda tv vardi kaldirttim onu bodruma öylede hic iyi degil canim ya sabah kadar oyun oynuyo yatak odasinda deli ediyo benikafamçokkarıştı
Tek tv oldumu ben pc basinda o tv basinda oluyoruz yada tam tersi oluyo boshayallersmile
Oyun oynama sinirini astimikapatiyom oc yi hadi bakalim diyom yatmayaa pasa pasa yatiyo tabi oda kaydirigubbakcemile3
valla hava da yagmurluydu kac gunden beri dışarıda cıkamadım kocamda işte can sıkıntısı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?