Benim mertimde 1 hafta gectigi icin gununu suyunu yutmaya baslamismis dogumdan sonra 1 hafta kani temizlendi :kedi:
tvdemi oyun oynuyıorr bilmiyorumkismile bende geceleri uyuyamayınca canım sıkılıyor izlemezem bile bi ses olması rahatlatıyr beni öle tv açık uyuyorumm napim dün gece kaynanmlarda kaldık tv yok bişi yok uyuyamadımda ay ne zor oldu öle sesiz sedasız alışkın değilim ne zmandır öle uyumaya bi ses olmadan neyse öykü doğunca tvnin sesine gerek kalmıcan nasl olsa o saat başı ses vericek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
normaldede yutuyor suyunu zaten sıla onda bi sorun olmuyor diye biliyorum bilmiyorumkismile bide sana bişey sorucam ilk ay hpatit B aşısnan başka ne asısı vuruyorlar bebeğe
kızlar merhaba netin başına zor geldim şuan kötüyüm
eşimde yanımda çok korkuyor doktoru aramadan bi size sorayım dedim
bugün doktordaydık ben 36 ya girdim sanıyordum 37 ye girmişim neyse nts ye girdim bugün sancım fazla çıkmadı bebğin kalp atışı iyidi
yaklaşık 20 dk beri yürüyemiyorum kasıklarım tutuldu nie bilmiyorum çok korktum
bebeğim tersmiş kafası yukarıda
ama bebek hareketlenince kasıklarım tutuluyor offf doktor haziranın ilk haftası doğum olucak dedi.
kasıklarım tutuldu kızlar nie farklı bi tutulma hiç geçmio
Hosgeldin canim a.s.
Canim bebegin ayaklari alt tarafinda oldugu icin onun tekmeleri falan canini yakiyodur kesin ve kasiklarinda agri oluyodur.
Ama yinede ara doktorunu ne olur ne olmazz boshayallersmile
Dikkat et uzan canimmm cok gecmis olsunn ...
Playstation 3 var canim onu baglayip oynuyo tv ye sositososito
Bende onun oynadigi oyuna bakarken uyuyup kaliyorum hep zaten yatak odasina gidipte uyuyamam hic illa tv karsisinda uyumam lazimmboshayallersmile
Öykumuz bi dogsun senin biseye ihtiyacin kalmicak canim insallah hayatindaki tum eksik kareleri kizin dolduracakk :ecrin_bebek:
kızlar merhaba netin başına zor geldim şuan kötüyüm
eşimde yanımda çok korkuyor doktoru aramadan bi size sorayım dedim
bugün doktordaydık ben 36 ya girdim sanıyordum 37 ye girmişim neyse nts ye girdim bugün sancım fazla çıkmadı bebğin kalp atışı iyidi
yaklaşık 20 dk beri yürüyemiyorum kasıklarım tutuldu nie bilmiyorum çok korktum
bebeğim tersmiş kafası yukarıda
ama bebek hareketlenince kasıklarım tutuluyor offf doktor haziranın ilk haftası doğum olucak dedi.
kasıklarım tutuldu kızlar nie farklı bi tutulma hiç geçmio
sılam kıssss ben 32 haftalıkken ayrıntılı ultrasona gırmıştım bızım şımarık tee ozaman bagırsaklarını doldurmuştuuuu inş bışey olmaz
hımmm CADIARZU bizdede var playstation ama aldığımız gibi duruyor öleee
bende uyuyamam ölee sesiz ortamda illa tvyr bakarak uyucam o yüzden yatak odasınada bi tane koydum tv napim .
inşallah canım öyküm bi sağlıkla gelsin herşey düzelicekk:Saruboceq:
Canim o normal suyunu hickiric falan su yuttugu icin tutuyomus zatenn kaydirigubbakcemile3
Benimm oglus fazla kaldigi icin pislik su yutmus demislerdi doktorlar bilmiyorumkismile
Kis madem oynamicakti esin niye verdiniz o kadar parayi.
Biz ilk ciktiginda 600 euro para verdik o kadar parayi verip bide oynamicak o zaman yer benden sopayiiklava:
yok kızzz normalde daha gec dolduruyomuş bagırsaklarını doktor dedı ama dedı akıllı cocuga benzıyooo kakasını yapmaz dedıkaydirigubbakcemile3
Hayy allam ya ne garip icimizde bizden birileri yasiyoo bizim gibi yiyip icip micip yatiyoo :roflol:
ohoo alıpta kullanmadığımızzz şeylerin arasında o neki kaydirigubbakcemile3 bi anlık hevesle alıyoruz sonra atıyoruz bi kenara işte öykü byüyünce o oynar bari napim kaydirigubbakcemile3
ayyyy evet yaaa bı mucıze kıssss ve o mucıze bızde saklııııı sositososito
Arkadaşlar hala ağrım geçmiş değil nasıl bir ağrı bu anlamadım birden bire oldu yürümekte çok zorlanıyorum özellikle sağ ayağımı atarken
Canim ara doktorunu sor icin rahat etsinnnbilmiyorumkismileArkadaşlar hala ağrım geçmiş değil nasıl bir ağrı bu anlamadım birden bire oldu yürümekte çok zorlanıyorum özellikle sağ ayağımı atarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?